![]() |
Sorry za OT ale nie chciałem niepotrzebnie zakładać nowego tematu. Znacie jakieś porządne fora o Nokii albo jakieś strony tematyczne typowo o nokii 6230i. Lub gdzie mogłbym coś do niej znaleźć np. tapetki w rozdzielczości 208x208...
|
a moze 3120 za 300 :D bp mam na zbyciu ok 2 tygdniu uzywana ;P
|
Cytat:
|
Cytat:
Jakoś mi się ten siemens nie podoba :) Już się zdecydowałem na tego k300i... Jak będzie szajs, to będę dopiero wtedy na niwgo narzekał i dam go do działu Kupię/Sprzedam/Zamienię :) |
Cytat:
To prawie to samo co CX65. A CXT70=CX70. Ten z literka T rozni sie softem, bo jest on napisany pod t-mobile/ere z tego co pamietam i wygladem obudowy. Tak sprzedaje. Jesli jestes zainteresowany to wal smialo. |
Cytat:
|
Cytat:
narazie sie przymierzam do zmian bo juz mi sie zaczyna nudzic standard ale mam problem zeby polaczyc ta motke z pc. dopiero jak to rozkminie to zaczne sie bawic w odblokowywanie, nowe motywy itd. narazie mi sie jakos udalo raz podlaczyc to tylko ladowanie javy mi sie udalo odblokowac.. a tak to mam problem, programy nie widza fona :/ a co do tematow to na forum matrax napewno cos znajdziesz www.matrax.net a druga stronka dobra to www.e398.ws |
Cytat:
|
Cytat:
Sprzedajesz? |
Cytat:
|
Cytat:
ahhh, dalej choruje na sx :serdusz: ale z powodow finansowych(byla potrzebna kasa) sprzedalem t630 za 330zl i wzialem przejscie z tak-taka na promocje urodzinowa (80min/40zl). Wybralem Motorole E398 za 1zl :) niestety w tej promocji sx byl prawie za 400zl :( myslalem tez nad k700i (za 49zl) ale karta pamieci w motce i duze mozliwosci zmiany (softy,menu itd) przekonaly mnie do motki.(tak to oba maja prawie te same mozliwosci) choc motka chyba ladniejsza :P motka ta jest fajna, ma kilka drobnych wad np. brak symbiana, szybko rysujacy i brudzacy wyswietlacz, no i kilka funkcji trzeba odblokowywac (np.kamera). Ale ogolnie ma wiecej zalet niz wad i ja polecam. No i 330 zl do przodu jestem, a za abonament beda mi rodzice placic, numer mam ten sam wiec jest ok :) a za rok i tak zmienie, tym razem na bank na cos z symbianem ;) |
Cytat:
No i 630 bardziej mi się podoba ;) |
Cytat:
Telefon kupowany był w komisie, nie mam do niego papierów itd (zgubiłem :haha: ) W dniu zagubienia miał go mój brat, który wziął go na zawody strażackie. Dał go kumplowi do potrzymania, żeby wodą nie zamoczyć... Zawody wygrali, a kumpel przychodzi, że nie wie jak to się stało, ale telefon zniknął :\ A znając polską policję, to spisaliby tylko protokół i na tym by się skończyło :( @andrzejj9... Dlaczego piszesz, że wolałbyś t630 od k300i?? |
Cytat:
|
nokie 6100:)lub 6800 z uszkodzonym panelem:(
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:41. |