![]() |
hm, jak pojade kiedys do azji to nie omieszkam sprobowac takich specjalow - ufam, ze skoro tam to jedza normalnie to i mnie nie zabije
ale, choc uwielbiam gotowac i eksperymentowac, nie skusze sie na smarzenie dzdzownic czy udka konikow polnych :D bezpieczniej sie czuje w kuchni meksykanskiej, amerykanskiej czy srodziemnomorskiej... od jakiegos czasu chodza za mna slimaki... na to chyba sie jednak zdecyduje jeszcze w tym roku ;) |
Cytat:
Ulubiona lektura mojego syna Na dodatek, podchodzi do niej najzupełniej poważnie :rotfl: |
ludzie, przeciez osa od pszczoly to jako dziecko juz odroznialem
ale fakt - ja tam robale lubie (choc niestety nie posiadam zadnych przepisow kulinarnych na nie || /joke ), wiec moze to dlatego... |
Cytat:
|
Cytat:
Dostępny jest obecnie na rynku tańszy odpowiednik polskiej produkcji ANAPEN |
Cytat:
|
Cytat:
|
Szerszenia jeszcze w domu nie miałem, ale osy, jak wlecą to "kill by death" - zabij na śmierć, nie przebierając w środkach. Nie mam ochoty być ugryzionym. Ostanio, parę lat temu osa ugryzła mnie w katedrze w szyję. O dziwo , oprócz bólu (niespecjalny) sensacji nie miałem. Ale i tak nie lubię. Pająki też zabijam, choć podobno "przynoszą pieniądze".
|
Cytat:
Radzę nosić |
Cytat:
a na serio to gdybym został użądlony w szyję to bym ranka nie doczekał... |
ja ne lubie wszystkich takich stworow bo sa wredne, jakies mnie ugryzlo pod okiem i mam opuchniete:P
|
Cytat:
|
Cytat:
;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:26. |