![]() |
a tak wlasciwie
... po swietach :D:D:D
|
Skladalem juz na smietniku, ale...
Smacznego Jajka i Mokrego Dyngusa Everybody !!! |
Witam !
Przyłączam się do życzeń ! Życzę wszystkim użytkownikom Forum, całej jego obsłudze oraz wszystkim gościom: Zdrowych, radosnych, oraz pełnych pokoju i radości Świąt Wielkanocnych ! ro29 |
JA również zycze wam :
Wszystkiego najlepszego na te Święta, smacznego jajka oraz mokrego dyngusa ;) |
Cytat:
....i urodziny w "Lany Poniedziałek" |
Hehe, nie wiem kto to wymyslil, ale ja dostalem dzisiaj takie cos i tego wam zycze ;) :
Kolorowych jajeczek, seksownych owieczek, zboczonych króliczków, pyszności w koszyczku, a przede wszystkim mokrego ubrania, w dniu wielkiego lania ;p |
:piwo: WESOŁYCH ŚWIĄT :piwo:
DUŻO ZDRÓWKA , PYSZNEGO JEDZONKA , MIŁYCH SPOTKAŃ Z RODZINĄ ORAZ POPRAWNIE WYPALONYCH PŁYT CD ;) :jupi:ALE NAJWAZNIEJSZE ZE WIEKSZOSC MA WOLNE :jupi: I to na poczatku to nie pifko tylko soczek ;) |
........./)/)......./)/).........WeSoŁeGo ZaJąCa
......=(';')=...=(';')=...... Co ŚmIeJe SiĘ bEz KoŃcA ......,,("),("),..,("),("),,......sZcZeRbAtEgO bArAnA ........................................cO bEcZy Od RaNa ...........................................PrZyPlE śNiAłEj SzYnKi ..............................................I pIwA pÓł sKrZyNkI .................................................. ....rAdOśCi BeZ lIkU .................................................. ........I pIsAnEk W kOsZyKu . Zdrowych pogodnych Świąt dla wszystkich. :) |
Ja oczywiście też dołączam się do życzeń
Niech zajaczek szczodry bedzie I z jajeczkiem do was przybedzie Niech swieconka smaczna bedzie A w Dyngusa woda wszedzie. ;););) |
tia :)
dziekujem i dolaczam sie do zyczen :) mokrego jajka i smacznego eeeeee..... no wiecie :D |
THX, Wesołych....:)
http://kartki.onet.pl/_i/d/wesolekurczaki.swf |
Uśmiechów bez liku przy wielkanocnym stoliku,
przyjaciół wielu i EURO w portfelu, Dyngusa mokrego życzę WSZYSTKIM FORUMOWICZOM |
Cytat:
Ehh... nie będzie oryginalnie: "Zdrowych i wesołych Świąt Wielkanocnych" for all |
Wesołego jajka :)
Wszystkiego dobrego no i smacznego jedzonka na święta :spoko: |
Dziękuję również.
Wszytkim także życzę Wesołych Świąt a przede wszyskim zdrowych - nie takich jak ja co sobie w wtorek obojczyk połamałem i 6 tygodni sklejony będe :( Ale lewusem moge śmigać po klawiaturze :P Happy Easter!!!! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:47. |