Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 12.12.2004, 14:54   #1
roman01
Wymiatacz

Data rejestracji: 22.11.2004
roman01 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Studenckie prace sezonowe zagranica

Witajcie
Czy macie może jakieś info jakl mozna najszybciej albo poprzez posrednikow znalezc prace zagranica na wakacje?
roman01 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 12.12.2004, 14:56   #2
Predi
Niezarejestrowany

Data rejestracji: 16.04.2002
Predi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
eeeee google?

poza tym ja bym nie wyjezdzal za granice do pracy niepolecony przez znajomego, lub do znajomego bo sie rozne rzeczy dzieja z tzw "posrednikami"
Predi jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.12.2004, 14:58   #3
roman01
Wymiatacz

Na gogle wcale tak łatwo nie znależc jak sie okazuje wiele ofert jest tylko na PIC !!!
Mam na uwadze wiedze praktyczna zdobycia pracy od kogos a nie czytajac www jakis nieznanych agencji.
Stary 12.12.2004, 15:04   #4
Predi
Niezarejestrowany

Data rejestracji: 16.04.2002
Predi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez roman01
Na gogle wcale tak łatwo nie znależc jak sie okazuje wiele ofert jest tylko na PIC !!!
no wg mnie to nie tylko na google ale wszedzie na ten temat jest pic, musisz albo miec znajomych.... albo poszukac w ogloszeniach na swojej uczelni, ale tam tez moze byc pic
Predi jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.12.2004, 17:44   #5
mello
m3llO

Data rejestracji: 09.05.2004
mello w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
jezeli jestes studentem to praktycznie na kazdej uczelni znajduje sie cos takiego jak biuro karier .. zglos sie tam sadze ze znajda sie tam osob ktore pokieruja Cie jak sprawnie szybko zalatwic
Stary 12.12.2004, 18:06   #6
roman01
Wymiatacz

Dodam ze nie interesuje mnie wyjazd porpzez biura jak Work $ TRavel czy Au Pair czy Camp
Stary 12.12.2004, 21:16   #7
mello
m3llO

Data rejestracji: 09.05.2004
mello w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez roman01
Dodam ze nie interesuje mnie wyjazd porpzez biura jak Work $ TRavel czy Au Pair czy Camp
wiec chyba troszke zle ujales temat zamiast "studencka praca sezonowa za granica" powinno byc sezonowa praca za granica..
Jezeli chcesz wyjechac jako student przez uczelnie to raczej na legalny zarobek wiazacy sie z tym iz bedzie zalatwiany przez posrednikow ale bedziesz posiadal pewne zabezpieczenia ze nikt Cie nie przekreci ...oraz ubezpieczenie w czasie pracy
Natomiast praca na czarno jezeli nie jest zalatwiana przez pewne osoby nie zawsze konczy sie tak jak bysmy tego chcieli i mozna sobie narobic klopotow
Stary 13.12.2004, 00:31   #8
Zelea
I have got my own WORLD..

Data rejestracji: 03.11.2002
Zelea zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
ja teraz jade na Work and Travel... do USA... moj brat byl w te wakacje...

fakt ze koszyty wyjazdu sa jak dla mnie wrecz ogromne... ale po tym co prab mowil i ile zarobil... mysle ze to sie oplaca...

pozdro i zycze powodzenia i udanych lowow...
pozdro
Zelea jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.12.2004, 09:36   #9
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
do USA mozna leciec w ciemo bez posrednikow - co prawda nie z wlasnego doswiadczenia, ale kumpel byl 2 razy - przywozi sie wiecej sianka
oczywiscie praca fizyczne - kumpel sprzedawal lody z samochodu i obslugiwal automat w wesolym miasteczku
wsio na czarno
lepij miec miedzynarodowe prawo jazdy (niekonieczne, zalezy od roboty) i znac dobrze angielski oczywiscie
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: