![]() |
Piterniel ale z czym ??? ten eftep ???
|
|
Cytat:
|
Gallus tak nie idzie. Klikam tak jak mowisz potem wklejam lokalizacje do flashgeta i zonk pobiera mijakis index ale nie moze go pobrac.
Edit: juz dziala wystarczy tylko podac za lokalizacja nazwe pliku. |
Ja zasysam z Mula ver. 687MB i jak popatrzylem w kolejki to tam nikt nie ma calosci
i brakuje tak z polowe czesci :-| to chcac nie chcac calosci nie bede mial... a tak to idzie mi srednio 6-8kB/sek wiec jak na moje SDI calkiem dobrze... ;) |
Dzieki gall.
|
ppm klikasz na obraz właściwości kopiujesz lokalizacje i wklejasz do flashgeta :)
|
A zna ktos sposob zeby zapisac to na dysku te filmy ???
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ja narazie walcze z SuSE - instalka minimum without KDE - jak zrobie Apache/FTP/PHP/MySQL to moge postawic tylko albo ktos mi pomoze albo sam bede musial
Co do tematu to przeginają, jeszcze bardziej od dawcow nerek, rozumiem ze w nocy malo ruchu (ew.brak) ale wracaja czasami ludzie z imprez i niech takiemu wyjdzie na droge. A normalnie jak jezdza w dzien, strzelac...nie pytac sie o nic. Prawka odbierac. Ja filmu jeszcze nie widzialem ale widzialem te "getaway in stockholm" - masakra |
Cytat:
|
Ja tam sciagam z Directa Connect. Ide spac i jutro bedzie jak znalazl :D Sciagam jeden okolo 680MB i tez sa jakies 3 czesci po okolo 150MB to nie wiem czy to cos innego czy jest to poprostu polaczone w calosc potem. Sie okaze...
|
Jak będe miał to postawie FTP :)
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:03. |