| Prezesik |
27.07.2006 02:13 |
A ja dzisiaj złapałem do słoika jakąś krzyżówkę szerszenia i muchy :wow:
takie oczy zrobiłem, jak to zobaczyłem :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:
Skrzydła ma jak mucha, oczy też jak mucha, ale dupę... ehm.... tzn. odwłok jak szerszeń. Nawet od czasu do czasu wysuwa się z niego niewielkie żądło, choć nie mam pewności czy to jest akurat żądło ;) Aparat gębowy ma taki, że mogło by zeżreć stado krów. To pewnie jakaś odmiana szablozębna :taktak:
W ogóle wiekie to takie, jak bzyczy w tym słoiku, to aż echo idzie po całym pokoju :wazuuup:
No i jak byłem dzisiaj na spcerze, to w krzakach wypatrzyłem takiego sporej wielkości pająka krzyżaka. Pomyślałem sobie: "sprawię pajączkowi radochę". Tak sobie pomyślałem. :D Schowałem go do pudełeczka i po powrocie do domu wrzuciłem do słoika z mucho-szerszeniem. To był szok :O :sciana: Pająk miał se podjeść, a tymczasem to jego zeżarło to coś! :szczerb:
Cholercia brat pojechał na urlop i aparat zabrał.. tak bym zamieścił tu zdjęcie i podzielił się z Wami tym niebywałym okazem :)
A jakoś w niedziele wskoczył mi do pokoju ogromny konik polny :O Wsadziłem go na moment do słoika zrobiłem zdjęcie, :aparat: ale marne bo z telefonu, gdyż jak wspomniałem brat zabrał aparat i se pojechał :buu: :bluzga:
Teraz tak sobie myślę: gdzie ja mieszkam, że takie okazy się trafiają... Park Jurajski czy co ??? Hmmmm... Może spotkam jakieś dinozaury :idea: :D
|