![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Turboni - złodziejem!!!
Zastanawiałem się czy napisać o tym
![]() Ale przecież jest to w sumie rzecz normalna A w zasadzie nienormalna ![]() Dlatego też piszę Z kolegą Turbonim raczej darzyliśmy się sympatią To znaczy - wiadomo - taką forumową Tak to po prostu bywa - z jednymi się trzyma, a z innymi - nie Trwało to dość długi okres czasu ![]() Z racji tego, że chciałem zrobić zakupy w sklepie cdrspeed.pl Zapytałem Turboniego - czy nie zechciałby oddać mi przysługi I zakupić mi kilku gadżetów Z naszych wcześniejszych rozmów bowiem Przyznał mi, że to dobry sklep i sam tam robi zakupy Bo całkiem niedaleko mieszka Mógłby także załatwić jakiś rabacik Kwota na te zakupy nie była duża ![]() Tylko 70zł, które przelałem mu na konto dnia 25.02.2005 Od tamtej pory Turboni zaczął być straszliwie zapracowany, zajęty i nieobecny Nareszcie ponaglany moją potrzebą oświadczył Że dokonał zakupu gdzie indziej po równie atrakcyjnych cenach I wieczorem 04.03.2005 wysłał mi paczkę No i od tamtej pory ani widu ani słychu Zacząłem się dziwić - bo miała być to paczka priorytetowa Że przesyłka nie nadchodzi tak długo ![]() Nasze rozmowy spełzły na temat złej Poczty Polskiej I domniemywania co z paczką mogło stać się ![]() Wreszcie powiedziałem, że nie będę już czekał Na własną rękę zacząłem ustalać gdzie paczka mogła się zatrzymać Dzwoniłem po pocztach, infoliniach, sposobach prześledzenia toru ruchu paczki, itp. Wreszcie dowiedziałem się, że można cokolwiek ustalić dysponując tzw. numerem nadania paczki Napisałem więc Turboniemu, że potrzebuję ten dowód nadania a w szczególności ten numer Okazało się, że Turboni ma zepsuty skaner Numeru nie może mi podać bo świstek ma w samochodzie, że poda jak wróci, bo jest zajęty itp, itd. A przez ostatni tydzień nie odzywa się w ogóle Zauważyliście, jaka jest jego absencja na forum? Kiedy domyśliłem się o co chodzi Pisałem do niego kilkakrotnie na GG, na priva, na tlen, na ICQ, słałem maile i SMSy Bez odzewu Piszę więc o tym, żeby po raz kolejny uświadomić sobie i wam Jak fałszywi i pazerni są ludzie I prawdziwym staje się hasło: TRUST NO ONE ![]() Mój błąd, że mu zaufałem Choć z drugiej strony nie widziałem powodów, żeby tego nie robić Dysponuję jego nr telefonu, danymi osobowymi, adresem zamieszkania Przypuszczam, że niedługo podejmę stosowne do tego czynu kroki Gdyż jest to zwykłe złodziejstwo! A swoją drogą Zrozumiałbym biedaka, co po śmietnikach chodzi, żeby coś do jedzenia wygrzebać Ale 70zł ![]() Ludzie! To paranoja! Człowiek wydawałoby się na poziomie, spoko gość Przywłaszczył sobie taką kwotę! ![]() Gość znalazł pracę, kupuje drugiego kompa Czyli głodem nie przymiera ![]() Nie chce mi się dalej gadać Na kwotę 7tys. zł, 700zł - to ewentualnie się można sępić Ale głupie 70zł? Poddajcie to sami swojemu osądowi Bo mnie na początku trudno było w to uwierzyć A tu proszę ... Oby ci chłopcze te 70zł wystarczyło później chociaż na kromkę chleba z masłem ![]()
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|