![]() |
najpierw RafalJ później Małysz i co mie jeszcze dzisiaj/jutro zaskoczy????
|
hehe
chcialem uzupelnic, ze kabelki przekladalem na czesci ktora sie odczepia (tak, ten kabel sklada sie u mnie z 2 czesci), choc i to nie zmienia faktu, ze takie skrzyzowanie kabli to po prostu porazka roku. Czy przypadkiem nagrywarka nie ma jakichs bezpiecznikow? |
nie ma - normaleni przed czyms takim broni wlasnei ta wyprofilowana jak czolg wtyczka...
|
Wiem:idea: Posle siostre, a zgodnie z powszechnie panujaca opinia, ze dziewczyny nie maja pojecia o komputerach nikt nie bedzie sie jej wypytywal :D
|
Taktyka niezla, przyznaje...:D :D
Jak sie jeszcze ladnie usmiechnie i rozlozy bezradnie rece...dostaniesz nowa nagrywarke na 101%^_^ Moze nawet lepsza... |
Cytat:
|
Sposob jak najbardziej brany na powaznie:) Trzeba tylko pare szczgolow ustalic (zapytac o zgode :)).
|
moj znajomy niedawno tak podlaczyl nagrywarke ze po wlaczeniu poszedl tylko dym z zasilacza! Sam nie wie jak to zrobil, zasilacz o dziwo nadal sprawny , a z nagrywarka poszedl do servisu i po prostu powiedzial ze NIE DZIALA, nawet tacki nie chce wysunac (nawet spinacz nie pomogl). Dioda sie zapala i nic po za tym.Final byl taki ze po 3 tygodniach dostal nowy, szybszy model, i jakby bylo malo to jeszcze 2 lata gwarancji. I nie bylo zadnych pytan, dociekan,itp. Niektorzy to maja fart...
|
Cytat:
Mozesz uznac naped za martwy - moja pierwsza nagrywarka tak własnie skonczyła zywot ! RICOH MP7163 nagrywal sobie spokojnie cd nagle zwis - restartuje kompa - nagrywaki nie widac w biosie pali sie tylko dioda cały czas. Po 3 tygodniach nowy sprzet dostałem. Tyle ze nic nie kombinowalem z kablekami - nagra padła sama - nie było zadnego dymu, inskier itp;) |
Cytat:
|
Witam !
Nie ma rzeczy nie mozliwych;p PS: czy udalo sie jush założyc chełm na lewą strone ???;p PS2: Sori za odejscie od tematu:P |
Oj, ostatnio czytalem gdzies artykul jak specjalnie spalic nagrywarke (jak konczy sie gwarancja) tak, zeby nikt sie nie skapnal, a potem dostac nowa, bo przeciez po 2 latach nie dadza Ci tego samego modelu :P. Wiec radze isc zareklamowac z ta siostra ;).
Odbiegajac od nagrywarek to kiedys mialem fajna przygoge z zasilaczem od kompa, kuzyn siedzial przy kompie (nie moim naszczescie :P) i nagle takie duuuze bum, jakby piroun strzelil w domu ;), patrzymy a tam z tylu dym i smierdzialo tak, ze szok.... i co ? Spalilo sie samo :], ale komputer juz mial na karku 4 latka chyba..., ale to bylo widowiskowe ;). ps - dodam, ze podczas siedzenia wtedy na kompie byla na zewnatrz burza, wiec moze przez burze? :P |
Cytat:
|
To może w następnym topicu opiszę jak wcisnąłem HDD do FDD i zapytam dlaczego nie działa :D :D :D
A pozatym kwiaty polne chłopu, nie zegarek ^_^ ^_^ ^_^ |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:10. |