![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#77 |
Roman Barbarzyńca
Data rejestracji: 01.09.2003
![]() ![]() ![]() |
Nie mogłem patrzeć na ostatni skok, odwróciłem głowę. "Cieńki" jestem, chyba coś z koncentracją, albo nie zrównoważony emocjonalnie, cholera wie. Ważne, że jest ZŁOTO.
![]() |
#78 |
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dawno nie oglądałem, a już na pewno nie w środku tygodnia, ale jakoś tak włączyłem przypadkiem... No i się zdziwiłem
![]() Super, nawet żeby Kamil w przyszłym roku formę stracił, to już i tak ma o czym wnukom opowiadać. A czemu ma tracić, na razie jest tylko coraz lepiej ![]() Pozostali też świetnie, pięknie to rokuje na drużynówkę, choć jeśli statystycznie co któryś skok się nie udaje, to lepiej żeby teraz się taki trafił, niż jutro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Forumator
Data rejestracji: 24.01.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zobaczymy jak będzie z drużyną.
A przed Kamilem jeszcze sporo sukcesów.
![]() |
#80 |
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
No brawo, wreszcie się udało !!! A najpiękniejszy widok był jak Adam Małysz przeprowadzał wywiad z Kamilem coś fajnego! Złoty medal wrócił do Polski !
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
Ale jaja!
Mamy medal! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() |
![]() |
#84 |
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Skoki narciarskie - sezon 2012/2013.
Gratulacje dla chlopakow
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jest i nie jest. ci co waza wiecej to im to zwisa, ale wrownuje szanse.
imo na starcie robimy belke pod najlepszych, w formie w danej chwili, a slabsi niech sobie podnosza, lepsi obnizaja...
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Roman Barbarzyńca
![]() ![]() ![]() |
Kurcze a ja nie oglądałem. Szlak by to.........
![]() |
#87 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wraca Stoch po zawodach w Garmisch-Partenkirchen do domu, a tam żona przygotowala przyjęcie na jego cześć. Są wszyscy: Prezes Tajner, Trenerzy Kruczek i Mateja, skoczkowie: Małysz, Hula, Murańka, Miętus, Kot, Zniszczoł, Żyła oraz sąsiedzi-górale. W pewnym momencie skonczyly się Harnasie... Żona mowi do Stocha: "Kamil, skocz po piwo do sklepu". Stoch na to: "Dla mnie za blisko, niech Miętus skoczy" ...Na to Miętus: "Dla mnie za daleko, może niech Żyła skoczy". A Żyła: "Ja, dlaczego ja? W wojsku jest tak, ze skacze Kot, najmlodszy". Na to Kot: "Ale najmłodszy jest Murańka, niech on skoczy". Na to Klimek nieśmiało: " Ja
![]() ![]() ![]() ![]()
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Roman Barbarzyńca
![]() ![]() ![]() |
Po raz drugi w tym tygodniu, BRAWO. Obstawiam, że złapie Bardala i będzie na koniec drugi w generalce. Choć trochę się boję tej Planicy.
![]() |
#89 |
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
Wcale nie będzie tak łatwo. W Planicy łapać Bardala nie będzie już tak łatwo, więc mamy tylko niedzielny konkurs żeby mocno podgonić. A nie możemy zakładać, że Kamil po raz trzeci z rzędu będzie miał świetny występ - aż tak powtarzalny (jeszcze?) nie jest. Jeśli we wszystkich trzech konkursach Kamil znajdzie się poza podium, to szansa na przegonienie Bardala jest znikoma, nawet jeśli Norweg zaliczy bardzo słabe występy.
Mnie cieszy ogromnie te bardzo, bardzo prawdopodobne co najmniej trzecie miejsce Kamila w generalce. A jeszcze bardziej mnie cieszy, że do końca sezonu nie muszę liczyć na błędy Bardala żeby Stoch być może wskoczył na drugie miejsce, bo wystarczy liczyć na talent Kamila i da się te punkty nadrobić ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Roman Barbarzyńca
![]() ![]() ![]() |
Ha, brawo Piotruś !
![]() Razem z Gregorem, ale co pierwsze to pierwsze. ![]() Kamila już raczej nie dogonią. Tylko czy złapie Bardala ? Hmmmmm ![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Skoki narciarskie - sezon 2010/2011... | joujoujou | Off topic | 78 | 04.01.2012 17:21 |
Skoki narciarskie - sezon 2008/2009 | andrzejj9 | Off topic | 22 | 21.04.2009 14:36 |
Skoki narciarskie 2005/2006. | joujoujou | Off topic | 52 | 20.03.2006 12:31 |
Skoki narciarskie - sezon 2004/2005 | andrzejj9 | Off topic | 216 | 22.03.2005 02:48 |
skoki narciarskie ???? | Matievoo | Off topic | 1 | 16.12.2004 22:24 |