![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
ja raz miałem wątpliwą "przyjemność" zrobić wdech propanem-butanem z butli. wrażenia ognia w płucach to dobre porównanie, ale kilka szybkich wentylacji i luzik - żyje więc jeśli to tylko zasłyszana opowieść to jak na mój gust to następna urban legend |
Cytat:
Dodatkowo widać, że nie uwazałeś na lekcjach z BHP - na każdym pojemniku jest taki znaczek... Cytat:
|
Patrix - z oich doswiadczen z dziecinstwa wynika, ze trzeba sie wyjatkowo postarac, aby dezodorant wybuch. Smiem nawet twierdzic, ze jest to nie mozliwe. Ale nikomu nie polecam tego sposobu, bo ryzyko zawsze jest. Juz lepiej zaopatrzyc sie w jakas butle z gazem (nie musi byc duza) + palnik.
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja te***380; robi***322;em fajna zabawa :D
|
Cytat:
|
@Patrix widocznie nigdy nie robi***322;e***347; miotacza ognia z dezodorantu...Wiesz fajna sprawa :D
|
Cytat:
Twoje rozwiazanie to taki mini miotacz ognia... a takie cos tez odpada;) Cytat:
|
@ndy udajesz idiote czy to ***380;art ? :)
jak dezodorant eksploduje to pozegnaj si***281; z r***281;k***261; tak***261; jak pami***281;tasz... rosol, to gniazdo to gdzie jest ? szczelina jaka***347; ? kup piank***281; uszczelniaj***261;c***261; (w puszce) w budowlanym i poprostu to zalep/wype***322;nij... |
Do lewej r***281;ki we***378; dezodorant. Do prawej zapalniczk***281; :D
Zr***243;b tak aby zapalniczka zacz***281;***322;a zia***263; ogniem. Teraz naci***347;nij spust od dezodorantu i nakieruj strumie***324; w kierunku gniazda|| Efekt mo***380;na polepszy***263; poprzez wcze***347;niejsze polanie gniazda benzyn***261; :D:D:D |
Mam problem z osami... odkrylem ostatnio gniazdo i musze to jakos unieszkodliwic. Nie jest jakies duze ale co chwila jakas osa wlatuje i wylatuje. Co proponujecie?
dynamit odpada straz pozarna tez miotacz ognia takze... Poszukuje jakiegos prostszego i bezbolesnego [dla mnie] srodka;) |
Tak, ja na miejscu twojego psa nie rzucał bym się w stronę takich owadów, ponieważ jak
wziął by takiego owada to swojego pyska to nawet by nie zdążył zgryźć tego a by go dziobnęło, koszmar co by się działo w jego gębie:ysz: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:32. |