![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
net został :)
Data rejestracji: 29.07.2003
![]() |
Alkochol twój wróg, więc lej go w morde!
****** mnie- Zupa Pomidorowa |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.08.2003
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mnie kiedys rozwaliuo "Jestem w szpitalu D:-)3-<=" ;d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
niezwykły
Data rejestracji: 07.02.2003
![]() |
Heh wczoraj CIAPEK miał opsi 'niedostępny' (na dostępnym)
![]()
![]() |
#20 | |
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
niezwykły
![]() |
W nowym gg nie ma takiego efektu ale w starych wersjach można było sobie zmienić status na "zablokowany" i normalnie wszyscy myśleli że ich się zablokowało
![]()
![]() |
#22 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
to z Ania i Wojtkiem jest the best
![]() 1.Usmiechnij sie!!! Jutro mozesz nie miec zebow!!!! 2.Badz biseksualista, w ten sposób podwajasz swoje szanse 4.Bialowieska sie puszcza 5.Boze spraw zeby mi sie tak chcialo jak mi sie nie chce 6.Bog tez zaczynal od zera 7.Chcialem dobrze - Adolf Hitler 8.Czym chata bogata tym goscie wymiotuja 9.Dawka wieksza niz zycie 10.Diabel nie spi - z byle kim 11.Dozylki - swieto narkomanow 12.Dupta co chceta - Owsik 13.Elvis Predzej 14.Erazm z Rotterdamu, Tales z Miletu, Sedes z Bakielitu 15.Faceci sa jak kible - albo zasrani, albo zajeci 16.Jaja skina sa lyse 17.Jaki Stas, taka Nel 18.Jak Bog Kubie tak Castro Bogu 19.Jak sobie poscielesz to mnie zawolaj 20.Jedzcie gowno - miliardy much nie moga się mylic! 21.Jedzcie tylko polskie ananasy 22.Kaszanka polskim kawiorem 23.Kielczanie - jak wam sie powodzi? 24.Kocham Franie - Automat 25.Komar jest ssakiem 26.Kto miał dzis stosunek niech sie usmiechnie 27.LOVE - Liga Obrony Vrobelka Elemelka 28.LSD - i tylko dwie kalorie 29.Mam straszny pociag - konduktor 30.Mary - opuszczam cie. Duch Swięty 31.Nie pisac po murach. Dzielnicowy 32.Nie spij bo ci dziecko podrzuca 33.Nie trac glowy - gilotyna 34.Nie wrzucajcie petów do pisuarow - my nie szczamy do waszych popielniczek 35.Pedaluj, pedaluj - HIV 36.Pingwiny nie moga latać bo nie maja smigiel 37.Popieramy glodujacych w Etiopii 38.Prochy bierzesz, w proch sie obrocisz 39.Serce nie sadysta. Kiedys przestanie bic 40.Sikajac z wiatrem idziesz na latwizne 42.Tydzien na dzialce - audycja dla narkomanow 44.Wodka lepsza od chleba bo grysc nie trzeba 45.Wyksztalcenie nie piwo, nie musi byc pelne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() takie różne, ja sam wymyślam statusy spontanicznie, większość to teksty piosenek. a te inne ciekawe: "Daj spokój. Nie ma mnie." JEŚLI DO LUDZIA TULI SIĘ LUDŹ, TO LUDŹ DO LUDZIA MUSI COŚ CZUĆ "Ukrywam się przed mafią" "dzisiaj nieczynne" "Boże spraw żeby mi się chciało jak mi się nie chce" "Poszedłem uruchomić Winampa, jak uruchomię to będę" / hehe to je dobre ![]() "Wiru wiru wiru - jestem w betoniarce" "Konopia łączy ludzi jak Nokia" "kto ukradł smalec" "abonent czasowo niedostępny" "a może jestem a może nie, kto to wie ![]() "Status opisowy opisujacy status pola opisu statusowego" "Ciężko jest żyć lekko" "Zioło Było Jest I Będzie Jarane" - to kumpel ma prawie dwa lata ![]() "Tylko nie na mnie" na razie tyle, kiedyś dopadłem fajna stronke z opsiami różnorakimi, ale już nie można na nią wejść ![]() pzdr
![]() |
![]() |
#24 |
niezwykły
![]() |
he
wczorak widziałem -Ludzie wiem że mnie kochacie ale ja muszę spadać na boga - moda na sukces a niech mi ktoś dópę zawróci ![]() - 4x (18+3) - 5 (90 - 1) = X ludzie pomocy! - no i ja mam ostatnio często "RAPE ME !" ![]()
![]() |
#25 |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
RAPE ME !! też miałem
![]()
![]() |
#26 |
niezwykły
![]() |
Heh no piosenka jest fanja jak cała reszta nirvany
Rape me to też taka zabawa w którą się bawię z koleżankami! kto zna angielski ten wie co znaczy owe Rape me ![]()
![]() |
|
|