![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
dla zorga:
|
|
|
#2 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() |
"Polak potrafi" - mi kiedyś coś nie działało, rozkręciłem obudowę, zobaczyłem jakiś kabelek luzem, wcisnąłem go do czegoś nie pamietam czego, poleciał dym, to szybko wylonczylem kompa, troche sie to cos przypaliło, ale i tak komp działa jak działał
|
|
|
#3 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 11.03.2002
![]() |
Ahoj!
Final sprawy: dostalem liteon'ka 48246 za ta 24, bez zadnych pytan no i jeszcze 2 latka gwarancji + box&stuff. Co prawda trwalo to az 3 tygodnie (a nie 2 jak bylo w umowie ), ale moge im to wybaczyc Oczywiscie nie moge w tym momencie nie wspomniec o mojej wspanialej siostrze, bez ktorej sprawa mogla by sie zupelnie inaczej potoczyc... Nagrywarka dziala juz pelna para, tylko feurio cos nie chce jej zobaczyc (stara wersja nie znajaca modelu 48, aspi ). Ps. Sposob 'kabelkowy' moze sie przydac jak sie konczy juz gwarancja... [Juz zadnych zabaw z kabelkami...] |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
mozesz podac w jakim to bylo sklepie/serwisie? tez mam ladna siostre i mozliwe ze trzeba bedzie keidys skozystac z tego patentu (zeby nie bylo problemow adres i namiary tego serwisu poslij an priv)
z gory dziekuje nie pytam o to co powiedziala im twoja siostra, po prostu nie pytam
|
|
|
|
#5 | |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Cytat:
A ja poprosze o namiary na Twoją siostre Rafal* moze sie kiedys przydac * - oczywiscie w 100% zartuje Pozatym ciesze sie ze udało Ci sie dojsc swojego - w takim samym czasie jak mi kiedys z RICOHEM
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
..::Returned Master::..
Data rejestracji: 14.12.2002
![]() |
Re: Spalilem nagrywarke?
Cytat:
Hehehehehe.... Ja tez cos takiego zrobilem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Powiem Ci tak - serwis trwal okolo 1,5 misiaca!! A dlatego bo nie wiedzieli co jest przyczyna... mysleli z poczatku ze to wina wgrania nowego firmware... ale pozniej okazalo sie ze firmware jest stare wiec nie wiedzieli co moglo spowodowac zwalenie napedu... Troche to trwalo i trwalo az wkoncu nowy napedzik do mnie wrucil!! Siosta to dobra sprawa tylko ze ja takiej nie posiadam
RW1: Nec 3520A - RW2: BenQ 1640 Ostatnio zmieniany przez ZbigNieff : 29.03.2003 o godz. 20:25 |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Internet Addict na odwyku
Data rejestracji: 03.10.2002
![]() |
Wicie co ? Patent jest niezly
Tylko jak beda mieli tyle "dziwnych" awarii i nagrywarek oddawanych przez kobiety...wnioski nasuwaja sie same ^_^
Duron 1600MHz@2000MHz 1.625V | Abit NF7-S rev.2.0 | 1GB Geil DDR400 | Radeon 9800 SE@PRO 380/600@450/750 | Barracuda 160GB 8MB 7.7200 | LTR-40125S | SOHW-1693S |LCD 15" Sony SDM-X52 | Chieftec Matrix HiFi + PSU 360W DF |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 11.11.2002
![]() |
Re: Spalilem nagrywarke?
Cytat:
Naprawa takiej nagrywarki w praktyce sprowadza sie do wymiany calej plyty z elektronika, a w przypadku braku takowej do wymiany nagrywarki. Mysle, ze o ile beda mieli elektronike to dostaniesz, jesli trzeba bedzie dac inna nagrywarke to opinia na podstawie ekspertyzy moze byc surowsza i szanse spadna. Jeszcze raz podkreslam - nie probuj zgrywac idioty bo tak tez Cie potraktuja i na 100% nie zostaniesz potraktowany "gwarancyjnie". P.S. Swoja droga na drugi raz naucz sie chociaz podstaw budowy PC zanim zabierzesz sie do grzebania w zasilaczu czy tez wtyczkach zasilajacych. Wiem ze brzmi to jak zrzedzenie ale doprawdy, nie wiedzac ze zolty kabelek = 12 a czerwony 5, tudziez ze masz tam dwie czarne masy i ze lepiej ich nie zamieniac, nie powinienes kombinowac. P.S.2 Wlasnie zauwazylem ze sprawa juz dawno zostala zalatwiona a ja tu pisze i pisze i pisze... eh Moje gratulacje
Ostatnio zmieniany przez Salvad0r : 30.03.2003 o godz. 17:49 |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Disce puer.
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
Cytat:
Mocno męczyli się chłopacy w serwisie?
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
niezwykły
Data rejestracji: 07.02.2003
![]() |
Może to nie była wina kabelków tylko nagrywarka była odrazu skopana
|
|
|
#12 |
|
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Darmowa gwarancja raczej ci nie przysługuje...
Dam ci radę: kup sobie nowy napęd...
|
|
|
|
#13 | ||
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
![]() Cytat: