![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Piraci kontra Zielona Góra c.d.n.
Ciekawy artykuł na łamach Gazety Lubuskiej...
http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbc...DNIA/311230046 warto chyba wyciagnac wnioski... pozdrawiam |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forumator
Data rejestracji: 06.12.2002
![]() |
ale czy naprawde taki zwykly polaczyna uzywajacy pirata windowsa czy czego kolwiek ma sie czego bac ? przeciez to jest glupota, tak jak te lapanki na mp3 piratow w stanach.
wpadnie pare osob ktore w jakis sposob odstawaly od innych a reszta dalej nic... tak szukajac w myslach po znajomych nie znam ani jednej osoby ktora by miala dysk twardy z kompletnie legalnymi programami. tego sie po prostu nie widzi, a calej polski chyba nie zamkna... shuma02 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kiedy przyjda przeszukac dom,
Ten, w który mieszkasz chłopie, Kiedy sprawdza twój CD-ROM, I na płytach nagrane kopie, Gdy pod drzwiami stana, i noca Nakazem w dłoni w drzwi załomoca - Wiesz o jaka im chodzi zbrodnię? Sciagałes pliki przez dwa tygodnie. Już przed twym domem setki sa glin, Dokad uciekac? Chyba do Chin. A wszystko przez to, że owe dane, Wprost z Ameryki były pobrane Co czyni z ciebie kogo? gorszego, Nizli mordercę wielokrotnego... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
ja tu naprawde coraz wiekszego stracha mam
chyba w weekend zrobie totalne formaty na kompach i powgrywam linuxy/triala win2000
|
|
|
#5 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() A pomysl pojawil sie od momentu, kiedy dowiedzialem sie o tym nowym Windowsie, ktorego przez pol roku mozna uzywac za darmo. Dodatkowo jeszcze ostatnio mialem spore problemy z Officem (to, ze Office'a XP trzeba odpowiednio scrackowac, zeby sie nie deaktywowal, to rozumiem, ale ze cos takiego stalo mi sie z Officem 2000 to juz jest dla mnie niezrozumialem. Uruchamiam Worda, zeby popracowac troche nad projektem i jak chce wprowadzic jakas zmiane, pojawia mi sie napis - nie mozna edytowac dokumenty, dziwne) i jakos tak ogolnie zainteresowalem sie darmowymi odpowiednikami. Bo wlasciwie oprocz Windowsa i Office'a, to na dysku nie mam praktycznie nic nielegalnego. Moze kilka mp3, ale i tak wiekszosc mam rowniez na plytach audio. Tak wiec Windowsa XP zastapi 2003 Server, Microsoft Office - Open Office, albo Star Office, a Photoshopa - Gimp. I zobaczymy, ile z tym wytrzymam
|
|
|
|
#6 | |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
podobno linux nalezy pokochac, chociaz jak twierdza znajomi, to naprawde przyjazny system
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
andrzej - od gimpa umra ci synapsy... to fajny i potezny program ale tak latwy w obsludze jak transatlantyk
co jakis czas sa promocje na paint shop pro - ostatnio dawali go po ~380 zeta... nie mialem kasy ale nastepnej okazji nie przepuszcze - teraz jade na 60 dniowym trialu psp 8.1 - mozna zassac od nich ze strony, przydatna rzecz jesli czesto formatujesz dysk
|
|
|
|
#8 | |
|
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
Cytat:
![]() toć to raczej stymuluje mózg i pozwala go utrzymac w dobrej formie ![]() Sid, ale ty cięty jesteś na tego gimpa , rodzinę Ci przytruł czy co? ![]() i uprzedzam od razu pytania, ja go nie uzywam bo wystarcz mi legalny corel 4 (kiedyś diostaem z drukarką drukarka już dano gryzie ziemię a corelik wiecznie żywy niczym Ulianow / i c9 i illustrator 10 w tyrce BTW właśnie dostałem emalię z autodesku że sk... cofają support do alles acadów 2000 ponizej mechdeska 5 i usilnie namawiają na ich nowy wynalazek ;( pozdro
|
|
|
|
|
#9 |
|
![]() |
tak ciety - bo kiedys kolega (fan linuksa) zostawil mi kompa (kiedy moj gryzl ziemie z powodu zjarania zasilacza - kiedys byly gorsze smieci niz codegen) i tam do obrazkow byl tylko gimp - no i ja przez dwa dni probowalem usunac defekty ze zdjecia, zmienic mu rozmiar i przesunac cale widmo kolorow w dol... to byla tragedia [dodam ze manual czytalem...]
|
|
|
|
#10 |
|
Łaskobójca
![]() |
no to jeśli było to dawno to czuj się wytłumaczony
![]() BTW jest gipm pod windowate , skusisz sie ? ![]() BTW2 z tego samego powodu ja zrezygnowałem z winampa / dla mnie był zbyt skomplikowany i nielogiczny na rzecz prościutkiego i userfriendly foobara /pozdro
|
|
|
|
#11 |
|
volleyball
Data rejestracji: 14.11.2002
![]() |
Ja to wale.
Podobno w Unii nie ma piractwa, ale to tak samo jak nie ma narkotyków (błazny) ![]() Wycinek z gazety: "Kopiowanie płyt na własny użytek jest w świetle prawa polskiego dozwolone. Zakres użytku osobistego obejmuje grupę osób powiązanych ze sobą więziami osobistymi, w szczególności pokrewieństwa, powinowactwa lub stosunku towarzyskiego. Przepis ten nie będzie jednak brany pod uwagę, jeżeli osoba kopiująca nagrania czerpała z tego tytułu korzyści materialne. Nie jest określona liczba kopii, którą można wykonać...." Nowy skrót CHWDP - CHowaj Windowsa Do Piwnicy pozdro
|
|
|
|
#12 |
|
![]() |
jak chcesz nie user friendly foobara to ci podesle mojego
- wersja special przy nim to pryszcznie nie skusze sie - jade na trialach do psp - i dobrze mi z tym - zreszta przy pierwszym przypywie gotowki kupie psp - to dobry produkt za uczciwa cene ps. snilo mi sie cos fajnego - mianowicie ze ahead zachecal ludzi do kupowania nero 6.x mowiac ze wszsytkie upgrade az do wersji 8.x beda za free... "wiesz? mialem niesamowity sen.. snilo mi sie ze wygralem milion sestercji, kupilem sobie buty, strasznie niewygodne... niesamowite co?"
|
|
|
|
#13 | ||
|
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
Cytat:
![]() 2003 mnie nie bawi bo to system zaprofesionalny ![]() a linxa mandraka oczywiscie sobie zostawie 8) Cytat:
|
|
|
|
#14 |
|
Łaskobójca
![]() |
@Sid, a spoko podaj go na emalie
/ na bazie której wersji zrobiony?/ BTw widziałem ciekawe skiny do foobusia ciut takie winampowate
|
|
|
|
#15 |
|
![]() |
na podstawie kilku
![]() min takich ktore nigdy swiatla dziennego nie ujzaly - nie wiem co sie w 'about' pojawia - ale radze to miedzy bajki wlozyc ![]() skinow nie uzywam wogole - foobar u mnie zyje w trayu i nigdy go nie opuszcza posle wieczorem - teraz czas na uczelnie...
|
|
![]() |
|
|