![]() |
1. 27
2. 7 3. windows, linux 4. raczej zabawy niz pracy (multimedia itp.) 5. stale(net24) 6. jak wyzej 7. Polska 8. pomorskie |
1. 25 lat
2. 14 lat 3. win xp pro sp2 4. praca, zabawa, zarobek, internet 5. stale 6. kablowka 7. polska 8. mazowieckie |
1. 25
2. 21 3. Windows, FreeBSD, DOS 4. Pracy 5. Lacze stale 6. DSL 7. Polska 8. Warminsko-Mazurskie |
ok. Koledzy!
Ta ilość danych powinna mi wystarczyć. Chcę Wam wszystkim serdecznie podziękować za współpracę :piwo: Reputki polecą sukcesywnie do wszystkich z Was. Teraz zabieram się za przetwarzanie (ufff.....) @ThanatoS Czy mogę w pracy semestralnej określić gdzie została przeprowadzona ankieta? (podać adres forum). pozdrawiam wszystkich :spoko: |
1. 23
2. 19 3. Windows XP 4. pracy, nauki, zabawy (w kolejności) 5. stałe łącze 6. Neostrada 512Kb/s 7. Polska 8. Dolnośląskie ps: Nie chcę się czepiać, ale patrząc na tę ankietę przez pryzmat zasad układania kwestionariuszy, jest w niej bardzo dużo błędów. Rozumiem, że sama ankieta nie będzie oceniana, tylko podsumowanie wyników? ps2: Nie zauważyłem, że danych już Ci wystarczy i i tak wypełniłem. Ale zostawiam już. Może się przyda :) |
Cytat:
|
1. chyba 22
2. jakieś 6 lat 3. Windows 2000 (+SP4) 4. Nauka, zabawa 5. Stałe łącze 6. SDI :ysz: 7. Polska 8. lubelskie :) ..::Update::.. Qrde, spózniłem się ;p |
o... widze, że Thanatos od pieluchy wojował z kompami :>
coś niesamowitego :) |
Cytat:
Chodzi właśnie o podsumowanie wyników (wykresy, tabele, piktogramy itp.) pozdr. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ad 2 około 14 lat Ad 3 Windows Xp + SP2 Ad 4 zabawy Ad 5 Łącze stałe Ad 6 Neostrada 640 Ad 7 Polska Ad 8 Śląskie |
1. 21
2. 12/13 3. win XP 4. zabawa (chwilowo - czytaj podpis nad avaterem ;) ) 5. stale 6 siec lokalna 7. PL 8 pomorskie |
Cytat:
Ale kilka lat później, kiedy do domu przyszła Amiga.... Kurcze, rozpoczął się nowy okres w moim życiu ;) |
1. 25
2. 4 3. windows (aktualnie 2k3 oraz xp) 4. pracy, zadziej zabway 5. łącze stałe 6. kablówka (w pracy dzierzawione) 7. Polska 8. Wielkopolskie mam nadzieje ze jeszcze sie przyda :) co do dlugosci przygody z kompem - wlasny komp od 4 lat, ale pierwsze kontakty z klasa pc mialem juz kolo roku 90tego, zaraz potem mialem pierwsze informatyki itd |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:29. |