![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.06.2006
![]() |
skrecona kostka
witam mam takie pytanie 4 dni temu skrecilem sobie kostke na wf w szpitalu wlozyli w szyne gipsowa po 4 dniach zdjelem ta szyne bo juz w niej niemoglem wytrzymac i mam takie pytanie jesli niebede na tej nodze chodzil przynajmniej narazie lecz bede bez szyny i bede mial owinieta bandazem elastycznym moze to w czyms pogorszyc stan kostki
?
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Mo***380;e lepiej lekarza si***281; zapytaj?
lite [at] jabber.gda.pl Ciekawy blog LiTEa <-- Click | Jak utrzymać się na stronie torrentowej ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Od siebie dodam, że jest różnica pomiedzy skręceniem, a zwichnięciem. Nie pamiętam już szczegółów, ale w przypadku jednego usztywnienie jest konieczne i jego poniechanie może potem prowadzić do nieprzyjemnym powikłań i nawrotów kontucji..
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() ![]() |
Skrecona nalezy usztywnic - zwichnieta nastawic.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
s***261; takie fajne patyczki do szasz***322;yk***243;w, jak nie starczaj***261; to szprychy rowerowe, jak nadal za ma***322;o to drucik od znajomego z***322;otego r***261;czka
mo***380;na si***281; podrapa***263;, ale NIE MO***379;NA ZDEJMOWA***262; PO 4 DNIACH!!!
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guru
Data rejestracji: 28.12.2002
![]() |
lepiej idz niech ktos obejrzy czy nie trzeba czasem nastawic, bo w szpitalu nie nastawiaja. A po tym najlepiej przez kilka dni uwazac na ta noge, bo delikatne stukniecie moze znowu pogorszyc stan. 4 dni to stanowczo za malo zeby znowu sie zrosla. poczekaj minimum tydzien, potem mozesz ewentualnie wlozyc w bandaz, ale nadal uwazac przez miesiac.
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
Cytat:
lub obciąć
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
i z tego co się utnie można jeszcze galaretkę zrobić
Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 11.03.2020 o godz. 19:23 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 07.11.2002
![]() |
lepiej sie udaj do lekarza, on prznajmniej powinien wiedziec lepiej od nas co i jak
![]() ja tylko dodam że mi się przytrafiła taka kontuzja ale już sam niewiem czy to było zwichniecie czy skręcenie, tak przekulałem 3 tygodnie i po tym okresie coś kostka nie wyglądała lepiej (była dalej bardzo spuchnięta) więc postanowiłem sie udać jednak do lekarza, który mnie zapytał kiedy miałem gips sciągniety hihihi. Koleś chciał mi szyne założyć ale nie bardzo mi to pasowało, skończyło sie na tym że przepisał mi maść )
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#12 | |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 07.11.2002
![]() |
ja przez tą kontuzje a trwała ona jakis rok czasu to tylko przybyło mi kilka zbędnych kilogramów
teram nie moge się ich pozbyc
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.06.2006
![]() |
skrecona kostka
dzieki wszystkim za odpowiedz a tak apropo jesli zdjelem ta szyne ps.zalozylem ja spowrotem lekarz pozna niechce miec problem potem z odszkodowaniem
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
znak czasu:
usztywnienie, odszkodowanie... kiedys jak ktos kostke zwichnol to uslyszal "idz do domu" nastepnego dnia gral kolejny mecz, no moze co najwyzej stal na bramce, bo kulejac ciezko sie biega o odszkodowaniach mozna bylo posluchac w filmach i jakos ludzi zyli, nikt nie mial nadwagi i nie trzeba bylo dziecku kupowac drasow adidasa zeby bylo przez kolegow akceptowane co sie z tym swiatem dzieje... ze zwichnieta kostka i nadwyrazonym kolanem niedawno 48:50 na zawodach na 10km mialem jak mi sie zagoi to ho ho a wy o jakis szynach...
|
|
|
|
![]() |
|
|