![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 24.07.2004
![]() |
Ja polecam ze swojej strony dystrybucje Cdlinux bazującą na Debianie . Sam od dwóch tygodni się na nim uczę pracy z Linuxem.
www.cdlinux.pl |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
mi blad wyskakuje przy ty madresie :/
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wiszę sobie ...
![]() ![]() ![]() |
nie ze sterownikami wszystko ok!
tylko jak sie wlacza konsole ?? czytam na roznych forach i nic nie kapuje !! jak ktos mogl by mi napias jak sie konsole wlacza !! i przechodzi sie do systemu jako administrator !! plsss ![]() pozdrawiam
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
ja Cie tylko ostrzegam, że w chwili obecnej nie poradzisz sobie z tym systemem Także pierwsze czytaj, czytaj i jeszcze raz czytaj bo lampka sie potem sama zapali
|
|
|
|
#5 |
|
8 Samuraj
Data rejestracji: 23.03.2004
![]() |
@Oktawian_15
Mam do ciebie prośbę zmień ten avatar bo jest okropny. Nie wiem czy tylko mnie on razi ale jak na niego patrze to robi mi sie niedobrze.
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Pingwin specjalista.
Cytat:
![]() widać niektóre osoby mają sadystyczno/masochostyczno/brutalny charakter PS jestem za zmianą
|
|
|
|
#7 |
|
Wiszę sobie ...
![]() ![]() ![]() |
konsole chyba znalazlem:/ >wykonaj polecenie czy cos takiego > ale nie wiem czy to to ;/
|
|
|
|
|
#8 |
|
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
niestety nie jestem w stanie podac innych informacji
po prostu nie pamietam. Byc moze sterowniki ktore teraz mozna sciagnac sa juz calkiem inne. Pamietam ze instalowalem je pod konsola (nie przy przy uzyciu rpmdrake) a plik ktory modyfikowalem byl zapewne skryptem instalacyjnym .Sciagnalem przed chwila najnowsze sterowniki i rzeczywiscie nic tam takiego juz nie widze (pomijam ze sa w rpm). Ostatnio zmieniany przez sobrus : 01.05.2005 o godz. 17:16 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Wiszę sobie ...
![]() ![]() ![]() |
1 avart wkrotce zmienie
![]() 2 wiem jak zainstalowac program wchodze do niego i naciskam F4 potem configure . make . make install 3 szybko sie ucze wiec powinienem sobie poradzic z Wasza pomoca...4 co to oznacza ? configure: error: *** GLIB >= 1.2.2 not installed - please install first ***[oktawian@localhost linuxcmd-0.5.2]$ wiem ze mam to nie zainstalowane ale zkad mam to sciagnac i jak zainstalowc ? pozdrawiam
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler Ostatnio zmieniany przez Oktawian_15 : 01.05.2005 o godz. 18:23 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 19.11.2003
![]() |
tutaj masz wyszukiwarke rpm-ów
http://rpm.pbone.net/
LUDZIE NIE POWINNI SIE WYPOWIADAC NA TEMAT NA KTORY NIE MAJA POJECIA Pomyśl dobrze, zanim ocenisz kogoś i wydasz wyrok. I pamiętaj, amatorzy zbudowali Arkę Noego, a profesjonaliści zbudowali Titanica ![]()
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Wiszę sobie ...
![]() ![]() ![]() |
mam jeszcze jedno pytanie ...mianowicie mam router asmax ar 701 u ale pod niego nie ma serow na linuxa :/ a przez karte ciesiowa odpada. tak wiec jest mozliwosc podlaczenia modemu neostrady sagem fast 800 usb, chodzi mi czy da sie podlacxzyc kablem nasze komutery tak zeby na 2 byl internet. moj komputer moze chodzil caly czas chodzi mi tylko czy sie do
na tej wyszukiwarce nic nie znalazlem owszem sa ale starsze wersje pogoogluje jeszcze troche moze cos znajde... pozdrawiam
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler Ostatnio zmieniany przez Oktawian_15 : 01.05.2005 o godz. 22:24 |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Pingwin specjalista.
wiesz dam Ci taka rade abyś nie wnerwiał innych, wiesz co to jest Edytuj post ??
bo tak jeden pod drugim to lamersko wygląda ![]() inna sprawa kiedy trzeba temat odkopać do góry...ale nie tak jak teraz Ty robisz....
|
|
|
#13 | |
|
Darkly dreaming...
Data rejestracji: 10.08.2004
![]() |
Cytat:
![]() A jego posty sa miedzy odpowiedziami, przynajmniej w wiekszosci. |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Można już pobrać Mandrivia Linux Limited Edtiona wersje na DVD (wczoraj jeszcze nie była dostepna na serverach Mandrake, przynajmniej na tych co są podane na stronie producenta i są dostepne dla osób które nie są w klubie
ftp://ftp.fh-wolfenbuettel.de/linux/...iso/10.2/i586/
|
|
|
#15 | ||
|
Pingwin specjalista.
Cytat:
I nie broń Go bo nie masz powodu, pisze jakie są zwyczaje na forum ![]() Cytat:
![]() zobaczymy, leci właśnie 50-80 KB/s mam nadzieje, że można zrobić update z wersji 10.1
amiga500site Ostatnio zmieniany przez Patrix : 04.05.2005 o godz. 16:42 |
||
|
|
|
![]() |
|
|