![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
splinter cell - problem z przejściem etapu
na pewno ktoś z Was już to przeszedł
utknąłem z jednym miejscu tzn na samym początku w 1 misji spróbują opisac gdzie dokłądnie po znalezieniu kolesia przywalonego belkami (był pożar ) przeszedłem do następnego pomieszczenia, było zadymione mocno, dostałem instrukcję abym rozwalił świetlik w dachu a potem przeszedłem do następnego etapu (gra się "wgrywała")tam nie wolno schodzić na dół na ulicę (ani strzelać do cywili) więc przeskoczyłem nad ulicą i dotarłem do miejsca gdzie znajdowało się 2-óch drabów. Żaden z nich nie miał nic do powiedzenia jak ich pochwyciłem więc ich "ubiłem". Kawałek dalej natknąłem się na drzwi z KEYPADEM i nie znam szyfru. Co dalej ? nie znalazłem solucji do tej gry ![]() i cały czas wypisuje mi żebym znalazł jakąś czarną skrzynkę
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 04.02.2003
![]() |
hmmmm.... co prawda przeszedlem ta gre, ale juz za bardzo nie pamietam zwlaszcza tych pierwszych misji... ale moge cos Ci poradzic, straznicy, ktorych "ubiles" jak to zgrabnie okresliles, musieli miec przy sobie jakies notatki, wiec zawsze pszeszukuj zwloki, jezlei juz to zrobiles kod do drzwi powinien Ci sie pojawic w komputerku
|
|
|
#3 | |
|
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Re: splinter cell - problem z przejściem etapu
Cytat:
Powodzenia ja jestem w 6 misji - Kalinatek A poza tym gra jest WYSMIENITA |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
dzieki
zaraz to spr. a poza tym nie wiedzialem ze zwloki da sie przeszukiwac chyba tylko przenosic zarz zobacze co z tym obrazem ale szukałem tam ... cóż chyba za mało uporczywie thx
|
![]() |
|
|