Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 18.06.2005, 21:08   #16
rosol
Guru

Data rejestracji: 28.12.2002
rosol niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Jestem wreszcie on-line. Nie bylo mnie kilka dni ale pozyczylem modem do neo i monitor 14" od kumpla. Najlepsze jest to ze kompa wylaczylem pstryczkiem z tylu zasilacza a monita zostawilem bo co mu sie niby mialo stac...? zawsze dzialal nawet w czasie burzy i nic mu nie bylo. Po burzy wieczorkiem odpalam kompa a tu zonk ... monitor sie nie pali, modem sagema od neo goracy jak cholera, smierdzi czyms spalonym... a burza znowu nie byla taka duza. Bywaly wieksze. U kolegi na ulicy takze sie spalil modem od neo... co za badziewia... a radio caly czas mi gralo i fax rowniez jak dzialal tak dziala... ehh co za zycie :/ nowy wydatek sie szykuje ;(

Ostatnio zmieniany przez rosol : 18.06.2005 o godz. 21:44
rosol jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 18.06.2005, 22:33   #17
TORQUE
rozpruwacz

Data rejestracji: 29.10.2004
TORQUE niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
w mojej niewielkiej miejscowości (ok 800 os.) spaliła się połowa telefonów. Ja miałem farta mój telefon przeżył,ale jakieś 50m od mojego domu walnął piorun. Myślałem że się po***m ze strachu. U sąsiada spalił się telewizor i lodówa. "Burza jest jak dziewczyna, nigdy nie wiadomo co może zrobić" hehe
Stary 18.06.2005, 22:52   #18
Predi
Niezarejestrowany

Data rejestracji: 16.04.2002
Predi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
spalic to mi sie spalilo ale nigdy podczas burzy
Predi jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.06.2005, 00:25   #19
kiewas
Matrix has him

Data rejestracji: 29.10.2003
kiewas zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Predi
spalic to mi sie spalilo ale nigdy podczas burzy
no mi też :/
Stary 19.06.2005, 00:56   #20
adbok
Guru

Data rejestracji: 11.05.2003
adbok zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez ro29
Witam !
Sorry za ciekawość, ale jeśli możesz to napisz, gdzie mieszkasz ? To znaczy, czy jest to miasto/wieś i czy blok/domek, no i czy jest piorunochron, a linia jest napowietrzna itd.
Pytam o to wszystko, aby po prostu bardziej obiektywnie ocenić zaistniałą sytuację.

A ogólnie, to bardzo niewesoło, też ostatnio jak zaczęło się błyskać wieczorem, to odłączyłem kompa i modem neo, ale burzy nie było.

A odpowiadając na postawione pytanie - na szczęście mi osobiście nic się nigdy nie spaliło, ale koledze mieszkającemu na wsi spalił się kiedyś na pewno odbiornik satelitarny i chyba telewizor (ale szczegółow już nie pamiętam).

Pozdrawiam i życzę wszystkim jak najmniej wyładowań i spaleń
ro29
a taka mala miescina w lodzkim 'Drzewica" dom nie ma piorunochrona linnia jest (w)ziemna
adbok jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.06.2005, 01:08   #21
rosol
Guru

niezly ciec z ciebie adbok... na gg pisales godzine temu ze idziesz spac... i jaka wziemna linia... linia energetyczna jest powietrzna czyli na slupach, a kabel od TP jest w ziemi, czyli w studzienkach TP
Stary 19.06.2005, 01:12   #22
joujoujou
Administrator
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez rosol
niezly ciec z ciebie adbok... [...]
Tylko patrzeć jak się pobiją. ^_^
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.06.2005, 01:17   #23
rosol
Guru

@joujoujou ehh po prostu sie ostro wkur***** na adboka dzisiaj i sie wyzywam na forum ;D
Stary 19.06.2005, 11:17   #24
adbok
Guru

oj oj nie moja wina ze z "(w)ziemna" nie zaczailesciec z ciebiea co do spania.....nie moglem zasnac i odwiedzilem forum.. sorki ze nie napisalem ci na gg ze jestem.. moj blad
Stary 19.06.2005, 11:28   #25
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
kilka dni temu kuzynowi spaliło w domu wszystko co było podłączone do kontaktu, 42 calową plazmę, tak zwane kino domowe, 2 telewizory 21 i 14 cali, komputer, mikrofalówkę itd.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.06.2005, 12:25   #26
rosol
Guru

Cytat:
Napisany przez adbok1
oj oj nie moja wina ze z "(w)ziemna" nie zaczailesciec z ciebiea co do spania.....nie moglem zasnac i odwiedzilem forum.. sorki ze nie napisalem ci na gg ze jestem.. moj blad
nie zaczailem bo nie mialem co czaic. napisales w jakims obcym jezyku chyba, ktorego ja nie rozumiec. jezyk polska trudna jezyka ale zeby az tak? nie tlumacz sie tak glupio ze nie mogles zasnac. nara cieciu
pozdro for all!!
Stary 19.06.2005, 12:27   #27
adbok
Guru

nara cieciu
Stary 19.06.2005, 13:14   #28
joujoujou
Administrator
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez rosol
[...] nara cieciu
pozdro for all!!
Cytat:
Napisany przez adbok1
nara cieciu
Fajna rozmowa.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.06.2005, 13:36   #29
adbok
Guru

Cytat:
Napisany przez joujoujou
Fajna rozmowa.
ee tam dopiero sie rozkreca
Stary 19.06.2005, 13:37   #30
rosol
Guru

@joujoujou wiesz ... my sie bardzo lubimy ;D

EDIT: Co do spalonych rzeczy to modem do neo Sagema zostanie wymieniony w najbliszym czasie. Co do monitora to jesli nie uda mi sie go oddac na gwarancje, to sa 2 mozliwosci: naprawda bedzie bardzo prosta (ok. 70-100zl) lub nieoplacalna. Rozmawialem juz z serwisantem i w najblizszym tygodniu podjedzie do mnie firma i go obejrza. Jesli bedzie sie nadawac to naprawie, a jesli nie to czeka mnie kupno LCD 15".
Pozdro for all i dla ciecia rowniez

@adbok1: Nie nabijaj postow

Ostatnio zmieniany przez rosol : 19.06.2005 o godz. 14:21
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: