![]() |
Cytat:
a dalej idzie....Policzone są Twoje dni, bo wiesz jak jest, tu chodzi o moja troske, bo nie zbadane są wyroki Boskie, więc Rób Co Chcesz, pod uwage bierz, przyczynowo skutkowe zależności..... i tam dalej, ale nie chce mi sie juz pisac :D |
Cytat:
|
"Świat schodzi na psy, a razem z nim TY!!"
|
biedne dzieci z "Nibylandii" :D
|
Cytat:
Naturalnie większość gejów/lesbijek to są to ludzie po 'przeżyciach' z dzieciństwa, które jakoś zmieniły ich psychikę i.... tyle :) pozdro... eot z mojej strony, ale temat jeszcze pośledzę :) |
Cytat:
|
@baku, absolutnie nic do ciebie nie mam, kotku. :serdusz:
Bardziej do twojej wypowiedzi odnośnie adopcji, wszak adoptowane byłyby dzieci z rodzin hetero, zresztą homoseksualiści wyrośli również w takich rodzinach. :taktak: |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
@joujoujou :P Czemu tak twierdzisz misiaczku :* :serdusz: Heh, żartuje...ale i tak mi nie wierzycie że ja teraz żartuje... A jak nauczycielka bedzie lesbą to też chłopaków będzie gorzej traktowała pewnie ... no i te pedofilstwo _ nie jestem gejem _ |
michal_zb spokojna glowa. A od tego zeby dziecko bylo normalne sa rodzice. Wiec nie wciskaj kitu o genetyce i tym podobnych pierodolach. To jest przeciez niedorzeczne.
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
n/c :\ Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dziwne tylko, że geje wywodzą się z rodzin hetero, wszak inne dzieci mieć nie mogą, zgadza się, @baku? :>
Hetero czy homo jest uwarunkowane genetycznie, nie kulturowo itp. :P |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:58. |