![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Disce puer.
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
Solidarność kierowców - wspomnienia???
Witam.
Wczoraj wieczorem wracałem z Łeby do Wrocławia (wyjazd na dorszyka ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
8 Samuraj
Data rejestracji: 23.03.2004
![]() |
Nie wiem jak inni ale ja zawsze mrugam
![]() Ostatnio jechałem na stopa TIR-em i Ci kolesie to maja dobrze krzyknie tylko przez CB i już ma odpowiedź czy stoją gdzieś skrzaty. @jasut masz ogromne szczęście ja ostatnio 250 zyli w plecy za marne 30 km/h pomnad norme ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Forumator
Data rejestracji: 23.05.2003
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 15.01.2002
![]() |
Jakoś nie solidaryzuje się z czubem który jedzie 140 przez wioskę.
Ogólnie ludzie jeżdżą coraz gorzej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Forumator
Data rejestracji: 06.12.2002
![]() |
zgodze sie z Koolo,
kto placi ten zwalnia, przekonalem sie na wlasnej skorze. a tego co nie zwalnia trzeba uczyc do skutku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Forumator
Data rejestracji: 06.12.2002
![]() |
Cytat:
A pozniej sie ludzie dziwia gdy w Wiadomosciach podaja jak to dwudziesto- paro letni chlopak wpadl na cztero osobowa rodzine. Przyczyna jak zawsze; nadmierna szybkosc, niedoswiadczenie kierowcy lub tez jego glupota, stan techniczny samochodu czy tez fatalny stan trasy. Zastanawiales sie kiedys ile zyskasz jadac 200km/h zamiast powiedzmy 160km/h ?? 10-15 minut ? nie chodzi mi tu bys zaraz odpisal chwalac sie rekordami przejazdu, ale warte jest to zastanawienia sie. Nie mam doswiadczenia jako kierowca z polski. Od poczatku jezdze w los angeles gdzie po prostu niemozliwa jest tak szybka jazda. 140km/h to juz jest powazne przekroczenie szybkosci na lokalnych autostradach gdzie ograniczenie jest gdzies okolo 110km/h. Ale wszyscy sie tego trzymaja i jakos sie jedzie. I mowa tu o najwiekszym systemie autostrad na swiecie. Mam sportowy samochod bo lubie jego moc i styl. Nie pociaga mnie szybka jazda. Bardziej mnie dzisiaj interesuje bezpiecznstwo moje i innych. I moze gdyby wiekszosc tak myslala to niebylo by takiej rzezni na drogach. ...to tylko moja opinia na ten temat. Ostatnio zmieniany przez shuma02 : 17.06.2004 o godz. 21:26 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
Jednak nie jezdze rowniez 50 w terenie zabudowany. Co prawda jeszcze nie mam sportowego samochodu (nie kupuje uzywanych aut tylko nowe) ale to sie zmieni bo w planach mam przesiadke do czegos nowego.
![]() |
![]() |
#11 | |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
Cytat:
ja tez czesto jezdze ta "autotrada" . Gdyby technicznie mozna bylo nia jeździc z taka predkoscia - to nie byloby ograniczen.Poniewaz w ub.roku taki kozak z mocnym autem i rozumem porownywalnym z pantofelkiem wjechal we mnie to na takie teksty reaguje nerwowo.Nie zycze ci Bartku niczego zlego, ale zebys sie kiedys nie przeliczyl ze swoimi umiejetnosciami na tej pozal sie Boze autostradzie, szczegolnie po deszczu w paru miejscach gdzie zawsze wystepuje bocznyt powiew wiatru. No i zebym w tym czasie ja tam nie jechal, ten ubiegloroczny kretyn zupelnie mi wystarczy. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
PS Kiedys jeden z forumowiczow (zapomnialem teraz nicka) pisal do mnie, ze byl zaskoczony jak jechal przez slask. Chodzi o to, ze stalo ograniczenie np do 70 a i tak wszyscy jechali 100.
![]() |
![]() |
#13 |
Formatowiec...
Data rejestracji: 03.08.2003
![]() |
racje są po 2 stronach. Jedna że trzeba mrugnąć że solidarność że to że tamto a druga że komyś cos się stanie itd. Ja jestem za tymi którzy mrugają. No i kit że leci przez wioske 140 km/h. Rozwali się, jego wina rozwali kogoś jego wina a i tak w takim wypadku pały go zgarną.
![]() |
#14 | |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |