![]() |
Proponuje napisac jakis ciekawy artykul na naszym forum ;p
|
a probowales zagrac w ogame? :> stary..... nie bedziesz mial czasu zebow umyc a co dopiero sie nudzic :D
poza tym zawsze mozesz dolaczyc do elitarnego grona modelarzy :) goraco polecam :) |
Wracam do mojej propozycji z uporem maniaka, ale zauważcie że pasjans może zająć kilka godzin, góra kilka dni...
Zainwestujesz w dziecko to masz zajęcie na kilkanaście, kilkadziesiąt lat - jak dobrze pódzie to za 25 lat moze sie usamodzielni :nie: |
Ucz się grać w brydża - nigdy się nie kończy
|
Cytat:
Albo jeszcze lepiej - hajtnij się a potem zrób dziecko. Zapewniam cię że żona tak Ci czas zorganizuje.... |
Postawic pasjansa!
|
bez przesady a co wtedy gdy wrocimy z pracy, ugotujemy obiad, posprzatamy dom/mieszkanie, zjemy obiad, umyjemy po obiedzie, zaspokoimy dziewczyne/zone, nie mamy z kim isc na piwo/wodke/wino/whisky/itd - co wtedy mozemy robic? :D
|
Posprzątać, jak jeszcze zostanie czas, nabrudzić i znów posprzątać. :mruga:
Poważnie: zrób coś pożytecznego. :taktak: |
Cytat:
Chociaż mnie się nigdy nie udało uczyć przez cały semestr i cholera przed samą sesją to w mordę nawet bąka nie było czasu puścić ^_^ |
Inteligentny czlowiek sie nei nudzi...
A serio : najlepszym sposobem na nude jest SESJA EGZAMINACYJNA (Ci co studiuja wiedza jak to jest). Nie ma czasu nawet za przeproszeniem baka puscic ;-D. |
ale po pracy tez sie mozna nudzic prawda?:)
|
idż do pracy...:)
|
Cytat:
|
praca:P
|
Cytat:
A TU jest instrukcja jak tego dokonać ;) EDIT: Mi to zajęło ok 40min, ale za pierwszym razem złożyłem i efekt poniżej.... :D http://img279.echo.cx/img279/1038/kopia700046ll.th.jpg |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:34. |