![]() |
A zgodnie z logiką jest to idiotyczne, bo również dostaję tego coraz więcej. Coraz częściej również 'przypadkiem' z dodatkiem kilku przykładowych ofert.
Przypomina mi to trochę przepis o zakazie zwiększania natężenia dźwięku podczas emisji reklam w telewizji... |
Zgodnie z prawem to nie jest spam a jedynie zapytanie o chec otrzymania oferty. Niektorzy to naginaja i najpierw przedstawiaja oferte (czyli spam), a pozniej dodaja do tego te regulke.
|
Ostatnio dostaję maile z ofertą różnych śmieci, a w nich:
Cytat:
|
no chciał, ale antyspamer dzielnie go pokonał k***a
|
Skoro Rycho z taką pewnością to napisał, to niechybnie znaczy, że zaspamował Ci skrzynkę :sciana:
|
ależ mam :ysz:
|
Już nie masz.
|
Cytat:
|
Na Zielonej Irlandii nigdy nie dostałem spamu. :taktak: ... Nigdy nic nie dostałem chyba, bo nikomu nie podawałem. :rotfl:
|
Mało spamu przychodzi na najmniej używane skrzynki. :P
Dawno temu założyłem sobie (między innymi) na gazeta.pl - odkąd przeszli na gmailową aplikację, dodałem do spamu ich własne maile reklamowe - zaglądam raz na kilka miesięcy - w spamie reklamy, skrzynia czysta. :] |
ja tam śmiem twierdzić, że mało spamu się na skrzynki interii dostaje, choć tych reklam to nie da się do spamu do spamu dodać ...
|
To nie wina interii tylko jakiegoś młota co ten spam słał.
Polecam jednak to wymoderować... |
normalnie poczta w Interii jest przeza***ista, fajnego maila dostałem z zaproszeniem do pewnej stronki torrentowej .. adresatów co nie miara ;) poniżej treść maila :)
Cytat:
|
Mallow - no i bylo proste - prawda?
|
No i pieknie, wszystko skonfigurowane, jakos sobie poradzialem. Po pleny zestaw TheBat + zestaw antyspamowy + bonusy mozna sie do mnie zglaszac. Teraz zobaczymy jak se to wszytko bedzie radzilo
pozdro ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:01. |