![]() |
Cytat:
|
na poczatku jak milem neta, taj jakis ponad rok temu spotykalem sie z kilkoma pannami. z niektorymi mam do dzis kontakt o innych słuch zaginał. Ogolnie wspominam milo te spotkania. Cykora nie mialem nigdy ;)
|
Ja mam mieszane uczucia co do spotka***324; z lud***378;mi z netu.. Jedna tylko znajomo***347;c zawarta przez net by***322;o OK, ciagle si***281; ci***261;gnie, ma dosy***263; burzliwy przebieg, ale wspominam to ca***322;kiem sympatycznie.
Reszta... c***243;***380; negatywne odczucia, g***322;***243;wnie ze wzgl***281;du na .. podej***347;cie os***243;b z kt***243;rymi si***281; spotka***322;am. Teraz jak bym mia***322;a jak***261;***347; fajn***261; znajomo***347;***263; w necie, to ba***322;abym si***281; w realu spotka***263;, w obawie, ***380;e po prostu taka znajomo***347;***263; si***281; zako***324;czy |
Cytat:
@ Piotr, byłeś u mnie więc wiesz gdzie mnie szukać ;) To samo administracja (Bartez) i kilka sympatycznych osób z forum , z bardziej znanych wymienię Rycha i M@x'a , z mniej udzielających się , nie będę wyliczał kto się litrowym Faxem zaprawił w tedy na cacy. Z resztą zapis fotograficzny jest na forum :P (chyba ?) To kiedy robimy grilla ? Generalnie kontaktów z internetu nie ma się co bać, chyba że się jest dziewczynką/chłopcem w wieku np. 13 lat. I napewno zagrożeniem nie jestem Ja. :nie: |
Witam !
W sumie to z osób które - mówiąc ogólnie - poznałem przez Internet - to spotkałem się tylko raz z jedną osobą z tutejszego Forum - wrażenie oczywiście pozytywne :taktak: - oraz także - choć tutaj do końca trudno mówić, że to były osoby poznane w Internecie - z kilkoma osobami z Allegro - tzn. z jednym sprzedającym, oraz jeśli dobrze pamiętam z 4 kupującymi - jak kiedyś coś sprzedawałem - wrażenia dobre lub nawet bardzo dobre. I to tyle tylko ;) A co do ryzyka itd. - uważam, że rzeczywistość pod pewnymi względami jest lepsza do zawierania znajomości - zwłaszcza tych z płcią przeciwną :) - natomiast np. żeby spotkać ludzi o podobnych zainteresowaniach, pogadać na wspólne tematy itd. - to Internet jest dobry, albo czasem nawet dużo lepszy ;) Np. te Forum ;) Pozdrawiam ro29 |
Witam :piwo:
Umówiłem się jeden raz z dziewczyną poznaną przez sieć i bardzo miło to wspominam. Znajomość zapoczątkował chat na WP, chyba o temacie przyjaźń. Potem wymiana poczty, aż w końcu do spotkania doszło w grudniu, jak się nie mylę 2001 roku. Dzięki temu tematowi przypomniał mi się bardzo ciekawy epizod z mojego życia, podziękowania za to dla kolegi Gadzina18 :spoko:. pozdrawiam |
Cytat:
|
@IceManSpy wszystko wyjaśnił @Czołgista duże :piwo: dla kolegi ;) przydałby się grill :)
|
To może kiedyś się jednak spotkamy :D Tyle, że ja nie full letni :(
|
Spotkałem się z paroma osobami z dwóch for (tak się to odmienia?) dyskusyjnych. Niestety na zlocie tego forum nie mogłem się pojawić :(
Do takich spotkań jestem nastawiony pozytywnie. |
Tez bym sie z kim spotkal :spoko:
:ognicho: :sluze: :ja_chce: |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
uważaj żeby za takie wyznania Cie nie zawieźli np w Wawie na Rakowiecką:P:P |
Cytat:
;-) pozdro |
A Ci od razu na powaznie... Nawet czlowiek z siebie nie moze dla jaj zrobic pedofila na 5 minut ;-)...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:03. |