Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 12.04.2010, 14:10   #1
Qbi@k
Guru

Data rejestracji: 14.10.2005
Qbi@k niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Qbi@k niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Dzikie wysypiska

Przy drodze polnej niedaleko stawów hodowlanych w mojej okolicy ktoś sobie zrobił małe wysypisko (4-5 worków, częściowo rozprute przez zwierzęta). Gdzie taką informację można zgłosić?

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 12.04.2010, 14:23   #2
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Do straży miejskiej przede wszystkim, jak leżą jakieś podejrzane rzeczy to od razu do straży pożarnej.

Oprócz tego

http://smieci-stop.pl/

Słabo się to rozwija, bo się nikomu nie chce... Trzeba przycisnąć, sam muszę się trochę zmobilizować, bo to co ostatnio widziałem w lesie, to przeraża.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.04.2010, 19:06   #3
DejaVu
Guru

Data rejestracji: 23.08.2008
DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Dla mnie to sam mieszkam w lesie , a jednak płacę za kosz po który nie chętnie przyjeżdżają goście z PUK -niby że do mnie droga h... tylko że ja jeżdżąc codziennie do pracy nie mogę narzekać To samo było tej zimy z odśnieżaniem -katepilar był może z 4razy i raz straż pożarna-a podatki trzeba płacić
DejaVu jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 17.04.2010, 16:34   #4
eclipsewear
Nowy na forum

Data rejestracji: 25.12.2009
eclipsewear w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
tym ( cenzura ) powinni ucinać ręce za wyrzucanie śmieci
eclipsewear jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 17.04.2010, 17:06   #5
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez DejaVu Podgląd Wiadomości
Dla mnie to sam mieszkam w lesie , a jednak płacę za kosz po który nie chętnie przyjeżdżają goście z PUK -niby że do mnie droga h... tylko że ja jeżdżąc codziennie do pracy nie mogę narzekać To samo było tej zimy z odśnieżaniem -katepilar był może z 4razy i raz straż pożarna-a podatki trzeba płacić
Mam znajomego, który kupił działkę budowlaną w miejscu, gdzie rośnie sobie pustka (choć w planach zagospodarowania przestrzennego teren jest przeznaczony na budownictwo jedno i chyba wielorodzinne). Jak go zapytałem, dlaczego buduje się tam, gdzie droga będzie za 140 lat, powiedział mi, że przecież odśnieżyć i wywieźć śmieci muszą, a jeśli tego nie będą robić, to im się telefon będzie urywał, choćby z pracy miał dzwonić w każdej wolnej chwili. Jest to jakiś sposób i na śmiecie i na drogę (bo jak zayważył, jeśli raz czy drugi urwą sobie zawieszenie na koleinach na wiosnę, to pomyślą o poprawieniu drogi - a on sam ma samochód, któremu błoto aż tak strasznie zaszkodzić nie powinno).

Analogiczna sytuacja (odnośnie skutków uporu) była na ulicy przy domu rodziców - lata całe była tam kałuża, która nie wysychała właściwie nigdy (potrzeba była 3 tygodni suszy w lecie, żeby woda całkiem zniknęła), a po deszczach miała szerokość ulicy, długość prawie 50 m i głębokość do ok. 30 cm. Sytuacja pogorszyła się jeszcze bardziej, kiedy podnieśli o ok 5cm biegnącą obok drogę wojewódzką. Któregoś razu kładąc kostkę na podwórku rozmyło mi pół wywrotki piasku, bo po ulewie woda z ulicy zaczęła się przelewać, sąsiedzi mieli podobnie. Zdenerwowaliśmy się i dzwoniliśmy po każdym deszczu po Straż Pożarną, czy wody było 20 cm, czy 2. Ulicę poprawili nam w następnym roku, bo im się chyba nie opłacało.

Tak wyglądała wcześniej:

Dzikie wysypiska-kaluza.jpg

Wracając do śmieci, to problemem są nie tylko śmieci wyrzucane przez ludzi, którzy mają problem z ich wywozem na wysypisko, ale też z tymi, którzy mieszkają w środku miasta, ale nie chce im się płacić za wywóz, jak im się trochę ich nazbiera, ładują je na przyczepę i jadą do lasu...

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 17.04.2010, 17:42   #6
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Plagą są też ekipy budowlane...
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.04.2010, 15:37   #7
Karoll
Nowy na forum

Data rejestracji: 23.04.2010
Karoll w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Dokładnie.. Ogólnie na budowach i wokół nich syf.. Z tym, że ludzie nawet po psach nie sprząają to czego oczekiwać od ekip budowlanych?
Karoll jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: