![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Witam !
Miło słyszeć o takim zwyczaju - roku temu nie było mnie jeszcze wśród Was - więc dla mnie to pierwsza okazja aby ew. uczestniczyć w takim spotkaniu.Co do godziny - to jest ...problem - i chyba nie tylko dla mnie. Z oczywistych względów wcześniej niż około 23.00 nie powinno się to odbyć - a z drugiej zaś strony niektórzy wybiorą się być może na tradycyjną Pasterkę o północy ..... Za późno też nie może być - bo mimo iź święta - to części może się oberwać za długie siedzenie przed kompem. Więc naprawdę trudno orzec, która godzina była by najlepsza. Jeśli ja mógłbym coś zaproponować to ... aby zmienić datę spotkania i najlepiej aby odbyło się ono wieczorem dzień - dwa przed wigilią. Wtedy frekwencja ma szansę być większa - nikt nie będzie uciekał od stołu czy też przesiadywał za długo przed kompem - narażajac się na uwagi itp. - albo też nie będzie musiał rezygnować z pójścia na Pasterkę . Wiem, że to zmieniło by tradycję - ale z moje strony wydaje się to dość racjonalnym rozwiązaniem. Chyba najlepiej, aby odbyło się to np. w czwartek 22 wieczorem - bo w piątek wielu będzie chciało wcześniej się położyć - choć piątek też może być.Aczkolwiek zdaję sobie sprawę z tego, że wigilia to wigilia - a także tradycja ma swoje prawa. A jeśli jednak odbyło by się to tak jak "szefostwo" proponuje i jest to w zwyczaju 24 - to dla mnie najlepsza godzina to około 11.00 - 12.00 - na Paterkę niestety się raczej nie wybieram. A zbyt późno to też niedobrze - akurat następnego dnia mam uroczystość rodzinnną i chcę się w miarę wyspać. Pozdrawiam ro29 |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Cytat:
Ale jesli mnei pamiec nie myli to w tamtym roku bylo to chyba spotkanie z 25 na 26 grudnia. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
Cytat:
![]() Święta to jedna z niewielu okazji do spotkania się z całą rodziną (przynajmniej dla mnie) dlatego proponuje spotkanie w dniu 25 albo 26 ewentualnie niech ktoś zrobi tą ankiete którą proponował @ro29 pzdr.
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz __________________________________________________ _______________ |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ale spotkanie na zywo? czy masz na mysli chat ?
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
ja też bym byłą za tym by zmienic date spotkania, bo frekwencja będzie raczej niska.
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz __________________________________________________ _______________ |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Guru
![]() |
Cytat:
. A może by tak zrobić ankietę - kiedy ma odbyć się spotkanie wigilijne ??ro29 |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guru
Data rejestracji: 28.12.2002
![]() |
No ja takze byłbym za spotkaniem w innym terminie wlasnie z powodu Pasterki...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Znudzony
Data rejestracji: 29.01.2005
![]() |
Jezeli bede w domu to oczywiscie wpadne
|
|
|
#9 |
|
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Postaram sie byc
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jestem również za wcześniejszą Wigilią
Najlepszym według mnie dniem byłby czwartek, 22 grudnia. W piątek zapewne większość studentów będzie wracać do domu. Ja również wracam do domu w piątek i mam zamiar spędzić Święta bez komputera, więc jeżeli to będzie 24, to niestety nie będę mógł tu z Wami być.Komu pasuje 22.12?
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Guru
Data rejestracji: 28.12.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
więc w czwartek też będę ![]() Co do soboty to będę po Pasterce...
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Guru
![]() |
Cytat:
Zgadzam się - tak jak sam wcześniej zaproponowałem - chyba czwartek byłby najlepszym dniem, gdzie można by liczyć na znaczną frekwencję. Więc oczywiście mi pasuje 22.12. ro29 P.S. Jeśli jednak stanie na 24.12 (bo jak na razie widzę, że pojawiają się zarówno zwolennicy nowej, jak i starej opcji - to może też będę (postaram się !) - ale pewności na to nie ma żadnej - dużo zależy np. od tego jak atmosfera w domu się ułoży itd. |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |