![]() |
Ilość załączników: 1
wesolych
a to dzielo moje i Zony :D z Zyczeniami 4all oczywiscie zrobione markerami do plyt :D |
Wesołego królika co po stole bryka,
spokoju świętego i czasu wolnego, życia zabawnego, jaja bogatego i .... w ogóle wszystkiego kurcze najlepszego! |
Dziekuje za zyczenia :piwo:
zycze wszystkim wielkanocnej nadziei, by bylo na lepiej, uczciwiej i madrzej. |
Dzięki ...
Ja również Wam życze Zdrowych i Pogodnych Świąt Wielkanocnych, Smacznego jajka i mokrego dyngusa ...:) |
|
Smacznego jajeczka Wielkanocnego, dużego zająca czekoladowego. Zdrowia niezawodnego, wielu radości i przez całe Święta samej wesołości, życzy DJ HACKER :)
|
wszystkiego najlepszego zycze forumowicza z okazi swiat i twardego jajka :D :fala: :uklon:
|
Cieplych Rodzinnych Pogodnych Szczesliwych z duza doza Usmiechu tego WAM zycze !!!!
|
Zdrowia, pomyslnosci z jajek i zajaczkow :) Duzo kielbasy, bigosu welkanocnego oraz wspanialej swiatecznej atmosfery zyczy Ormianin :piwo: :)
|
dzięki za życzenia.
Również składam wielkanocne życzonka, żegnając się z Wami na kilka dni. Zaraz wyjeżdżam ;) :piwo: |
Niechaj śmieją się baranki uśmiechają się pisanki, mokry dyngus skrapia skronie, dużo szczęścia sypie w dłonie.
Serdeczne pozdrowienia dla wszystkich czytelników forum Cdrinfo |
Takze sie dolaczam wszystkiego najlepszego smacznego jajka i mokrego dyngusa dla wszsystkich
|
dzeki. za zyczenia !
rowniez zycze milych wsiat i goracego wypalania !!!! ps. w sumie to ja juz swietuje od dzisiaj |
:) dolaczam sie do zyczen :) i jeszcze mokrego dyngusa :spoko:
|
Pisanych jojecek, wirzbowych bazicek, kielbasy swieconej, duzo krzanu do niej, baby polukrzonej,kukielki pieconej, Zmartwychwstanio w dusy i Wiesny... po usy! ;)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:22. |