Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Spotkania z ludźmi z netu:D (https://forum.cdrinfo.pl/f5/spotkania-ludzmi-netu-d-66126/)

andrzejj9 20.06.2006 19:35

Cytat:

Napisany przez ro29
Na pewno można - reguł tutaj nie ma - np. moja kuzynka wszystkich swoich chłopaków poznała przez net - a z obecnym jest już na poważnie ... a znam też pośrednio inną osobę która miłość znalazła w sieci (co prawda przez stronę radnkową) - faceta z ... drugiej półkuli :D (ale Polaka ;) ) - chyba po 2 czy 3 miesiącach znajomości przyleciał się oświadczyć ;) cie :(

Pozdrawiam
ro29

Moja siostra tak swojego chłopaka poznała - też z drugiej półkuli i też Polaka ;)

A było to dobre z 10 lat temu, kiedy jeszcze takie zdarzenia nie były na porządku dziennym :)

ro29 20.06.2006 19:27

Witam !

Cytat:

Napisany przez Predi
hmmmm czy odbior osobisty towaru kupionego na allegro sie liczy? :D
albo poznanie na sieci lokalnej kogos z sasiedniego akademca? :D
(...)

To pierwsze chyba tylko trochę się liczy - choć jeśli kupujemy od osoby prywatnej (lub jej sprzedajemy) to może trochę bardziej - sam to zaznaczyłem w mojej poprzedniej wypowiedzi.
A drugi przypadek - to już chyba raczej tak ;)

Cytat:

Napisany przez Gadzina18
No widać, że jednak da się poznać wartościowe osoby przez neta, tak też myślałem bo ja takie poznałem, miałem takie szczęscie

Na pewno można - reguł tutaj nie ma - np. moja kuzynka wszystkich swoich chłopaków poznała przez net - a z obecnym jest już na poważnie ... a znam też pośrednio inną osobę która miłość znalazła w sieci (co prawda przez stronę radnkową) - faceta z ... drugiej półkuli :D (ale Polaka ;) ) - chyba po 2 czy 3 miesiącach znajomości przyleciał się oświadczyć ;)
Oczywiście są też sytuacje nie tak miłe - a także często rozczarowujące - cóz - takie życie :(

Pozdrawiam
ro29

Jabba the Hutt 20.06.2006 19:16

Spotkałem się z pewną grupą ludzi poznanych w Sieci. połączyły nas już kilka lat temu wspólne zainteresowania : muzyka elektroniczna i grupa Tangerine Dream. Poprzez grupę MOO.PL, pierwszych Kolegów EL-Fanów spotkałem w Warszawie, kiedy byłem tam w odwiedzinach u Ciotki . Utrzymujemy kontakt do dzisiaj, kilka razy się spotykalismy tłumniej : na koncercie Tangerine Dream w 2001 w Warszawie, na Ricochet Gathering w Jeleniej Górze w 2004. Sa to wspaniali,ludzie. Po Warszawiakach poznałem jeszcze Kolegę z Krakowa z którym jestem także w ciągłym kontakcie. No i jest jeszcze Koleżanka :), ale tylko Koleżanka ("Ma się rozumiec"- powiedział Prosiaczek do Uszatka), także EL-fanka. Jeden z Kolegów wyemigrował do Szkocji o stamtąd się odzywa. Są jeszcze Koledzy z Łodzi, Zakopanego, Zielonej Góry.

Smartek 20.06.2006 18:17

memo..

..przyznaje sie, uzylem google :(

Oktawian89 20.06.2006 17:14

nimal sex w lateksowym stroju Ostra murzynka z finezj***261;.

2 strona google pl ...
:fiu:||

znalaz***322;o tez temat o odejsciu mallow-a
tak go czytam i czytam i natkna***322;em sie na bardzo fajny text ||

"Pozdrawiam. I moja dobra rada jak co***347; si***281; raz nie uda***322;o to nienawiewaj. ..."
kto zgadnie kto to napisa***322; ma reputke :D a nawet 2

Tak to memo :D i przyznam ze przez ten tekst malo co z krzes***322;a nie spad***322;em :D||

andrzejj9 20.06.2006 09:09

Cytat:

Napisany przez nimal
jezeli ktorys z nich wyglada ja Diesel albo Clooney to moze byc :D

eeekhmmm... tego... żeby cię uspokoić, powiem, że ewentualnie.. bardzo ewtualnie może któryś.. ;)

nimal 20.06.2006 09:00

jezeli ktorys z nich wyglada ja Diesel albo Clooney to moze byc :D

andrzejj9 20.06.2006 08:53

Cytat:

Napisany przez nimal
zawsze odpowiadlame "uzyj googla" :D swego czasu znalezienie mojej fotki nawet nie bylo takie trudne
teraz sprawdzilem - w pl wersji znalazlem na drugiej stronie wynikow
niestety jakis pacan ze dwa lata temu naotwieral stron xxx pod ksywa nimal co "uprzyjemnia" szukanie :D

Hmm.. tak sobie sprawdziłem na próbę i wychodzi mi, że albo jesteś tak na oko 60 letnim arabem, albo około 30 letnim murzynem.. ;)

Źle szukam? :>

nimal 20.06.2006 08:24

zawsze odpowiadlame "uzyj googla" :D swego czasu znalezienie mojej fotki nawet nie bylo takie trudne
teraz sprawdzilem - w pl wersji znalazlem na drugiej stronie wynikow
niestety jakis pacan ze dwa lata temu naotwieral stron xxx pod ksywa nimal co "uprzyjemnia" szukanie :D

Smartek 20.06.2006 08:20

Cytat:

Napisany przez IceManSpy
A co robiliście jak się was ktoś zapytał, czy masz fotkę? Ciekawi mnie odpowiedź na to pytanie.

Zastanawialismy sie czy dac :haha:

IceManSpy 20.06.2006 07:45

A co robili***347;cie jak si***281; was kto***347; zapyta***322;, czy masz fotk***281;? Ciekawi mnie odpowied***378; na to pytanie.

nimal 19.06.2006 17:33

oj spotykalo sie z ludzmi spotykalo... glownie z Forumowiczami :D i zawsze bylo super (czytaj: malo kto cos pamieta :D )

kontestator 19.06.2006 14:06

ja bym sie chciał spotkac z Romkiem Giertychem, no co on dla mnei jest wirtualny, nie sadze aby ktos taki mógł istniec naprawde;p

odpowiadając na pytaie to tak spotkałem sie kilak razy z ludzmi z netu, zawsze było extra

rocher 19.06.2006 13:28

Cytat:

Napisany przez Bartez
Jakby co, to ja mam numer do M@Xa. Tanio oddam w dobre ręce :haha: :D

Bartez ja się nikogo prosić, jak ktoś nie chce mi dać (hehe proszę źle nie kojarzyć) to nie. Moja zasada - nic na siłę (no prawie :haha: )

prometeusz 19.06.2006 11:40

Cytat:

Napisany przez Predi
hmmmm czy odbior osobisty towaru kupionego na allegro sie liczy? :D
albo poznanie na sieci lokalnej kogos z sasiedniego akademca? :D

a tak na serio, to nigdy nie probowalem i nie bede probowal, po co... wystarczy wyjsc na ulice i sie rozgladnac
ps. oczywiscie nie wliczam w to tzw. "zlotow" bo na nie zawsze chetnie, w miare mozliwosci ;)

nie wiem od kiedy masz ten podpis, ale jak napiszesz czy to dobrze czy zle to moze sie ktos odezwie:D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:26.