![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
Guru
Data rejestracji: 05.06.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
ona napewno sie ucieszy
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
try a run, try a hide...
Data rejestracji: 07.06.2005
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#3 | |
|
Guru
Cytat:
![]() a tak naprawde to ja zmusze aby poszla ze mna bo sie was boje
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
@malaczarna - Taki zlot to troszke lipa jest. Nie załatwisz noclegu, ani niczego... Tak jakby spotkać się w mieście z kolegami, a później do swoich domów spać. Przemyśl troche wszystko zanim rzucisz propozycje, bo niektórzy będą chcieli przyjechać, ale nie mieszkają w Lublinie. Pewnie takiej sytuacji nie brałaś pod uwage.
lite [at] jabber.gda.pl Ciekawy blog LiTEa <-- Click | Jak utrzymać się na stronie torrentowej ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Guru
Cytat:
![]() i takie spotkanie uwazam ze nie jet zlym pomyslem. bo my chcemy sie spotkac w kilka osob, chyba ze nam tego nie wolno zrobic ![]() zanim zalozylam ten temat rozmawialam z kilkoma osobami i pomysl byl taki, aby zrobic regionalny zlot lubelski. po za tym to jest tylko propozycja. a jesli chodzi o zlot wszystkich, ktorzy mieli by ochote raczej bylby planowany na wakacje i organizacja napewno nie zajmowalabym sie ja.
|
|
|
|
|
#6 | |
|
try a run, try a hide...
Data rejestracji: 07.06.2005
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#7 | |
|
Guru
Cytat:
ja dlatego zaproponowalam skromne spotkanie dla osob z okolic. ale jak wiadomo to zawsze ktos musi sie mnie czepic bo jestem kobita .
|
|
|
|
|
#8 |
|
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
panowie przeciez wam nikt nie karze przyjezdzac jak was nie stac na hotel lub motel to zostancie w domu a jak ktos chce pojechac i poznac forumowiczow z okregu lublinskiego to co za problem troche silnej woli i jedziem a o nocleg chyba nie ma sie co martwic bo Lublin to chyba nie wiocha
w rowie tez mozna spac
Ostatnio zmieniany przez legion : 15.01.2006 o godz. 21:58 |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Guru
Cytat:
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
po pierwsze jakos malo znam tutaj na forum ludzi z okolic Lublina i chodzi mi przede wszystkim o taka stala paczke ludzi aktywnych od jakiegos czasu na forum w roznych dzialach, ktorzy znaja sie prywatnie, koresponduja ze soba i ogolnie maja cos wiecej w zamiarach niz tylko przejechac kupe kilometrow i napic sie piwa, pomijam osoby ktore zapisaly sie tutaj gora miesac temu i nie daly sie poznac inaczej niz w kilku postach a na takie spotkania jezdza. Jesli o mnie chodzi, to malaczarna jestes na tym forum dosc krotko aby wiedziec ze juz takie wieksze zloty byly i raczej odbywaly sie one w okresach cieplych i zazwyczaj byl jakis organizator, ktory oprocz wyrzucenia tematu ze zlotem, zalatwial miejsce zlotu i ewentualne noclegi. Jelsi odwarzysz podjac sie tego zadania, to chyle czola. Bo kazdy z nas moze napisac ze urzadza regionalny zlot, o np. ja walne temat zlot we Wroclawiu, kupe ludzi tu jest z Wroclawia i okolic i przypuszczam ze to wypali.
|
|
|
|
#11 | ||
|
Guru
Cytat:
.ja chetnie wybralabym sie i na dluzszy zlot w wiekszym gronie i dlaej od siebie, ale nie wiem czy bedzie to mozliwe. dlatego chcialam zebrac chociaz czesc osob, jesli znajda czas i ochote. Cytat:
ciesze sie ze sa i pozytywne wypowiedzi![]() @ormianin 1. to jest tylko propozycja 2. osob z okolic i lublina nie jest az tak malo jak Ci sie wydaje. 3. juz pisalam kilka razy ze to jest propozycja spotkania kilku osob, a nie zlot. 4. czy to wyjdzie nie wiem. 5. a jesli chodzi o mini zloty regionalne, to uwazam ze to dobry pomysl. 6. wiem ze jestem krotko na forum. 7. prosze o wypowiedzi szanownego grona ktore mialoby ochote sie spotkac,a jesli wiecej takich nie bedzie to o zamkniecie tematu.
Ostatnio zmieniany przez malaczarna : 16.01.2006 o godz. 15:11 |
||
|
|
|
|
|
#12 |
|
Wujek Cięta Riposta ;D
Data rejestracji: 22.11.2005
![]() ![]() |
offtop w realu dobre dobre
ja jestem z kujawsko-pomorksiego konkrety rypin jest ktoś z okolic wieksze miasto koło mnie to brodnica
|
|
|
|
#13 |
|
Guru
8. jakbys czytal moje odpowiedzi do innych to bys wiedzial ze nie podejmuje sie organizacji zlotu dla wszystkich forumowiczow.
9. ale zdaje sobie sprawe ze mozesz chciec przyjechac do LUBLINA,to poszukam Ci jakiegos hotelu (bo chyba cos takiego mamy w lublinie i nie bedziesz musial bic sie o lawki na dworcach.) mi mozesz nie wierzyc to spytajmy sie administracji: @Mac mamy hotele w LUBLINIE?? 10. przepraszam ze wogole zaproponowalam, moze powinnam wyznaczyc date, godzine i kazac wszystkim przyjechac ![]() przepraszam ze post pod postem ale nie chcialo mi isc w calosci
|
|
|
|
#14 |
|
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
prześledziłem tę dyskusję i jakbym wybrańców narodu słyszał Tych z Wiejskiej). Przecież to jest sprawa względna kto jest z okolic Lublina. Rychu jest bo podatki płaci w Szczecinie. A tak wogóle jeśli chodzi o spotkania. CRDLAB przymierza się do spotkania ( kolejnego ) na początku maja w Antoninie koło Ostrowa Wielkoplskiego. A właściwie nie CDRLAB a grupa osób które czytają i bywają na obu forach. Jak sledze dyskusje to napewno będzie Rychu i lepsza połowa Rycha - Ela, ale kto nie zdązy do Lublina zawsze może się nad stawek w Antoninie załapać. I można przyjechać z koleżanką a nawet paroma, z nagrywarką, autobusem ,rowerem lub konno.
Ormi - ty będziesz miał zupełnie blisko Ostatnio zmieniany przez bgn : 16.01.2006 o godz. 15:58 |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|