Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   świat schodzi na psy. (https://forum.cdrinfo.pl/f5/swiat-schodzi-psy-54582/)

Loczek 21.07.2005 21:59

Jeśli będziemy tolerancyjni to te patałajstwo będzie powoli sie rozwijać. A ja nie chce aby w przyszłości moje dziecko ogladało dwóch ubranych w obcisle bluzeczki panow liżacych sie na ławce !!

_bakupl_ 21.07.2005 21:52

Cytat:

Napisany przez Loczek
Shuma02 po to jest chyba ten offtopic zeby napisac raz na jakis czas cos co moze ciebie, mnie zdenerwowac.

temat zalozylem glowie ze wzgledow informacyjnych i dodatkowo wyrazilem swoja opinie. to nie jest chyba zabronione ??

Tymbardziej ze cos takiego dzaial na mnie jak plachta na byka.

Spokojnie :)

Nie klućmy się...

Mi w zasadzie jest obojętne czy będą lezbijki i geje czy nie. Ludzie jak wszyscy będą chcieli mieć dzieci...a wiadomo tutaj już gorzej. Tylko adopcja...
Lesbijki będa brały dziewczynki, geje chłopców...jak te dzieci będą się czuły?! Jak będą wychowywane!? Chyba jasne że dziecko gejów będzie gejem nie?!

I tak na świecie powróci chaos

Loczek 21.07.2005 21:49

Shuma02 po to jest chyba ten offtopic zeby napisac raz na jakis czas cos co moze ciebie, mnie zdenerwowac.

temat zalozylem glowie ze wzgledow informacyjnych i dodatkowo wyrazilem swoja opinie. to nie jest chyba zabronione ??

Tymbardziej ze cos takiego dzaial na mnie jak plachta na byka.

joujoujou 21.07.2005 20:35

Poczytałem sobie. :|

Tylko jedna odpowiedź: Destination point -> śmietnik. :>

rycho 21.07.2005 20:35

Cytat:

Napisany przez shuma02
aha, czyli cos sie tobie niepodoba, wskakujesz na off-topic na forum i mieszasz to z blotem.
no w sumie to niezly bajer. ja np. nie znosze szpinaku, ale przeciez nie bede o tym tutaj pisal.

do calosci podchodze z punktu widzenia np. Yarozelskiego; bardziej mnie interesuje moje wlasnie zycie i jego problemy niz przejmowanie sie stronkami na necie i szukanie problemow gdzies indziej.

Nie wiem czy zauważyłeś, że to nie Loczek szuka problemów, tylko problem jakimś cudem znalazł Loczka.
I to jest właśnie nie w porządku.

Berion 21.07.2005 20:33

A ja mam panaceum... ... :idea:
Tyle miejsca wolnego w Treblinkach czy Oświęcimiu :D

A poważnie:
Ta ich cała "inność" zaczyna się wdzierać na ulice. Co ma powiedzieć mama swojemu dziecku jak np. zobaczy dwóch pedałów czy dwie lezby całujące się na ulicy, tranzystory trzymające się za ręce i inne Drakkłiny? Anomalie pogodowe?...

Nie toleruję, a co więcej: nie przyzwalam na to. Ja rozumiem, że może to nie ich wina itp.., ale niechcę tego widzieć na oczy! Nie chcę o tym słyszeć, i nie chcę wiedzieć, że istnieją tacy "ludzie"...

Chociażby ostatnio głośny temat: Adopcja dzieci. Nie będę nawet tego komentował...

I niech mi ktoś powie, że jestem nie tolerancyjny :blee: (bo nie jestem :P)

shuma02 21.07.2005 20:25

Cytat:

Napisany przez Loczek
Uwazam ze offtopic jest od tego zeby pisac o wszystkim.

A napisalem bo nie toleruje i nie znosze czegos takiego jak homoseksualizm. Wrwrwrw.

Denerwuje mnie rowniez to ze cale te chore spoleczenstwpo geji i lesbijek nosi sie z tym jakby byli lepsza rasa.

aha, czyli cos sie tobie niepodoba, wskakujesz na off-topic na forum i mieszasz to z blotem.
no w sumie to niezly bajer. ja np. nie znosze szpinaku, ale przeciez nie bede o tym tutaj pisal.

do calosci podchodze z punktu widzenia np. Yarozelskiego; bardziej mnie interesuje moje wlasnie zycie i jego problemy niz przejmowanie sie stronkami na necie i szukanie problemow gdzies indziej.

Yarozelsky 21.07.2005 20:11

ludzie wy sie przejmujecie stronami o gejach i lesbach :\ ja w środe dostałem wypowiedzenie z pracy -powód redukcja etatów :'( [moja wypowiedz to dopiero off topic ;) ] no i znów bezrobotny :kreci_gl:

Loczek 21.07.2005 20:10

Uwazam ze offtopic jest od tego zeby pisac o wszystkim.

A napisalem bo nie toleruje i nie znosze czegos takiego jak homoseksualizm. Wrwrwrw.

Denerwuje mnie rowniez to ze cale te chore spoleczenstwpo geji i lesbijek nosi sie z tym jakby byli lepsza rasa.

mgit 21.07.2005 20:01

ja też dostałem spam z tym http://www.innastrona.pl/ ale zatrzymał się w katalogu spam na o2

shuma02 21.07.2005 19:52

mi nie przeszkadza np. to ze istnieja Gaye czy Lesbijki... co mi do tego, sa to sa, niech sobie beda.
wkurza mnie jedynie te ich 'chwalenie sie' czy ten ich caly 'advertising' ze sa gayami.

ale to co sie dzialo w W-wie podczas tych Parad to paranoja. Jedni ida niby chwalac rownosc, drudzy za tydzien niby normalnosc. Gdyby tak sie wszyscy w ten sam sposob zmobilizowali i probowali zmienic cos w kraju... ale nie... zawsze jest na co ponarzekac. Kazdy ma swoje zdanie i poglady, tylko do roboty sie na ma komu zabrac. I to mnie najbardziej rozbawia.

EDIT:
rowniez nie rozumiem sens tego tematu na technicznyn forum CDRinfo.pl
wiadomo co beda wszyscy pisac. kazdy prawie jedno i to samo. lepsze komentaze bys pewnie uzyskal na forum bardziej zblizonego do tematu.

Burak_PL 21.07.2005 19:50

fuj :podbite: :podbite:

michal_zb 21.07.2005 19:48

Świat schodzi na psy bo pewna społeczność (tak samo mogli postąpić hetero) założyła swój właśny portal... ???
n/c

edit:
nie za bardzo rozumiem sens tematu - teraz niech każda osoba napisze sobie "fuj, ochyda, okropność, bleee" i finito.... no po prostu genialnie...

Weron 21.07.2005 19:39

Fakt. Schodzi. I to okrutnie.

kraluk 21.07.2005 19:32

No comment :blee:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:14.