![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#31 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hm, jak pojade kiedys do azji to nie omieszkam sprobowac takich specjalow - ufam, ze skoro tam to jedza normalnie to i mnie nie zabije
ale, choc uwielbiam gotowac i eksperymentowac, nie skusze sie na smarzenie dzdzownic czy udka konikow polnych bezpieczniej sie czuje w kuchni meksykanskiej, amerykanskiej czy srodziemnomorskiej... od jakiegos czasu chodza za mna slimaki... na to chyba sie jednak zdecyduje jeszcze w tym roku
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dzisiaj moj poranny sen przerwal kolejny (chyba z tej samej rodziny) szerszen, stalem i czekalem az usiadze chyba ze 20min., ale w koncu gnoja ubilem..
Tym razem jednak wywalilem go za siatke. Teraz jestem pewien, ze musza gdzies miec w poblizu gniazdo, bo nigdy wczesniej na zywo szerszenia nie widzialem, a teraz zabilem 3 sztuki.. Pytanie - dlaczego lubia akurat moj pokoj? :-/ PS - A pajaczek zajal sie drugim trupem :-D, poprzedni sie jakos "skurczyl", LOL. |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
Smartek - a gdzie dokumentacja fotograficzna posilkow pajaka?
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
Dzwon na straz, niech oni sie tym zajma bo zagrozenie jest realne...
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
![]() |
Ten to ma fajnie. Ja nie mam nic w pokoju bo wszystko co latalo zdechło od fabryki Chemik Police :-) Nawet pajaka nie uświadczysz. Jedyne co to latają jeszcze chrabąszcze majowe.
Skoro o szerszeniach mowa człowiek jak był mały to byl dopiero głupi. Pamiętam jak w praku na wsi był SHR i mieli taką stara piwnicę. W rogu było gniazo szerszeni i jak ktoś z rowieśników wtedy kamieniem rozbił to gniazo. Zmiataliśmy z parku, że hoho. Pózniej nie slyszelismy aby gdzieś na wsi ktos był pokąszony :-) A tak naprawde człowiek jak młody i w wakacje nie miał co robić to głupiał heh. P.S Moja ŚP babcia miała na stychu w powojennym domu szerszenie i żyła z nimi w zgodzie kilkanaście lat. Nie wiem czy jest to normalne. Ja się cholernie bałem do niej jeździć ale wielokrotnie stawałem z szerszeniem oko w oko w kuchni. Jeżdziłem do babki kilkanąście lat. Przez te kilkanaście lat w kuchni byłem może raptem kilka razy. Ogólnie szerszenie fuj fuj. Oso-pszczoło-mutant :-) |
|
|
|
|
|
#36 | |
|
forumholiczka
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#37 | |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
Cytat:
|
|
|
|
#38 |
|
![]() |
O wilku mowa..
Wczoraj wleciał. 5 minut zastanawiałem się jak go ubić bo jak pisaliscie ze ciezo to sie bałem. Przeczekałem dziada az wlazł miedzy rolety i przy*** mu z butelki plastikowej od Ice Tee Green. Wystarczył jeden strzał i było po wszystkim. Nawet się nie roztrzaskał i zachował się w dobrej jakości do zdjęcia. Po wymiarach stwierdzam, że to dziecko szerszeń a nie Pan szerszeń. A może to samica... W kazdym razie 1:0 dla mnie. |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Pingwin specjalista.
Jak pisa***322;em - najlepiej odkurzacz, bez nasadki sama rura, potem gazete w rure i spokoj.
Gdyby***347; go nie ukatrupi***322; tylko nabi***322; mu guza na pewno by***322;by wredny
|
|
|
#40 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
Cytat:
|
|
|
|
#41 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
A nie wolno :-D? Ja wale z szesciomilimetrowej kompozytowej amunicji typu BB - love it :-)!
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
anderzejj9 wolisz ***347;mier***263; przez uduszenie czy trzepni***281;cie kapciem?
lite [at] jabber.gda.pl Ciekawy blog LiTEa <-- Click | Jak utrzymać się na stronie torrentowej ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
|
|
|
|
#44 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
Cytat:
![]() @ Smartek Jak zasponsorujesz przejazd to nie ma sprawy, ale póki co udzielę darmowej instrukcji ![]() 1) Bierzesz szerszenia tudzież inne latające robactwo - sztuk 1 2) Bierzesz szklankę - najlepiej dużą. 3) Bierzesz coś w miarę sztywnego, czym można wylot ze szklanki zasłonić - może być zwykła gazeta. 4) Podchodzisz do robala, który pewnie lata przy jakiejś firance, oknie i 'łapiesz' go do szklanki (na firance jest łatwo, bo wystarczy 'przejechać' szklanką po niej i owad sam wpadnie do środka, przy oknie może być trudniej, ale też się da). Potem zasłaniasz wylot. 5) Idziesz na zewnątrz i odsłaniasz wylot - robal wylatuje. I voicila ![]() Proste, humanitarne, bezpieczne. Czego chcieć więcej
|
|
|
|
#45 |
|
Pingwin specjalista.
U mnie szerszenie dusz***261; si***281;...w kurzu...kt***243;ry jest wiecie w czym.
Problem jest w tym, ***380;e to u owo mne ju***380; upolowa***322;o i nie chce si***281; do***347;wiadcza***263; z wi***281;kszym kalibrem (doslowne znaczenie)
|
![]() |
|
|