![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
przeklina i nabija posty
Data rejestracji: 22.02.2004
![]() |
od ryby z najszybszym przyspieszeniem
.zobaczylem kiedys w tv program przyrodniczy i tak wyszlo.
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Moj nick powstal od nazwiska (Czernik), niby zdrobniale. Denerwowalo mnie nazywanie po nazwisku to kumple, jak bylismy kiedys na fajce, wymyslili "czero" i tak juz zostalo
.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 04.10.2001
![]() |
Kiedys przyszedl do mnie kumpel z propozycja dzialalnosci gospodarczej. Wymyslilismy RiT czyli Romek i Tadek (odwrotnie nie dalo sie!). Pozniej juz ciagnolem sam ta dzialalnosci i znowu musialem nadac nazwe. Zdecydowalem sie na RiT2 (szkoda, ze bez Tadka).
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forumator
Data rejestracji: 05.04.2002
![]() |
To ja sie nie bede nawet wychylal z moja historia
))
|
|
|
#5 |
|
Kocham Agnieszke T. !!!
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() |
A moja ksywka hmm, kiedyś w telewizji leciała reklama farby do włosy Loki a że mam kręcone włosy to kumple z podstawówki podłapali temat i nazywali mnie od tej pory Loczek, no i tak to było
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guru
Data rejestracji: 29.06.2002
![]() |
hmmm..... w moim przypadku wszystko zaczęło się od modemu i próby zakładania konta pocztowego na jednym z portali. Próbowałem wszystkiego, żeby założyć sobie konto... jako, że na imię mam Karol to próbowałem: Karol, domową xsywke Kao, Karolek itp. Jednak [o dziwo] wszystkie były już zajęte. Tata wpadł na pomysł, żebym wpisał Karollus [xsywka niczym ze starożytnej Grecji]. Jednak była ona zajęta... Ja natomiast zpisałem karolluss. Za jakiś czas zamieniłem "ss" na "Z" i tak już zostało...
|
|
|
|
#7 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hm, a ja?
pamietacie taki serial Jima Hensona? The Muppet Show ![]() byl tam taki perkusista, maly zielony w beciku - Animal, strasznie go lubilem, bo nikt go nie rozumial, byl maly zadziorny i kochany stad wziala sie moja ksywa pzed blokiem (Zwierzak potem Zwierzu), a na starosc wrocilem do pisowni angielskiej, tylko wywalilem pierwsza litere (zeby nie bylo takie oczywiste o co lata )
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...ighlight=ksywa
i jeszcze pamiętam, że był chyba jeden bo Nimal już sie wypowiadał a Animalu ![]() CIAPEK? Na początku był Ażuch bo mamusia wołała na mnie Ażuś .Potem Błażej (bo tak mam na imie jakby kto nie wiedział ) dostał troche piegów i kumpel nazwał mnie Ciapa (do dziś większość w sumie mówi Ciapa), w szkole średniej przekształciło to się na Ciapek . A że na forum ładniej chyba Ciapek niż Ciapa to jest Ciapek.Szczerze? Jakoś średnio mi się podoba ta ksywa, ale już się z nią zżyłem i nie tylko ja w sumie może być heh.
|
|
|
#9 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 15.11.2003
![]() |
Moja ksywka pochodzi z nazwy utworu "Deep Purple - Vavoom, Ted The Mechanic". Dawniej słuchałem intensywnie tego zespołu, a samo "Vavoom" podobało mi się. Stopniowo przekonywałem otoczenie do mojej nowej ksywki, aż tak już zostało. Do dzisiaj nie wiem co ona dokładnie oznacza
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
kiedys wielki fan Star Trek (teraz troche mniej) i tej postaci - pana Spocka
|
|
|
#11 |
|
net został :)
Data rejestracji: 29.07.2003
![]() |
To ja wam powiem ze od wczoraj mam xywe w szkole "motyl-master" ale historii nei bede tu przedstawaił bo mnie "głosy" z forum wywalą.....
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
niezwykły
Data rejestracji: 07.02.2003
![]() |
Mój nick wzioł się od mojego nazwiska ktoś je przekręcił i tak wyszło na początku nie lubiłem jak tak kumple na mnie wołali ale przyzwyczaiłem się. PAJA
Drugi (mniej go używam) playermip player-gracz mip-made in poland tak sobie kiedyś zobaczyłem to słowo na jakiejś kartce sam nie wiem co tam było. Który jest fajniejszy to napisałem w tamtym temacie
|
|
|
#13 | |
|
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#14 |
|
niezwykły
Data rejestracji: 07.02.2003
![]() |
wiem ale to napisałem w tamtym starym topicu bylo bardziej rozwinięte
|
|
|
#15 |
|
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
Na wstepie powim ze moj nick nie ma nic wspolneho z moim nazwiskiem, imieniem etc
Adriian Wroński jestem, wiec `a` i `w`moza se jedynie skojarzyc. A z moim nickiem to bylo tak: kiedys moda na takzwane tagi byla, czyli podpisy na morach mazane sprayem w moim otoczeniu sie tak to nazywalo. wiec usiadlem przy biurku i zaczelem kombinowac co by tu na murze fajnie wygladalo. no i napisalem na kartce `mallow`. pozniej okres mIRC`a wiec trza bylo pododawac bajerow trochi i to bylo tak:1.) mallow 2.) MALLOW 3.) MALLOW^ML [ml to taki bajerek skrocik od MaLlow, poznij byla odznaka naszego ircowego teamu z kolegami] 4.) [MALLOW} 5.) mAllOw 6.) [mAllOw] i oto jestem narazie nie planuje zmieniac mojego internetowego ja. w towarzystwie nazywaa mnie Wrona od nazwiska ostatnio mnie kreca jakponskie imiona z mangi, ale jakos se nie moge zadnego wybrac no ale kiedys cos sie znajdzie pozdro
|
![]() |
|
|