![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
Stare dobre gry!
Czy ktos z was, pamieta jeszcze takie gierki?
UFO`s - przygody kosmity niedojdy i jego kumpla dziobaka! Neverhood - plastelinowego gamonia, majacego ocalic swoj swiat? Znacie moze cos rownie dobrego i smiesznego? Seria Rozowej pantery jest mi znana, ale nie jest juz taka fajna! (Larry 7 - tez!) Glupki z kosmosu - tez znam - b. dobre. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
znam i czasem gram (zwlaszcza jak nowy komuter znika z domu a zostaje mi tylko pelniacy role firewala sprzetowego 486dx4)
mam 2 plyty z takimi grami - pierwsz po chamsku sciagnalem z sieci (legalnie!) a druga pracowicie kompletowalem z jedna z moich kolezanek (prywatnie - fanatyczka przygodowek LucasArtsu, Soldier Of Fortune, Duka i Max Payne'a) moge podeslac zainteresowanym liste a potem ewentualnie takze gry - kontakt - na majla... z mila checia poznam innych milosnikow starych gier ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 07.07.2002
![]() |
Re: Stare dobre gry!
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
odeszły MAJSTER
Data rejestracji: 24.02.2002
![]() |
Centurion... moja pierwsza gierka... jeszcze na amigę 500!
to były czasy... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Gdy kupowałem swój pierwszy komputer PC, na jego dysku (425 MB!!!) znalazłem kilkaset miodnych gier!!! Najbardziej mi się podobały te gry:
Lotus Hand of Fate Vinyl: Goddes from Mars Pinball Dreams FIFA 97 (albo 96, nie pamiętam) Niedawno postanowiłem sobie odświeżyć pamięć - pościągałem z jakiejś strony wymienione gierki i zacząłem w nie grać; nawet mi się spodobały. Ich grywalność była ogromna, jednak ogromne piksele skutecznie odstraszały mnie od monitora. Prawdopodobnie za kilka(naście) lat będziemy podobnie wspominać swoje przygody ze starymi grami. ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Gość
|
Mi sie najbardziej podbaly gry takie jak Mortal Kombat, Screamer i Monkey Island
|
![]() |
![]() |
#7 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 04.10.2001
![]() |
BOMB JACK NA ZXSpectrum! Zadna nastepna nie byla lepsza od tej pierwszej. I oczywiscie ROLLERCASTER na ZX. Gralismy ze szwagrem przez tydzien. Malo nie doszlo do rozwodow!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
ja lubilem kiedys PAPERBOY 2 na PC z dobra grafą!
Ma moze ta gre ktos ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
The Division Bell
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
ludzie ktoś ma Dooma (lub tam dooma 2), Hexena i Heretica? ludzie błaaaaaaaagaaaaam was, wyślijcie mi! ile to razem zajmoje, spakujcie i prosze wyslijcie!
ja tez chce grac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Hit me if you can!
Data rejestracji: 27.05.2002
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Z czasow 486 brakuje mi trasport tycoon, ten niechce chodzic na 2000 dzis, bo jest pod dosem... czy ta firma wydala jakas nowa wersje w obecnych czasach tej gry?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
ElectroBody
![]() Supaplex ![]() Lemingi 8) Tycon Transport ![]() DOOM - RULEZ - PIŁA ŁAŃCUCHOWA 8) macio sprawdzę dziś gdzie są nasze doomy i może coś się da zrobić w tej sprawie. Ale moim zdaniem dwójka nie była tak dobra jak 1 Czekaj do jutra.
![]() |
#13 |
Gość
|
Kwak 1, Wolf 3D!, - w Kwaka czasami jeszcze pogrywam! nastroj jest niepowtarzalny!
|
![]() |
![]() |
#14 |
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
WINGS OF FURY
![]() ISHAR: 1/2/3 DUNGEON MASTER DOOM: 1/2 DUKE NUKEM 8) PAPERBOY: 1/2 DYNA BLASTER :o LOTUS ![]() UFO: ENEMY UNKNOWN I TERROR FROM THE DEEP EARTH SIEGE COMMANCHE I WIELE INNYCH... HTTP://WWW.STAREGRY.PL http://www.staregry.prv.pl
![]() |
#15 |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A moze sprobujemy pograc wspolnie w jakies "stare dobre gry" przez net, umowimy sie tedy wjakis dzien o jakiejs godzinie i zagramy, co wy na to?
proponujcie jakie gry chcielibyscie zagrac i czy sie da zagrac przez net pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|