![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Tempting User
Data rejestracji: 04.03.2003
![]() |
SOS-Bad DirectSound driver!!!
Zdecydowanie mam PECHA do komputerow
![]() Szczegolnie do programu pt. WINAMP ![]() ![]() Jeszcze do niedawna wariowal przy odtwarzaniu muzyki, teraz poprzestawialo mu sie w druga strone. Nie odtwarza w ogole, i jeszcze, zeby bylo weselej, bezczelnie aktywuje ikonke: BAD DIRECTSOUND DRIVER ktora widze po raz pierwszy w zyciu na oczy! Co to do licha jest? Moze ktos spotkal sie z podobnym problemem i wie jak sobie z tym poradzic? Bede bardzo bardzo bardzo wdzieczna za jakies pomocne sugestie! Ach i korzystajac z okazji, ze jestem tu po raz pierwszy od swiat... pozdrawiam wszystkich! |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Disce puer.
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
Re: SOS-Bad DirectSound driver!!!
Spróbuj odinstalować tego WINAMPA (podczas odinstalowania zostanie katalog, którego też musisz wywalić), sprawdź, czy usunął wszystkie wpisy w rejestrze (gdy są też je usuń) i zainstaluj WinAmpa od nowa. Miałem kiedyś ten sam problem, ważne jest dokładne odinstalowanie. Możesz też odinstalować sterowniki od karty muzycznej i zainstalować od nowa (może znajdziesz nowsze). Dobrze je skonfiguruj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Ten problem zupełnie niedawno był omawiany ale nie chce mi się użyć opcji SZUKAJ na tym forum. 8)
![]() |
#4 |
Arab'ski
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() |
a problem jest tylko w wniampie, czy ogolnie komp nie wydaje zadnych dziwiekow
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#6 | |
Arab'ski
![]() |
Cytat:
![]() ![]() a tak dla formalnosci, to TUTAJ link ![]() ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez Adik : 23.04.2003 o godz. 19:08 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Tempting User
![]() |
Re: Re: SOS-Bad DirectSound driver!!!
[QUOTE]jasut napisa***322;(a)
[B]Spróbuj odinstalować tego WINAMPA (podczas odinstalowania zostanie katalog, którego też musisz wywalić), sprawdź, czy usunął wszystkie wpisy w rejestrze (gdy są też je usuń) i zainstaluj WinAmpa od nowa. Masz pewnie na mysli usuniecie Winampa za pomoca funkcji DODAJ/USUN z PANELU STEROWANIA...? Tylko w taki sposob probowalam wyrzucic to paskudztwo z mojego komputerka. Odinstalowanie powiodlo sie aczkolwiek kiedy ponownie zainstalowalam program (inna wersje dla odmiany) po uruchomieniu-co sie pokazalo? Czyzby ikonka z napisem Bad DirectSound driver...? ![]() Przy tym nasunelo mi sie pytanko: czyzby 2 rozne wersje Winampa byly wadliwe? Malo to prawdopodobne, wiec wykluczam blad w Winampie. Wiadomosci z ostatniej chwili: sprawa jawi sie wyjatkowo nieciekawie. Przy odtwarzaniu teledyskow i filmow nie slychac zadnego dzwieku!!! Tylko nie mowcie, ze to moze byc jakis panoszacy sie po moim sprzecie komputerowy SARS ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Tempting User
![]() |
Cytat:
Rzeczywiscie dopuscilam sie powaznego niedopatrzenia ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Tempting User
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cicho...sza...glucha cisza i nic wiecej ![]() Szkoda troche tych 32 peelenow, szkoda przede wszystkim nowej karty dzwiekowej-w koncu jest to zakup majacy niespelna kilka miesiecy...i juz by byl do wyrzucenia? Pocieszam mnie tylko fakt, ze poradziles sobie Adik. Moze i mnie sie uda... Ps. ADIK, czy pracujesz na oryginalnej wersji Windowsa? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Arab'ski
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Tempting User
![]() |
Cytat:
Dzieki za pocieszenie... ![]() Wlasciwie malo wiem o mojej karcie dzwiekowej, a juz na pewno najmniejsza wiedza dysponuje nt karty gwarancyjnej... Jutro pojawia sie u mnie osobisty informatyk...hobbysta, wiec moze obejdzie sie bez zadnych napraw. Zapytalam sie o windowsa, poniewaz zaczelam podejrzewac mojego malo oryginalnego o zamet z dzwiekiem. Wydaje sie, ze wszystko w nim ze soba wspolgra, ale co jakis czas miewa krotkie spiecia. Moglabym przymknac na nie oko, gdyby nie ich wysoka czestotliwosc ![]() Idealista z tego mojego windowsa, jednym slowem, bo za kazdym razem chce wysylac raporty o bledach (na marginesie wkurzaja mnie one czasem bardziej niz sam windows, bo tylko zacinaja system). Trafilam chyba na kiepska wersje xp. Jak pech to juz na calego ![]() Pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Arab'ski
![]() |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |