![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 | |
|
Gość
|
Cytat:
Wiadomo - czas to pieniądz, więc prawdopodobnie większość woli zapytać się o "to" czy o "tamto" tutaj na Forum, aniżeli komplikować sobie życie i zgłaszać swoje problemy do wydawcy oprogramowania. A z tego co wiem, mając oryginalne oprogramowanie, można korzystać z *****'ów, pisanych dla 'niego'. I jeszcze jedno, zauważyłem, że coraz mniej NAM - Forumowiczom wolno. Na samym początku (tzn. kiedy to się zarejestrowałem, wcześniej nie wiem co się działo) było o wiele lepiej. Mozna było zamieszczać, dołączać, wrzucać różne obrazki, i inne takie. Z czasem jednak lista naszych praw maleje, a lista zakazów, obowiązków rośnie. Niedługo, Szanowni Moderatorzy, będziecie usuwać posty z błędami ortograficznymi lub z za dużą ilością 'mordek'. To jest oczywiście tylko moje zdanie, ale wydaje mi się, że niedługo nie będzie można swobodnie "oddychać" i ludzie zaczną stąd uciekać. Mam nadzieję, że mi się tylko to wydaje i że się mylę. ...czas pokaże... |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Cytat:
![]() ...dalej się ostro rozpisałem n/t regulaminu, ale uznałem, że tego nie zamieszczę, bo się obrazicie i dostanę banana...
|
|
|
|
#18 | |
|
Gość
|
Cytat:
Ograniczenie wielkosci pliku - jest! (teraz tylko 0,5 mb) Ograniczenie wielkosci zalaczonego obrazka - jest! Jest pelna demokracja - my powiemy co chcemy, zeby bylo - moderatorzy zrobia jak beda uwazali za stosowne:-D (dla jasnosci - to zart )
|
|
|
|
|
#19 | |
|
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
Re: Skąd mogę ściągnąć winoncd ???
Cytat:
Chyba Majonez totalnie ci odbilo. Wladza zaszumiala, czy udzielilo sie od niektorych. Linki to chyba nasza sprawa, a nie wasza Do Swierszcza - specjalnie dla ciebie uaktulanilem link do powiedzmy mojego kawalka jakiegos dysku http://credit.ae.wroc.pl/~iep/wion/ Jesli ci pożal się boże moderatorzy znowu link wytna do napisza do mnie na e- maila PS. A juz mialem tu nie zagladac - co mnie podkusilo |
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Re: Re: Skąd mogę ściągnąć winoncd ???
czesc ludzi tutaj co bardzo lubila sie pojawiac na tym forum, juz znalazlo bardziej swobodniejsze i wolne w "oddychaniu" listy dyskusyjne... ktorych liczba rosnie coraz bardzej
pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#21 |
|
lub po prostu Paput
Data rejestracji: 07.03.2002
![]() |
No Panowie moderatorzy, czy chcecie aby więcej ludzi olało to forum.
Moderowanie w rozsądny sposób jest sztuką, ale nie na tyle trudną aby nie dać sobie z tym rady. Coraz większe restrykcje i ograniczenia nie są dobrym rozwiązaniem - użytkownicy stają się coraz nerwowi. Tylko nie piszcie iż z braku ograniczeń i kontroli odpowiednie służby zamkną to forum, ponieważ zauważyłem iż dzięki pewnym użytkownikom istnieje tutaj pewien kodeks honorowy postepowania, forum jest kulturalne, a wyskoki co niektórych bywalców to chyba rzecz naturalna. Pamiętajcie to forum to my, a nie wy. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Nie będę cytował ale powiem krótko:
Mam takie samo zdanie na ten temat jak TOMMYx ZiP bgn Ormianin paput ps. bgn zauważyłem
|
|
|
#23 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
i ja sie dopisze do tego lancuszka szczescia...
dla mnie przegieciem w ktorym stwierdzilem ze cos jest nei tak byla przesadzona, niepotrzebna, napuszona i nerwowa reakcja na wyskok z 'team member' w podpisie - potem te wszystkie jazdy z zakazami itp - zenada, to WASZYM zadaniem jest zabezpieczyc sie przed tymi wybrykami, i/lub ich zakazac - nie zrobilsice tego, lecz PO fakcie odstawiliscie szopke o duperel, zupelnie nieistotny szczegol w sposob ktory mnie doprowadzal do nerwowych ruchow klawiatura potem pojawil sie regulamin - ktory mowiac szczerze jest stanowczo zbyt watly jak na czas przez ktory powstawal - wynika z niego wlasciwie tyle ze i tak wszystko zalezy od widzimisie moderatora - ktory raz majac zly dzien wytnie cala dyskusje, a jak ma dobry to przez tydzien nie zajzy (a bywalo tak ze pies z kulawa noga tu nie zagladal) teraz jakis zakaz kasowania postow - czy jest JAKIEKOLWIEK rozsadne wytlumaczenie tego zakazu? czy to tez tylko taki myk? bo ograniczenia rozmiarow obrazkow i zalacznikow rozumiem - poprzednie forum przechowywalo je w osobnym katalogu i mozna bylo w razie potrzeby trzyamc to na innym dysku - ten board trzyma WSZYSTKO w srodku i trzeba oszczedzac miejsce linki/cracki/seriale - mimo ambiwalentnych stosunkow do co-po-niektorych moderatorow - popieram ich wywalanie - od tego jesli juz jest priv licze sie z mozliwymi konsekwencjmi tego co napisalem (banem/wylotem itp.) raz sie zyje...
|
|
|
|
#24 |
|
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
a może Misiek zalozyl MEOderatorom jakas norme na kasowanie postow i linkow, jak nie wyrobia to fora ze ..moderowania?
jesli tak to prosze , link stary , ale ciagle aktualny http://majonez.aresztowany.com Ostatnio zmieniany przez bgn : 02.12.2002 o godz. 12:05 |
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Gość
|
Cytat:
A moze by tak jeszcze: Misiek4 - za podkradanie miodu Kubusiowi Puchatkowi:-D Zbieg - za Sciganego:-D BD - za sciaganie pomyslow z forum:-D Kilgor - za dlubanie w serwerze:-D ...i kogo mamy jeszcze z jasnie panujacych
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Cytat:
No chyba że od BD - wydaje mi się, że nie lubi tego forum i tylko czeka, żeby komuś w glorii regulaminu coś dać. Otóż to Panowie Masakratorzy - możemy się przerzucać argumentami, paragrafami niedoskonałego regulaminu i na koniec ten kto może coś ciachnąć zawsze może powiedzieć "bo tak". Ale nie o to w tym wszystkim chyba chodzi - chodzi o klimat forum, forum na które ja też jeszcze zaglądam.
|
|
|
|
#27 | |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 31.10.2002
![]() |
Cytat:
Majo nie ladnie!!! :-D :-D :-D
|
|
|
|
|
#28 | |
|
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
Re: Re: Skąd mogę ściągnąć winoncd ???
Cytat:
2 - przyznaje nie zaglebilem sie o co chodzi zbyt dokladnie i wywalilem link 3 - przeprosilem i podalem z powrotem TEN SAM LINK 4 - ja tego regulaminu nie wymyslilem a chcialem tylko tommyx'owi uswiadomic co o linkach mowi tenze regulamin 5 - nic mi nie szumi (chyba ze po imprezie) - a poza tym co jaka wladza hmmm 6 - tego nie widac ale czesto jak wywale posta lub link to na priva wysylam to co wywalilem (pare osob obecnych w tej dyskusji wie o czym mowie) 7 - co do wywalania linkow to widze ze w kolejnym poscie sam przyznales mi/nam racje 8 - nie mam wplywu na to jak funkcjonuje forum - czy mozecie wywalac czy nie swoje posty itp to jest w gestii administratora 9 - na forum przez dluzej niz tydzien nie zagladalem tylko podczas wakacji 10 - helpman nie mam nastroju do zartow 11 - a tak w ogole to mialem dla Was neispodzianke ale teraz ..... 12 - chyba jednak sobie wykombinuje gadzet z powiadomieniem sms o postach z crackami 13 - zebym jeszcze komus bana dal 14 - FAQ
- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - - 66 zarejestrowany użytkownik ![]() Pierwszy Moderator/Administrator ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 31.10.2002
![]() |
Majo nie denerwuj sie jestesmy z Toba!!