![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 18.09.2004
![]() |
skwierczacy komputer
wiec komputer sie sam restartuje czasami jak sie go przesunie a dzis niechcial sie wcale wlaczyc jakims cudem sie udalo
dziwnie skwierczy to takie elektroniczne cyfrowe szumienie ![]() kiedys tez sie niechcial wlaczac to mu wymienilem baterie z plyty glownej skwiert dochodzi jakby z tylu (to nie wentylatorek) gdzies w okolicach kart moze karta graficzna bo ją wykrecilem i wkrecilem i po 3 razie zadzialal dociskalem tez bateryjke z plyty glownej tak wiec juz nie wiem co (przy "wlaczaniu" zamiast jednego pi robi pipipipi i nic pozatym a to by wedlog mnie wskazywalo na karte) czy to problemy z dociskiem czy karta sie przepala ps. kto zna adresy jakis komputerowych forum technicznych |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 18.09.2004
![]() |
jaa o 1 w nocy
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
no to może pogotowie komputerowe 24h hiiiii
![]()
![]() |
#5 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Komputer swoje lata ma, ale raczej nic ciekawego nie zdziałasz w domu NIESTETY
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
po moich ostatnich doswiadczeniach mi sie widzi ze u Ciebie moze byc zasilacz juz leciwy
![]() |
#7 |
Darkly dreaming...
Data rejestracji: 10.08.2004
![]() |
Tez mi tak skwirczalo, oprocz tego obraz w grach mrozil sie na pare sekund.
To drugie zostalo zlikwidowane, ale dalej skwirczala, to oddalem do serwisu i wymienili. Biedna GF4 TI 4200 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
U mnie tak się kiedyś działo - winowajcą była karta graficzna AGP, która - chociaż była mocno przykręcona - wychodziła czasami ze slotu. Musiałem trochę odgiąć obudowę, żeby karta sama się nie wysuwała ze slotu ani trochę.
![]() |
#9 |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Spróbuj na dobry początek przyciścić cały komputer.
@ ZiP - bat miał podobnie,a co ciekawane ta gafa w innych pc normlanie chodzila, a znowu inna zupelnia grafa u niego dobrze chodzila. Wymienil grafe i wszytsko oki. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|