![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 10.07.2005
![]() |
Jaki telefon.......
Witam, chciałbym prosić o pomoc w wyborze telefonu komórkowego, a nie za bardzo się na tym znam. Mam starego Siemensa, na abonament który został uszkodzony, i chciałbym przełożyć karte do innego aparatu.
Myślałem nad Nokią, albo Siemensem, ale nie wiem jaki model. Czy możecie mi coś polecić w cenie około 250 - 300 zł. Z góry dziękuję za wszelką pomoc. |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
..
Data rejestracji: 14.07.2004
![]() |
są już takie topici więc po oc zakłądać kolejny??
a co do pytania Nokia 6610
|
|
|
#3 |
|
Na emeryturze
Data rejestracji: 27.02.2004
![]() |
Hmm, a jakies przyblizone wymagania co do telefonu?? Czy to ma byc z kolorowym wyswietlaczem??
Jesli nie to wedlug mnie dobrym telefonem jest nokia 6310i, z tego co wiem to bateria trzyma dosc dlugo, telefon dosc dluuugi w porownaniu do tych nowych modeli, ale moim zdaniem calkiem fajna dla kogos komu telefon ma sluzyc do dzwonienia, a nie do szpanowania mozliwosciami ![]() Aktualnie mam Siemensa A65 i nie moge powiedziec, telefon calkiem fajny. Bateria trzyma mi dosc krotko, bo z nudow duzo na nim gram (ehh te skrzynki ). Telefon ma kolorowy wyswietlacz, mozliwosc dokupienia aparatu cyfrowego, dyktafon (niezbyt dobra jakosc, ale zawsze cos), kalkulatorek i jeszcze kilka takich malo potrzebnych funkcji.Z tego co wiem jeszcze to Siemens C65 jest b. dobrym wyborem, lecz kosztuje on troche wiecej niz 300zl wiec nie bede sie zbyt duzo rozpisywal o nim. Powiem tlyko ze ma kolorowy wyswietlacz, oraz wbudowany aparat cyfrowy. Mam nadzieje ze chociaz troche pomoglem, ja mi sie jeszcze cos przypomni to dopisze. .::edit::. @Burak Hehe, mam w domu 2 nokie. Jedna 6610 i druga 6610i (ejdna mamy druga taty) i musze stwierdzic, ze woguel m isie ten telefon nie podoba. Ubogi zestaw funkcji i do tego nie podoba mi sie jego wyglad. Co innego moja mama, ktora na kazdej wymianie telefonu w Idei wziela by najchetniej jeszcze jedna 6610i, ale zeby sie roznily jakos kolorami chociaz...
Ostatnio zmieniany przez .::piotrek::. : 22.07.2005 o godz. 22:39 |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
na cdrinfo od 2001 ;>
Data rejestracji: 04.06.2005
![]() |
Cytat:
A ja bym polecił Siemens S65 lub CX65
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Na emeryturze
![]() |
Cytat:
I wez nie zmieniaj ciaglle tych avatarow, bo nie moge sie polapac, a tak zawsze po avatarku widze kto pisze, zanim przeczytam
|
|
|
|
#6 |
|
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Za tą cenę nie wiem czy dostniesz CX65...jezeli tak to napenwo...
a jezeli nie to napenwo Nokia 6610, 6100 jezeli dostaniesz... t610 - moze dostaniesz... A jak nie to napewno sprawdzonym i swietnym tel. jest 6310i jak pisano...
|
|
|
|
#7 |
|
Bywalec
![]() |
Dzięki bardzo za dotychczasowe odpowiedzi.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Każdy swoje chwali i poleca ...
Ja polecam dla odmiany Sagem My X5-2 bateria trzyma cały tydzień (bo dużo dzwonie) niestety kosztuje troszke więcje niż 300 zł
|
|
|
#9 |
|
..
![]() |
wy tu takie telefony a to miało być max 300 zeta
|
|
|
#10 |
|
Na emeryturze
![]() |
@Janekc Wiesz zawsze istnieje taka opcja ze idziesz do babci i...
Na poczatku trzeba zastosowac tzw. gre wstepna czyli przychodzisz do babuni i tak sie pytasz, czy przypadkiem nie potrzebuje twojej pomocy. Idziesz jej po zakupy, albo wegla przyniesiesz, smieci wyniesiesz itp. Nastepny krok jest taki, ze babcia pewnie zrobi jakas herbatke w tym czasie i poda jakies domowe ciasteczko, albo cos. Podczas picia herbatki i wychwalania babcinych wypiekow musisz z babcia znalezc jakis wspolny temat, zeby babcia sobie pomyslala "Ale ten Janek to super wnuczek, wszystkie znajome powinny mi zazdroscic". A wtedy ty musisz przystapic do ataku... Czyli szybko robisz "oczka kota ze shreka", a twoj wyraz twarzy powinien mowic "Nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie rozumie..." Babcia napewno zainteresuje sie tym co cie gryzie i jak ci moze pomoc, a ty wtedy podnies glowe popatrz na nia i powiedz "Babciu, a nie dorzucilabys bys mi sie do nowego telefonu?? Moglibysmy byc wtedy w stalym kontakcie" Hmm... No i wtedy nastepuje chwila prawdy... to trzeba wyczuc czy mozna dalej "wiercic" temat, czy lepiej szybko odsunac sie z zasiegu jakiejs scierki, ktora babcia mogla by miec akurat przy sobie. Jesli babcia wybrala by ta 2 opcje, nalezy szybko udac sie w strone wyjscia ewakuacyjnego i najlepiej biegac tzw. zakosami. Zycze ci, zeby babcia wybrala jednak ta 1 opcje i zeby wszystko pieknie sie skonczylo... ![]() KONIEC!
|
|
|
#11 |
|
Guru
Data rejestracji: 23.08.2004
![]() |
hmm do 300zl jest troche telefonow
przejzyj allegro, na bank znajdziesz cos, zorientujesz sie w cenach moze np. nokia 3510i,3330 lub jakis siemens np mt50,s55 jest w czym wybierac |
|
|
|
|
|
#12 |
|
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
allegro czasem ma zawyzone. Popytaj kumpli moze cos sie znajdzie. Moze jakis ciekawy model po okazyjniejszej cenie bo np. obudowa peknieta (idzie kupic potem) byle byl sprawny i nie kradziony (coraz czesciej takie :/)
Ale mozesz dostac dobry tel. do 300zl 3330 to juz przezytek i idzie go dostac za 100zl, to samo 3510i...one stoja w cenie 6310i
|
|
|
|
#13 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 04.02.2003
![]() |
Ja polecam jakiegoś starszego Sony Ericsson'a t68i albo t310. Kupisz takiego za ok 200 max 250zł. To są "pancerne" telefony i w stosunku do ceny mają bardzo dużo funkcji i robią dobre zdjęcia dołączanym aparatem. Wadą ich jest kiepski wyświetlacz 101x80pix i tylko 256kolorów.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
..
![]() |
3410:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=57818411 3510I: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=58014804 3100: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=58020793 6310: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=58436641 itd
|
|
|
#15 |
|
Bywalec
![]() |
Dzięki za wszystkie odpowiedzi, szczególnie podobał mi się pomysł Piotrka z Babcią.
|
|
|
|
![]() |
|
|