![]() |
Cytat:
|
Cytat:
a tak naprawde to ja zmusze aby poszla ze mna bo sie was boje:) |
Cytat:
[ladnie wyglada 1001 na Twoim liczniku postow :respect: ] |
Cytat:
edit: to moze byc pretekstem do spotkania w lublinie jak najszybciej:) |
@malaczarna - Taki zlot to troszke lipa jest. Nie załatwisz noclegu, ani niczego... Tak jakby spotkać się w mieście z kolegami, a później do swoich domów spać. Przemyśl troche wszystko zanim rzucisz propozycje, bo niektórzy będą chcieli przyjechać, ale nie mieszkają w Lublinie. Pewnie takiej sytuacji nie brałaś pod uwage.
|
Cytat:
i takie spotkanie uwazam ze nie jet zlym pomyslem. bo my chcemy sie spotkac w kilka osob, chyba ze nam tego nie wolno zrobic??? zanim zalozylam ten temat rozmawialam z kilkoma osobami i pomysl byl taki, aby zrobic regionalny zlot lubelski. po za tym to jest tylko propozycja. a jesli chodzi o zlot wszystkich, ktorzy mieli by ochote raczej bylby planowany na wakacje i organizacja napewno nie zajmowalabym sie ja. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
ja dlatego zaproponowalam skromne spotkanie dla osob z okolic. ale jak wiadomo to zawsze ktos musi sie mnie czepic bo jestem kobita:). |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
a uwazam ze mini zloty regionalne by sie nam przydaly. latwiej by bylo wtedy grupkami jezdzic na ogolny zlot dla wszystkich. edit: czy ja niewyraznie pisze??? |
panowie przeciez wam nikt nie karze przyjezdzac jak was nie stac na hotel lub motel to zostancie w domu a jak ktos chce pojechac i poznac forumowiczow z okregu lublinskiego to co za problem troche silnej woli i jedziem a o nocleg chyba nie ma sie co martwic bo Lublin to chyba nie wiocha :D w rowie tez mozna spac :D
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:42. |