![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Kocham Agnieszke T. !!!
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() |
Ja też sie przyłącze
![]() Kawał pod tytułem serce matki ![]() Wieczór, chłopak z dziewczyną baraszkują sobie w łóżeczku niczego nie podejrzewając , a tu w pewnej chwili wpadają rodzice chłopaka i stają w drzwiach. Widzi ich tylko dziewczyna i myśli sobie - "Boże co oni sobie o mnie pomyślą, czy im się spodobam" ,ojciec chłopaka - "Moja krew" a matka - " Boże jak tak kur..a trzyma nogi przecież jest mu niewygodnie"
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
addict :)
Data rejestracji: 12.12.2001
![]() |
A ja tez sie wpisze
|
|
|
#3 |
|
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
No i ja:
Przechodzą dwa ślimaki koło muszli koncertowej, mówi jeden do drugiego: - No to stary, dzisiaj nocujemy w hotelu!
|
|
|
|
#4 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.06.2002
![]() |
to ja też
May the force will be with you
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
a tak wogóle o co tutaj chodzi ...
|
|
|
#6 |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tylko zeby nie wpisala sie osoba z 2 postami
|
|
|
#7 |
|
Guru
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() |
Wpisuje sie i ja
![]() Jest sobie trzech głównych przedstawicieli kościołów. Ksiądz kościoła katolickiego, ksiądz kościoła protestanckiego i rabin. Opowiadają oni sobie co robią z pieniędzmi zebranymi na tacę. najpierw chwali się ksiądz katolicki: - No ja rysuję na ziemi koło i w pewnym momencie podrzucam te pieniążki do góry, co spadnie do środka tego koła to idzie dla pana boga. A teraz chwali się ksiądz kościoła protestanckiego: - No, ja rysuję na ziemi linię i po podrzuceniu pieniędzy , co spadnie po prawej stronie tej linii to jest dla pana boga. A teraz chwali się rabin: - No, a ja podrzucam pieniądz i co pan bóg sobie złapie to jego.
|
|
|
#8 |
|
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Kukuryku....
Dzień dobry ![]() Starczy? tiaaa
|
|
|
#9 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 27.08.2002
![]() |
Też się dopisze
![]() Ale nic śmiesznego nie napisze bo nic do głowy nie przychodzi |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wpisuję się i ja - ten znany skądinąd zgryźliwy perfekcjonista i zwolennik wszystkiego, co trudne w wykonaniu ;-P...
Idzie Marsjanin po swojej rodzimej planecie i widzi nagle faceta, podchodzi do niego: - Co ty tu robisz? - Jestem kosmonautą z USA, mój lud słynei z zaawansowania technicznego, wobecz czego zbudował okazały prom kosmiczny, którym tu przyleciałem. Marsjanin nieco zakłopotany idzie dalej. Po chwili widzi drugiego faceta. - Co tu robisz? - Jestem chińczykiem, mój lud to wspaniali budowniczy. Wybudowali ogromny mur sięgający aż na Twoją planetę i tak się tu dostałem. Totalnie już skołowany Marsjanin idzie dalej i widzi trzeciego ziemianina - Polaka. - A Ty co tu robisz? - A nie wiem.. Yp... Z wesela wracam... Yp... ;-P |
|
|
|
|
|
#11 |
|
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.06.2002
![]() |
No to i my-
stoi świnia przed kontaktem w ścianie. -Stara,ale cie wmurowało... |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 09.05.2003
![]() |
matematyka:
wchodzi facet do tramwaju i mówi:ja was wszystkich scałkuje i zróżniczkuje.Ludzie ze strachu uciekli z tramwaju został tylko jeden pan.Facet podchodzi wiec do niego i mówi ja ciebie zcałkuje i zróżniczkuje.A pan mu odpowiada:A ja jestem e do x nowy ruski: nowy ruski po wieczorze spędzonym w moskiewskim barze postanawia pojechać do do podmoskiewskiej willi trolejbusem.Wsiada więc do trolejbusu a gdy ten dojechał na pętle kierowca powiedział ze dalej jechać nie może bo nie ma trakcji.Nowy ruski mówi mu że zapłaci mu 2000$.Kierowca patrzy a na ulicy stoi dwóch meneli i mówi im ze jak pochają trolejbus dostaną 100$.No więc tak pchają ten trolejbus a tu nagle rów w poprzek drogi.Kierowca mówi ruskiemu ze dalej nie pojadą bo ktoś rozkopał drogę.na to ruski mówi płace więc jedź jak może być rów w poprzek drogi.Kierowca dalej tlumaczy nowemu ruskiemu.Ten w końcu mówi: a no tak ja przecierz wczoraj metrem wracałem |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 15.02.2003
![]() |
Noc. Wielki pożar. Siedem jednostek straży pożarnej walczy z
żywiołem.Do kierującego akcją podchodzi jakiś facet: - Jak wam idzie? Nikt ze strażaków nie ucierpiał? - Niestety - odpowiada strażak - Dwóch naszych ludzi zostało w płomieniach, a sześciu jest ciężko poparzonych, ale za to Wynieśliśmy z budynku szesnaście osób.... - Szesnaście osób!? Przecież tam był tylko ochroniarz.....! - Skąd pan wie!? Kim pan jest? - Kierownikiem tego prosektorium...... |
|
|
|
|
|
#14 |
|
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Pomysly to czasmai macie dziwne.
|