![]() |
mozna tez wycinac orzelki z monet zyletka :)
|
Zmów się ze znajomymi i wyjdź do kina. Wypożycz jakiś film. Upij się (jak masz 18 lat).
Idź do burdelu... |
wiesz co powinieneś zrobić ? :) powiedzieć sobie co najbardziej w życiu lubisz robić - a potem zacząć to robić .....................bez względu na skutki hehe :)
|
ja jak sie nudze to se robie cos w grafice. jakies loga, avatary itp. lub tworze skorki do jP.
|
nie ma klucza na nude... każdy robi to co mu osobiscie sprawia frajde, przyjemność, pasje ... kluczem na nude jest odnaleść to ..
jeden kupi sobie gitare i bedzie brzdękał, drugi nową gre do kompa, trzeci pójdzie piłke na dworze pokopać, czwarty kupi nową książke, jeszcze inny pójdzie do kina :) każdy niech robi to co jemu sprawia przyjemność:D |
Niestety nie pomogę Ci, bo nie mam tego problemu. Nie pamiętam, kiedy ostatnio się nudziłem ;)
BTW: jest takie powiedzenie: "Tylko nudni ludzie się nudzą" ;) Może coś w tym jest? :cool: |
Sposób na nudę???
Jakie macie sposoby na nudę?? Bo tak sobie siedze i się nudzę, wię myślę napisze to na cdr i zaraz będzie rozwiązanie. :cool: Tlko nie takie, żeby kupić sobie nowa gierke i pykać. Z góry thx.
Pozdro dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:18. |