![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 05.05.2003
![]() |
![]()
Witam!
Wczoraj kolega doprowadzil mnie do bialej goraczki kiedy przewrocil mojego kompa noga. Oparl sie wprawdzie o lozko wiec zlecial tylko z jakis 15 - 20zm, ale jednak... system sie powiesil, po ponownym uruchomieniu tez, potem jakis komunikat wyskoczyl i wogole Zły... dzis go rozkrecilem, wyczyscilem, rozebralem, zlozylem, obejrzalem... generalnie dziala ok, ale ogolnie to i tak wiekszosc idzie do wymiany wiec sie nie przejmuje. Chodzi jednak o dysk... nowiutki WD800JB ![]() Jaki jest dobry program by go przetestowac ? Jaka powinna byc temp dysku? Czy jest nadzieja, ze nic mu sie nie stalo ? ![]() Prosze o szybka odpowiedz bo stres mnie zje za chwile... ![]() Serdecznie dziekuje i pozdrawiam ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
..::Blue Machine::..
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
15-20cm? w dodatku na lozko? ee...
nie ma oczym gadac...chyba ze spisz na betonowym lozy, to co innego... w tym wypadku raczej obudowa zamortyzowala upadek, tak ze fale doszly w minimalnym stopniu. jak chcesz to sofrmatuj sobie dysk ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
Data rejestracji: 05.05.2003
![]() |
Poprawka:
Komp przewracajac sie oparl sie o lozko, a potem z 15-20cm upadl na podloge ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
średnio czytacz
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
rzaczej nic mu sie nie stalo.
Nie ma to jak mnie dysk wypadl z plecaka jak wysiadalem z autobusu. Byl w kieszeni, na dlugo mu to nie pomoglo. Co prawda stary byl bo z 6 GB zostalo tylko 3 i tak przez 4 dni dzialal, az piatego odmowil posluszenstwa. na szczescie byly tam tylko gry i filmy. Ostatnio zmieniany przez Intimo : 01.02.2004 o godz. 00:22 |
![]() |
![]() |
#5 |
Roman Barbarzyńca
Data rejestracji: 01.09.2003
![]() ![]() ![]() |
Trochę zależy od szczęścia, jak mu coś odbije po upadku to może dopiero za jakiś czas zaczynać szwankować - oby nie !
Zwłaszcza że to WD, delikatne jakieś, coś ostatnio sporo mam reklamacji na dyski tej marki ![]()
#6 |
Stary użytkownik
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() |
Każdy produkt ma swoja granice wytrzymałości. Wyskośc 20 cm nie jest duża, ale patrzać od strony fizyki, tzn. jak siły zostały rozłożone podczas uderzenia, może mieć duży wpływ na uszkodzenia podzespołów. Jak pisze RCOBEX jak mu coś odbije po upadku to może dopiero za jakiś czas zaczynać szwankować - wszystko wyjdzie w praniu...
|
![]() |
![]() |
#7 |
net został :)
Data rejestracji: 29.07.2003
![]() |
Nie martw sie Twardy dysk jest twardy
![]() A tak serio to raczej nic mu sie nie stalo bondź dobrej mysli!! |
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.05.2005
![]() |
jak dysk jest włączony to nawet mocniejsze puknięcie go uszkodzi a jak masz go wyłaczonego to se nim graj w noge a nic się nie stanie
[QUOTE] |
![]() |
![]() |
#9 |
Gość
|
[QUOTE=marcin_prezes]jak dysk jest włączony to nawet mocniejsze puknięcie go uszkodzi a jak masz go wyłaczonego to se nim graj w noge a nic się nie stanie
kolejny??gronik??archeolog?? |
![]() |
#10 | |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() IMO każdy zaczyna od archeo. ![]() Ale to dobrze, znaczy, że szukałeś. ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
Fajny pierwszy post, oby (nie)tak dalej :/
Zwykle pierwszym postem jest post z problemem a tu taki ![]()
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hehe, pierwszy post, a już ma reputkę.
![]()
![]() |
#13 |
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
ja nie dawalem
![]() Żeby nie bylo Panowie szanujcie reputki!! @joujoujou nic sie nieprzejmuj, ja dam zaraz dezaprobate i bedzie inny koor ![]() ![]() oczywiscie to joke
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz ![]() ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez Eliasz : 02.05.2005 o godz. 00:15 |
![]() |
![]() |
#14 | |
Gość
|
Cytat:
|
|
![]() |
#15 |
Guru
Data rejestracji: 23.08.2004
![]() |
lool ale nagle duzo archeologow nam sie pojawilo na forum
![]() to juz chyba ze 3 temat odkopany w ciagu 2 dni ![]() hyhy moze niedlugo ktos odkopie 1 temat z tego forum...... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|