![]() |
Bajer. Aktualnie mam konta na o2.pl i wp.pl ale częściej korzystam z o2.pl Pozdro
|
Cytat:
|
dali czadu - teraz ta skrzyneczka jest wieksza niz moje dwie komercyjne
najwazniejsze ze nie doklejaja reklam do wiadomosci - a z rozsylanymi emilami radzi sobie doskonale ByesIt z TheBata :D co do pojemnosci - fakt ze malo kto to wykorzysta, ale czasem zdaza sie potrzeba przeslania duzej paczuszki, przepychalem kiedys przez poczte dwuplytowa gra (ale przez ftp), a przesylanie mp3ujek to standard :) czasem calych albumow :D wtedy pojemnosc sie przydaje :banan: THX za info |
O2 ma 250MB, a interia jeszcze w tej chwili się reklamuje, że ma "największe skrzynki w Polsce" - ciekawe, czy o2 zaprzęgnie prawników do walki z tą nieuczciwą reklamą ;)
|
To konto się na pewno przyda... w niedalekiej przyszłosći :)
Zawsze to lepiej nie mieć żadnych limitów. :spoko: |
Cytat:
|
Cytat:
|
to bylo w pracy po laczach sluzbowych i przez sluzbowa skrzynke z chwqilowo zniesiona quota (trzeba miec dobre kontakty z adminami ;) ) - nie wiem ile Kumpel mi to ladowal,ale przypuszcza ze kilka minut, ja to sciagalem juz przez net, okolo 1,5GB w okolo 2 godziny - w tym czasie normalnie uzywalem internetu :D chcialbym byc tak wpiety w domu :D
|
Cytat:
Też nie miałbym nic przeciwko, żeby taki net mieć w domu, chociaż mówiąc szczerze, nie byłby specjalnie potrzebny. Dużo nie ściągam, a Neo do zwykłego serfowania wystarcza w zupełności :) |
Cytat:
|
mój kumpel chciał kiedyś żebym mu na e-maila przesłał film który zajmował 780 mb (czasu jak wchodziły płyty 800 do sprzedaży)
|
Cytat:
Archeolodzy się z nas robią :) |
archeoforumolodzy :>
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:43. |