Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 07.12.2004, 00:09   #16
Turboni
Wyjechać Ci z bani ?

Data rejestracji: 26.02.2004
Turboni niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
to sie wycwanili bo 3 dni temu mozna bylo kupic sam czytnik bez glosnikow za 329 zeta
a teraz zrobili komplet ale w markecie pewnie sa bez glosnikow

Żale kierować TU lub TU
50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy
Juz nie szukam pracy
Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1
Turboni jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 07.12.2004, 07:56   #17
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
tez bym brak mante w tej chwili
jeszcze niedawno bellwood albo kiss

a po tym jak koda odrzucila moje poprzednie zamowinenie (nie beda w polsce sprzedawac juz subwooferow pasywnych) to czaej sie na to - dzwiek wgniata http://www.koda.com.pl/koda_show_pro...60_av860_sw700
ale to inna cena i caly zestaw, a Ty sam dvd chcesz
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.12.2004, 07:58   #18
kiewas
Matrix has him

Data rejestracji: 29.10.2003
kiewas zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Mój kuzyn niedawno zakupił ten odtwarzacz Manta Emperor 007 (cóż za iście Bondowski kryptonim) i śmiga całkiem nieźle
Stary 07.12.2004, 08:02   #19
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
ja mam ronina 908 i czyta wszystko co mu wrzuce nawet shitowate plytki DVD+-R (+ z booktype i bez, mediastore, esperanza no i verbatimki na ktorych teraz pale ), plytki mp3 nagrane jako dane (bez zadnych kombinacji), obrazki
Stary 07.12.2004, 08:19   #20
kiewas
Matrix has him

Cytat:
Napisany przez icemac
ja mam ronina 908 i czyta wszystko co mu wrzuce nawet shitowate plytki DVD+-R (+ z booktype i bez, mediastore, esperanza no i verbatimki na ktorych teraz pale ), plytki mp3 nagrane jako dane (bez zadnych kombinacji), obrazki
Ile za niego dałeś? Też może niedługo skuszę się na jakiś DVD (+divx)
Stary 07.12.2004, 08:41   #21
nimal
Author
Zlotowicz

nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
ostaqtnio roniny byly w selgrosie po 130 PLN
nagrywarki philipsa sprzedawali po 198 oczywiscie spawarka dvd do kompa
nie powiem - musialem tam jechac przed praca (piatek itd) i jakiez bylo moje zdziwienia jak sie okazalo ze pol do siudmej rano parking pelny dobrze ze wstep na karty bo inaczej bym pewnie musial sie z babcimi przepychac dltego nie chodze do supermarketow ^_^
Stary 07.12.2004, 09:17   #22
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.10.2002
Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
http://napisy.org/showthread.php?s=&threadid=10453
polecam lekturke tego
pozdro
Smartek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.12.2004, 11:41   #23
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez kiewas
Ile za niego dałeś? Też może niedługo skuszę się na jakiś DVD (+divx)

205 zlotych u dystrybutora, ale to tylko DVD bez Divx

P.S. do divxow mam kompa
Stary 07.12.2004, 12:08   #24
kiewas
Matrix has him

Cytat:
Napisany przez icemac
205 zlotych u dystrybutora, ale to tylko DVD bez Divx

P.S. do divxow mam kompa
To dosyć tanio
Bo jak już będe kupował to potrzebuje takiego odtwarzacza który ma mocarny czytnik, tzn. odczyta nawet najgorszy SHIT. Koleś ma niby super Philipsa, ale on to tylko z verbatimami i tłokami sobie radzi.
Stary 07.12.2004, 12:18   #25
nimal
Author
Zlotowicz

kiewas - to biez najtanszy - serio
po prostu do tanich wkladane sa czytniki komputerowe, a te jak wiadomo lykaja wszystko
do tych z polki sredniej roznie - wiec tez roznie sie zachowuja
generalnie do drogiego sprzetu wkladana sa wlasne wynalazki poszczegolnych firm, co to niby maja zapenic swietna jakosc, co konczy sie nieczytaniem polowy plyt w niektorych przypadkach (np yamaha ) lub swietnymi rezultatami - ale ten drugi przypdaek przewanie jest dosc drogi
Stary 07.12.2004, 12:23   #26
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

@kiewas
wzialem ten model bo wyczytalem testy w necie ze czyta wszystko i to bez zajakniecia, moglem kupic jakis za 145pln ale +R/RW nie czytal i byl stereo. Jeszcze jedno 2 latka gwarancji

@nimal - zalezy ktore czytniki wsadzaja
Stary 07.12.2004, 12:33   #27
kiewas
Matrix has him

Na razie sie tylko orientuje bo ostatnio nie mam kasy (kupiłem 512ramu, buty, i zestaw satelitarny)... Ale w przyszłości coś kupie, i być może będzie to XboX (lubie konsole). Czytałem forum napisy.info gdzie kolega Smartek poleca Xkloca do odtwarzania dvd/divx więc bardzo się tym zainteresowałem... Chociaż jako konsole do gier wolałbym Ps2. No ale wiadomo, nie można mieć wszystkiego
Stary 07.12.2004, 22:42   #28
epol
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz

Data rejestracji: 12.04.2002
epol niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
A co sadzicie o tych glosnikach Manta MM 1500 co sa w zestawie z 007 Emperor?

Czego mozna sie po nich spodziewac? Bedzie je slychac w pokoju 4x4 metry?
Stary 07.12.2004, 23:58   #29
eavo
Nowy na forum

Data rejestracji: 16.12.2003
eavo w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Bellwood

Ja mam osobiscie bellwooda i jestem z niego bardzo zadowolony nie mialem jeszcze zadnej plyty ktorej by nie przeczytał to chyba jeden z nielicznych odtwarzaczy ktory ma programiki do edycji firmwaru mozna np zmienic sobie tapetke ktora sie pokaze po odpaleniu dvd'ka i soft ktory wychodzi zaczyna byc coraz bardziej dopracowany
eavo jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.12.2004, 17:02   #30
adixo

Data rejestracji: 02.01.2003
adixo jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>adixo jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez Smartek
Bardzo ciekawa lektóra

Gdybym wiedział o tym wcześniej to bym się głęboko zastanawiał nad kupnem DVD KISS 1500
Chociaż model 1500 z wifi nie jest tak kiepski pod względem softu jak model 1000
no i bajer że ma wifi i filmy oglądam bezpośrednio z kompa
adixo jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: