Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Skoki narciarskie - sezon 2012/2013. (https://forum.cdrinfo.pl/f5/skoki-narciarskie-sezon-2012-2013-a-91586/)

demek 17.03.2013 22:47

i jedno wiecej dla red..la

rcobex 17.03.2013 22:38

E tam, w kronikach będzie zapisane 100 punktów i zwycięstwo. A że tam jakiś Gregor się przyplątał, kto to będzie pamiętał........:rotfl:

demek 17.03.2013 22:34

jak tak widze, ze wielka niespodzianka a wrecz sensacja...to sie zastanawiam czy te same skoki ogladam...
to zwyciestwo wisialo w powietrzu pare miesiecy! kwestia bylo kiedy przyjdzie a nie czy przyjdzie!

a swoja droga to i tak go wyruchali bo powinien wygrac samotnie. za pierwszy skok to minimum 19,5 a za drugi minimum 19! redbull znow dostal prezent

Jarson 17.03.2013 20:55

Kamil nadrobił 14 punktów, to trochę mało. Tak czy owak jednak jest tuż za podium, czyli trzyma klasę - a Piotr dał czadu skubaniec :D Może i wolałbym, żeby obaj Polacy mieli odwrotne wyniki, ze względu na to gonienie drugiego miejsca, ale i tak się cieszę :taktak:

rcobex 17.03.2013 18:33

Ha, brawo Piotruś ! :1miejsce:
Razem z Gregorem, ale co pierwsze to pierwsze. :)
Kamila już raczej nie dogonią. Tylko czy złapie Bardala ? Hmmmmm ???

Jarson 15.03.2013 21:49

Wcale nie będzie tak łatwo. W Planicy łapać Bardala nie będzie już tak łatwo, więc mamy tylko niedzielny konkurs żeby mocno podgonić. A nie możemy zakładać, że Kamil po raz trzeci z rzędu będzie miał świetny występ - aż tak powtarzalny (jeszcze?) nie jest. Jeśli we wszystkich trzech konkursach Kamil znajdzie się poza podium, to szansa na przegonienie Bardala jest znikoma, nawet jeśli Norweg zaliczy bardzo słabe występy.

Mnie cieszy ogromnie te bardzo, bardzo prawdopodobne co najmniej trzecie miejsce Kamila w generalce. A jeszcze bardziej mnie cieszy, że do końca sezonu nie muszę liczyć na błędy Bardala żeby Stoch być może wskoczył na drugie miejsce, bo wystarczy liczyć na talent Kamila i da się te punkty nadrobić :)

rcobex 15.03.2013 19:51

Po raz drugi w tym tygodniu, BRAWO. Obstawiam, że złapie Bardala i będzie na koniec drugi w generalce. Choć trochę się boję tej Planicy.

demek 09.03.2013 00:52

Wraca Stoch po zawodach w Garmisch-Partenkirchen do domu, a tam żona przygotowala przyjęcie na jego cześć. Są wszyscy: Prezes Tajner, Trenerzy Kruczek i Mateja, skoczkowie: Małysz, Hula, Murańka, Miętus, Kot, Zniszczoł, Żyła oraz sąsiedzi-górale. W pewnym momencie skonczyly się Harnasie... Żona mowi do Stocha: "Kamil, skocz po piwo do sklepu". Stoch na to: "Dla mnie za blisko, niech Miętus skoczy" ...Na to Miętus: "Dla mnie za daleko, może niech Żyła skoczy". A Żyła: "Ja, dlaczego ja? W wojsku jest tak, ze skacze Kot, najmlodszy". Na to Kot: "Ale najmłodszy jest Murańka, niech on skoczy". Na to Klimek nieśmiało: " Ja??? Ja nie jestem pełnoletni, nie sprzedadzą mi piwa, co najwyżej Miętusy" ...Trener Kruczek patrzy w stronę Zniszczoła, ale po chwili myśli: "Nie, jeszcze butelki po drodze wytłucze..." Wreszcie odzywa się Prezes Tajner : "Leć, Adam, leeeć.." A Małysz:" Ja??? Ja już dawno nie skaczę... Niech Stefan hula". Na to trener Mateja: "No nie bądz Żyla, Stefan, nie daj się prosić".... I Stefan zgodził się:) Zona Stocha mówi: "To weż jeszcze miętusy dla Klimka, wódkę dla Prezesa i sok Fortuna, bo Fortuna do wódki pasuje..." Stefan wraca po kwadransie i mówi: "Fortuna nam nie sprzyja. Halny hula -sklep zniszczoł, ani Harnasiów nie bedzie, ani Miętusów dla Klimka, ani wódki i Fortuny... Zakopane wszystko...

:DDDDD

rcobex 03.03.2013 12:18

Kurcze a ja nie oglądałem. Szlak by to.........

demek 03.03.2013 04:03

jest i nie jest. ci co waza wiecej to im to zwisa, ale wrownuje szanse.

imo
na starcie robimy belke pod najlepszych, w formie w danej chwili, a slabsi niech sobie podnosza, lepsi obnizaja...

Bartez 03.03.2013 01:39

Skoki narciarskie - sezon 2012/2013.

Gratulacje dla chlopakow :) a to cale zamieszanie pokauje tylko, ze w skokach mamy teraz wiecej matematyki, niz rywalizacji. O ile jeszcze jestem w stanie jakos zaakceptowac te wyliczenia punktow zwiazane z wiatrem, to te machlojki z obnizaniem belki to jakies nieporozumienie

grzeniu 02.03.2013 20:50

:wow:

joujoujou 02.03.2013 20:31

:szczena:

Prezesik 02.03.2013 20:22

Ale jaja!
Mamy medal!
:polska:
:piwo:

czary2mary 01.03.2013 09:42

No brawo, wreszcie się udało !!! A najpiękniejszy widok był jak Adam Małysz przeprowadzał wywiad z Kamilem coś fajnego! Złoty medal wrócił do Polski !||

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:39.