![]() |
Cytat:
|
Cytat:
ad2. jakim komputerem czy liczyc bez konsol i 8bitowcow czy z??? co z automatami do gier??? ad4. tez nieprecyzjne [co jak w 45% do grania 45% do pracy ;)] ad6. niepotrzebne rozdrabnianie [masz juz to w pyt wyzej] ad7. miejsce zameldowania, czy jak??? nie dosc ze to badanie ma standardowe wady ankiety to jeszcze nieprecyzjne pytanie :blee: no i grupa docelowa nawet w sensie internetowcow szalenie niereprezentatwyna niewyobrazam sobie wnioskowania na tej podstawie :ysz: spytaj sie tu ludzi ile maja izb w mieszkaniu .... a potem co zaliczaja za izbe i bedziesz mial podobny problem ktory ja widze w twojej ankiecie |
To pomagamy koledze :)
1. 19 lat (w styczniu :) ) 2. 5 lat 3. Win 98 SE, Win XP Pro, czasami DOS i Linux 4. nauka, praca, zabawa 5. lacze stale 6. LAN oparty na radiowce (2,5 Mbit/s) 7. PL 8. śląskie |
1. 43
2. 7 3. Windows 2k3 4. pracy, nauki, zabawy 5. stałe łącze 6. Neostrada 640/160 Kb/s 7. Polska 8. Wielkopolskie |
Cytat:
Dziękuje tym, którzy jeszcze się dopisali ilość danych jest już wystarczająca. Temat można zamknąć, (ale proszę go nie usuwać). pozdr. |
Cytat:
|
1. 14
2. 8 3. Windows 98 SE 4. Internet, zabawa, nauka 5. Łącze stałe 6. Neostrada 640 7. Polska 8. (nie wiem czy na stałe) Podkarpackie |
1. 25
2. ok. 15 3. Windows XP 4. zabawy, nauki 5. łącze stałe 6. kablówka 7. Polska 8. Wielkopolskie, Łódzkie Pozdro! |
Temat wygrzebany, bo dzisiaj dostałem wyniki pracy.
chwalipięta MODE ON OCENA CELUJĄCA :najlepsz: 8 ) chwalipięta MODE OFF Dodatkowo nie musiałem zaliczać egzaminu ustnego. W sumie za prace bardzo dobry plus jeden punkt za to, że nie było ściemy i ankieta rzeczywiście się odbyła. Jeszcze raz wszystkim wam dziękuję :piwo: :spoko: @CIAPEK dostałeś repute za ten temat, bo nie pamiętam czy Ci dałem. pozdr. |
Cytat:
|
Co jest kurde?? Przyszło mi powiadomienie o poście, który pojawił się tu z miesiąc temu...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:51. |