Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 15.10.2005, 00:15   #31
Remix
Capo di tutti capi

Data rejestracji: 24.09.2002
Remix niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam!

Woitas co to jest? "wziasc, wsiadsc" to jakis nowy slang? takich odmian tych slow jeszcze nie widzialem

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 15.10.2005, 00:18   #32
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Jeżeli chodzi o opisy z aktualnie słuchanym utworem to sam tak robie A jeżeli komuś to przeszkadza to może u siebie wyłączyć pokazywanie opisów u danej osoby. Ja tak zrobiłem i nie pojawiają mi się za każdym razem okienka z informacją, że ktoś zmienił status.
Idąc dalej, każdy ma prawo ustawić sobie taką treść opisuj jaka mu pasuje. No chyba, że będa to opisy w stylu: "Sram...", "Mam okres" itd...Wtedy to już jest lekka przesada.
Podsumowując opisy na gg to sprawa osobista każdego z nas. I imho nie powinniśmy się do tego mieszać. Autor strony widocznie ma jakieś kompleksy....To nie Rosja czy Białoruś, że moe sobie cenzurować co chce.

To jest tylko i wyłącznie moje zdanie, więc jak ktoś nie będzie się z nim zgadzał to jego sprawa

Pozdrawiam
Stary 15.10.2005, 03:34   #33
Dorian
Wymiatacz

Data rejestracji: 10.05.2004
Dorian zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Też myślę,że autor stronki z deczka przesadza. Inicjatywa Antyblogowa ver. 2.0 - cokolwiek by nie sądzić. Mnie też mierzi,że Doda wygrała Sopot czy gawiedź zasłuchuje się kiczem - ale to ich sprawa . Patrzmy na siebie.

Co do tematu z I strony czyli rowerów na komunię kontra dzisiejsze komputery Jak ja miałem komunię na topie były zegarki z 16 melodyjkami ( rower to rzadki prezent ) . Eh to były czasy
Dorian jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.10.2005, 09:55   #34
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez woitas
palce?
dlaczego?
Jeśli jeszcze nie grałeś, to zobaczysz..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.10.2005, 09:59   #35
memorando
Młody żonkoś

Data rejestracji: 02.02.2003
memorando zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez woitas
heh, tez jestem z wodzislawia, niesty... zadupie jak chiolera.
nic sie u nas nie dzieje.
to przyjedź do szczecina są rejony gdzie wejdziesz i w cudowny sposób znikniesz
Stary 16.10.2005, 20:30   #36
javor
jav-or-not

Data rejestracji: 30.12.2003
javor zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Dorian
Też myślę,że autor stronki z deczka przesadza. Inicjatywa Antyblogowa ver. 2.0 - cokolwiek by nie sądzić. Mnie też mierzi,że Doda wygrała Sopot czy gawiedź zasłuchuje się kiczem - ale to ich sprawa . Patrzmy na siebie.

Co do tematu z I strony czyli rowerów na komunię kontra dzisiejsze komputery Jak ja miałem komunię na topie były zegarki z 16 melodyjkami ( rower to rzadki prezent ) . Eh to były czasy
hehhe,ależ ten zegarek to był odjazd (...i walkamany firmy Kajtek)
Stary 18.10.2005, 13:25   #37
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
a ja nawet nie pamietam co dostalem na komunie - napewno nie rower bo ten odziedziczylem po bracie, ani nie zegrek z melodyjkami, bo juz mialem takowy

a opisy... ja nie uzywam gg prawie wogule i jest mi z tym dobrze za duzo nastolatek chcialo klikac
ze juz nie wspomne o tym, iz musza te osoby znajdowac w katalogu publicznym numery gg, ktory mam wpelniony tak jak wikszosc chyba - czyli imie, miasto, ksywa, wiek
po pytaniu czy poklikam zawsze bylo: jak masz na imie, skad jestes, ile masz lat... widzisz i nie grzmisz...
wiec teraz komunikatory ida w ruch jak sam potrzebuje albo za prosba na emiala
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 18.10.2005, 15:38   #38
Muszka
Registered

Data rejestracji: 13.09.2005
Muszka w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Co do samych opisów to mi przeszkadzało tylko, jak ktoś włączał sobie autostatus i co kilka minut zmieniał mu się wraz z piosenką w Winampie.. Mnie naprawdę gówno obchodzi, czego ktoś w danej chwili słucha, a tylko co chwila otrzymywałem komunikat o zmianie statusu...
Prawda, prawda - irytujace gdy ciagle ktos status zmienia a co niektorzy pewnie nie zdaja sobie sprawy jak bardzo
Jezeli chodzi o opisy to w koncu mamy wolny kraj a opisy w stylu
Cytat:
Napisany przez woitas
"wlasnie sie onanizuje" czy "ewlasnie robie kupe, wroce za pol godziny"
czy jeszcze bardziej *****ne naleza do osob z ktorymi po prostu nie warto utrzymywac kontaktu - wiec nawet czasami dobrze ze sie pojawiaja bo odkrywaja prawdziwa nature tej osoby. Ja w ten sposob wiem z kim kontakt powinnam zerwac i tyle
Muszka jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 18.10.2005, 16:13   #39
Burak_PL
..

Data rejestracji: 14.07.2004
Burak_PL zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez woitas
heh, tez jestem z wodzislawia, niesty... zadupie jak chiolera.
nic sie u nas nie dzieje.
gdzie dokładnie?

Twoje uprawnienia: