![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[auto] Problem ze wspomaganiem po wymianie nagrzewnicy (:-D)
Przeciekała mi nagrzewnica o czym wiedziałem od roku, jednak zwlekałem z wymianą ze względu na brak odłożonych pieniędzy, a straszono mnie, że to sporo kosztuje.
W końcu nie wytrzymałem z parującą przednią szybą i kapaniem na dywanik kierowcy (grzało znośnie) i zaprowadziłem auto do zaprzyjaźnionego mechanika. Zrobił w przeciągu dnia, wziął 550 zł razem z płynem (czy to normalna cena?), zawsze u niego robię auta i nigdy nie było problemu, a teraz odebrałem i jest problem z kierownicą, która zaczęła stawiać opór. Wspomaganie działa, bo chodzi zdecydowanie lżej, jednak również zdecydowanie chodzi za ciężko i jak wcześniej nie miałem problemu ze skręcaniem auta jedną ręką, tak teraz jest naprawdę ciężko. Zadzwoniłem do niego, podjechałem, ale mówi, że wspomagania nie ruszał, a skoro działało przed wstawieniem i teraz nie działa to powinno być tak samo i że on nie ma porównania... Twierdzi, że musiał zdejmować kierownicę. Ja za bardzo nie znam się na autach, więc pytam - czy istnieje możliwość, że przykręcił tę kierownicę za mocno? Mam wrażenie, jakby to ona stawia opór "w kabinie", a nie fizycznie pompa czy cała instalacja wspomagania. Dodam, że jak jest cicho w aucie, a ja skręcam to słychać przy skręcaniu piski, delikatne obcieranie - wcześniej tego raczej nie było, więc ewidentnie coś jest sknocone. Pomóżcie, bo nie wiem co robić, czy próbować coś sprawdzać samemu czy zaprowadzać do niego i się kłócić czy może zaprowadzić, ale do innego mechanika w mieście? |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Wybór pralki, lodówki, odkurzacza, itp. | CIAPEK | Off topic | 784 | 23.01.2019 23:37 |
Problem z dyskami po za szyfrowaniu Truecryptem. | Lynx25 | Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software | 1 | 19.08.2013 19:35 |
problem ze zwykłym DVD-ROM'em LG | czoszi | Napędy optyczne DVD | 2 | 23.02.2006 20:34 |
Problem z odtwarzaniem po dodaniu napisów (pytanie do Mr Yoda) | ToM/UD | DivX, Xvid, Matroska i inne | 3 | 20.10.2003 09:19 |
problem ze SCSI :-( | Schwarz | Napędy optyczne CD | 1 | 21.10.2001 14:22 |