Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Skrzynka 250 mb na o2.pl (update: już 1GB) (https://forum.cdrinfo.pl/f5/skrzynka-250-mb-o2-pl-update-juz-1gb-36781/)

Mily_ 07.07.2004 07:41

Bajer. Aktualnie mam konta na o2.pl i wp.pl ale częściej korzystam z o2.pl Pozdro

Igloo 07.07.2004 07:50

Cytat:

Napisany przez piotrek123
Heh jak by mi zależało na większej pojemności poczty to wybrał bym home.pl, bez reklam i innego syfu, co prawda troche kosztuje no ale myślę że jest tego wartę.

wcale tak dużo nie kosztuje. tam właśnie mam krzynie od ponad roku i płaciłem 183 złocisze na wieczyste użytkowanie

nimal 07.07.2004 08:02

dali czadu - teraz ta skrzyneczka jest wieksza niz moje dwie komercyjne
najwazniejsze ze nie doklejaja reklam do wiadomosci - a z rozsylanymi emilami radzi sobie doskonale ByesIt z TheBata :D
co do pojemnosci - fakt ze malo kto to wykorzysta, ale czasem zdaza sie potrzeba przeslania duzej paczuszki, przepychalem kiedys przez poczte dwuplytowa gra (ale przez ftp), a przesylanie mp3ujek to standard :) czasem calych albumow :D wtedy pojemnosc sie przydaje :banan:
THX za info

Wawelski 07.07.2004 09:19

O2 ma 250MB, a interia jeszcze w tej chwili się reklamuje, że ma "największe skrzynki w Polsce" - ciekawe, czy o2 zaprzęgnie prawników do walki z tą nieuczciwą reklamą ;)

kodziu 07.07.2004 10:40

To konto się na pewno przyda... w niedalekiej przyszłosći :)
Zawsze to lepiej nie mieć żadnych limitów. :spoko:

andrzejj9 07.07.2004 11:07

Cytat:

Napisany przez nimal
dali czadu - teraz ta skrzyneczka jest wieksza niz moje dwie komercyjne
najwazniejsze ze nie doklejaja reklam do wiadomosci - a z rozsylanymi emilami radzi sobie doskonale ByesIt z TheBata :D
co do pojemnosci - fakt ze malo kto to wykorzysta, ale czasem zdaza sie potrzeba przeslania duzej paczuszki, przepychalem kiedys przez poczte dwuplytowa gra (ale przez ftp), a przesylanie mp3ujek to standard :) czasem calych albumow :D wtedy pojemnosc sie przydaje :banan:
THX za info

Kurcze, chciało Ci się to przez net wysyłąć? :) To już lepiej było zwykłą pocztą puścić :)

MacGyver 07.07.2004 11:32

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Kurcze, chciało Ci się to przez net wysyłąć? :) To już lepiej było zwykłą pocztą puścić :)

Kiedyś był tu użyszkodnik który chciał wysłać 700 mega pocztą ;)

nimal 07.07.2004 11:35

to bylo w pracy po laczach sluzbowych i przez sluzbowa skrzynke z chwqilowo zniesiona quota (trzeba miec dobre kontakty z adminami ;) ) - nie wiem ile Kumpel mi to ladowal,ale przypuszcza ze kilka minut, ja to sciagalem juz przez net, okolo 1,5GB w okolo 2 godziny - w tym czasie normalnie uzywalem internetu :D chcialbym byc tak wpiety w domu :D

andrzejj9 07.07.2004 11:37

Cytat:

Napisany przez nimal
to bylo w pracy po laczach sluzbowych i przez sluzbowa skrzynke z chwqilowo zniesiona quota (trzeba miec dobre kontakty z adminami ;) ) - nie wiem ile Kumpel mi to ladowal,ale przypuszcza ze kilka minut, ja to sciagalem juz przez net, okolo 1,5GB w okolo 2 godziny - w tym czasie normalnie uzywalem internetu :D chcialbym byc tak wpiety w domu :D

Ja kiedyś w Stanach ściągałem z predkością 4MB/s. I muszę przyznać, że bardzo mi się to podobało :) A pamiętam to dokładnie, zaznaczyłem sobie 60Mb plik, zaczynam ściągać i tylko się zastanawiam, ile mi to zajmie, a tu pasek postępu tylko mignął mi przed oczami (no, może nie tak mignął, bo trwało to z pietnaście, dwadzieścia sekund, ale i tak byłem nieźle zaskoczony).

Też nie miałbym nic przeciwko, żeby taki net mieć w domu, chociaż mówiąc szczerze, nie byłby specjalnie potrzebny. Dużo nie ściągam, a Neo do zwykłego serfowania wystarcza w zupełności :)

andrzejj9 07.07.2004 11:38

Cytat:

Napisany przez MacGyver
Kiedyś był tu użyszkodnik który chciał wysłać 700 mega pocztą ;)

Kurcze, w każdym ostatnio topicu pojawia się jakieś odniesienie do statych czasów :)

Mily_ 07.07.2004 11:39

mój kumpel chciał kiedyś żebym mu na e-maila przesłał film który zajmował 780 mb (czasu jak wchodziły płyty 800 do sprzedaży)

MacGyver 07.07.2004 11:45

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Kurcze, w każdym ostatnio topicu pojawia się jakieś odniesienie do statych czasów :)

hehe, też zauważyłem ;)
Archeolodzy się z nas robią :)

Mily_ 07.07.2004 11:46

archeoforumolodzy :>

Pierwszy 07.07.2004 11:51

Cytat:

Ja kiedyś w Stanach ściągałem z predkością 4MB/s.
nie trzeba jechać do stanów - wystarczy być studentem i mieszkać w akademiku :) (choć pewnie zależy jaka uczelnia...)

MacGyver 07.07.2004 12:02

Cytat:

Napisany przez Pierwszy
nie trzeba jechać do stanów - wystarczy być studentem i mieszkać w akademiku :) (choć pewnie zależy jaka uczelnia...)

No i tam transferek 12,5 MB/s :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:43.