Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 18.04.2005, 23:53   #31
AleX69
.::MaNNErS:SuCk::.

Data rejestracji: 25.02.2004
AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Kupujesz w Sieci - porównuj ceny

Cytat:
Ponad miesiąc temu wystartował serwis Ceneo.pl, którego misją jest "skupienie w jednym miejscu największej ilości informacji o cenach produktów w polskich sklepach internetowych." W praktyce oznacza to serwis porównujący ceny.

W serwisie Ceneo.pl można już porównać ceny ponad 80 tys. produktów poinformowała Dziennik Internautów Mariola Berg, specjalista ds. e-commerce w Ceneo sp. Jawna.

Zadaniem Ceneo jest umożliwienie szybkiego znalezienie atrakcyjnej oferty oraz wiarygodnego sklepu.

Nie jest to pierwsze tego typu przedsięwzięcie na polskim rynku. Podobne usługi oferuje w Polsce m.in. wyszukiwarka emulti.pl, serwis skapiec.pl, 9sekund.pl, kupujemy.pl, czy też gemino.pl

Sklepowe agregaty są coraz częściej wybierane przez internautów dokonujących zakupy w Sieci, donosi serwis InternetStandard.pl, powołujący się na badanie przeprowadzone przez BizRate Research.

Na zachodzie korzysta z nich już 59 proc. kupujących internautów, podczas gdy jeszcze pod koniec 2002 roku ze sklepowych agregatów korzystało 46 proc. internautów.
Dziennik Internautow

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 19.04.2005, 17:53   #32
Morris
Coauctor delicti

Data rejestracji: 23.12.2002
Morris zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Nie za bardzo qmam sens istnienia takich serwisów, skoro i tak ceny, które w nich są najniższe wcale najniższymi nie są.
Nadają się natomiast świetnie dla potencjalnych reklamodawców
Stary 19.04.2005, 21:23   #33
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Morris
Nie za bardzo qmam sens istnienia takich serwisów, skoro i tak ceny, które w nich są najniższe wcale najniższymi nie są.
Nadają się natomiast świetnie dla potencjalnych reklamodawców
Nie wiem, jak polskie, ale amerykańskie, z których czasem korzystam, sprawują się naprawdę dobrze.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.04.2005, 05:07   #34
Morris
Coauctor delicti

Data rejestracji: 23.12.2002
Morris zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Nie wiem, jak polskie, ale amerykańskie, z których czasem korzystam, sprawują się naprawdę dobrze.
Raz spróbowałem też amerykańskiego i... okazało się, że można jeszcze taniej
Poza tym za oceanem wycwanili się w sklepach "zwykłych" i co parę dni robią w nich promocje cenowe lepsze niż te w necie, ale nie umieszczją ich na swoich www.

Ostatnio zmieniany przez Morris : 20.04.2005 o godz. 05:10
Morris jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.08.2005, 23:06   #35
*Vojtas*
USER FRIENDLY?

Data rejestracji: 15.02.2004
*Vojtas* zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Odgrzewam temat, bo trafiłem dzisiaj na to: http://www.ceneo.pl/default.aspx stronka generalnie służy do tego samego, co skąpiec, czyli wyszukiwanie najtańszej oferty cenowej danego towaru.
*Vojtas* jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.08.2005, 00:24   #36
Calme
West Coast Player
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 07.01.2005
Calme zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Hmm stronka faktycznie spoko

Natomiast taka mala dywagacja hehe - jest ona dodana juz ponad pare miesiecy w dziale przydatne linki > sklepy

Ostatnio zmieniany przez Calme : 08.08.2005 o godz. 00:52
Calme jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.08.2005, 00:55   #37
rosol
Guru

Data rejestracji: 28.12.2002
rosol niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez *Vojtas*
Odgrzewam temat, bo trafiłem dzisiaj na to: http://www.ceneo.pl/default.aspx stronka generalnie służy do tego samego, co skąpiec, czyli wyszukiwanie najtańszej oferty cenowej danego towaru.
Spojrz na post Alexa nr 31

EDIT:
500 post 8 )
Dołączone obrazki
Skapiec-scr.jpg 
rosol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.08.2005, 01:18   #38
*Vojtas*
USER FRIENDLY?

Data rejestracji: 15.02.2004
*Vojtas* zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Calme
Hmm stronka faktycznie spoko

Natomiast taka mala dywagacja hehe - jest ona dodana juz ponad pare miesiecy w dziale przydatne linki > sklepy
No tak.
Chyba popełniłem czeski błąd zamiast wpisać w wyszukiwarce ceneo.pl wpisałem caneo.pl i stąd ta gafa. No cóż zdarza się he, he.
*Vojtas* jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.08.2005, 09:09   #39
Calme
West Coast Player
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 07.01.2005
Calme zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez *Vojtas*
No tak.
Chyba popełniłem czeski błąd zamiast wpisać w wyszukiwarce ceneo.pl wpisałem caneo.pl i stąd ta gafa. No cóż zdarza się he, he.
Spokojnie chodzilo mi o www.skapiec.pl a nie o twoja
Stary 05.07.2006, 10:38   #40
Zelea
I have got my own WORLD..

Data rejestracji: 03.11.2002
Zelea zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
odswieze troche temat...

bodajze 2 lata temu Andrzej napisal mi adresy pokroju skapca jak wyjezdzalem do USA w tym roku a dokladnie za 4 dni wyjezdzam do Anglii...

czy ktos z Was zna moze cos takiego w UK ??

chcialbym sie zorientowac jak jestem jeszcze w Polsce bo nie wiem jaki tam bede mial dostep do netu a chcialem kupic w tym roku laptopa takiego juz z wyzszej polki...
no i nie wiem jak to wychodzi cenowo czy taniej i lepiej w Anglii czy tez w Polsce ale mam wrazenie ze chyba tam bedzie taniej...
pozdro
Zelea jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 05.07.2006, 12:37   #41
joujoujou
( o )( o )
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
http://www.google.com/search?hl=pl&q...j+w+Google&lr=
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 05.07.2006, 14:12   #42
AleX69
.::MaNNErS:SuCk::.

Data rejestracji: 25.02.2004
AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
jakie te google ... fajne
Stary 16.12.2006, 23:27   #43
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
odgrzewam temat je***347;li by***322;o to nie bi***263;!
Promocje w marketach
http://www.okazje.info.pl/
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: