![]() |
Gallus i Czero niestety nie widzę was. :nie: Przykro mi. :buu: Sprawdźcie czy wy mnie widzicie (nick: echoo)
|
ja tez was nie widze moze wy mnie znajdziecie nick:turboni [PL]
|
Ode mnie ssały, dwie osoby w sumie 159kb, ale to raczej nikt z was, więc chyba musielibyśmy być na jednym serwie, ale ja na duże się nie wbije przez Low ID
|
ja mam wewnetrzne ip i czasami duaje mi sie wbic na duze i czasami dostaje High ID a tak przewaznie mam Low ID
|
No my się Turboni juz widzimy ... ale mamy te same częsci i tych samych nam brakuje ;p
|
Teraz udało mi się podłaczyć do razorbacka 2 więc powinniście mnie widziec :)
|
mac'a to ja caly czas widze nie wazne na jakim jest serverze a was niestety nie
|
Nie widzicie mnie i gallusa bo pobieracie pliki o innym hashu niz te co my mamy (dwie inne wersje filmu, przynajmniej tak je widzi emule).
Ten co wy sciagacie (jezeli scigacie to co sciaga mac) prawdopodobnie nie ma wszystkich czesci. Ja swoj sciagnalem w cos kolo jednego dnia i mial wiele pelnych zrodelek. Ja pobieralem stad i ten releasuje. Ps. Przy dodawaniu znajomego w polu ip klienta nalezy wpisac ip szukanej osoby, nie ip serwera. To tak przy okazji, bo sam sie na tym zlapalem ;). |
Heh, łatwiej odnależć się na cdrinfo.pl niż na tym całym qrczę mułku. To znak, że ziemia matka jest już przeludniona ^_^
|
Ja sciaglem film ale zacina mi sie on na 1:01 - czym go przegrysc??
|
Mi też brakuje 65MB ;(;( Mam wewnętrzne IP no ale jakoś udaje mi się wejść na Razobacka2.
Ja MacGyvera mam na liście, no ale z tego co mówi czero no to mamy przyczynę. ja ściągam ten filmik który nie ma w nazwie Share-Reactor.Pl. . No ale skoro taki plik został kiedyś dodany no to chyba ktoś musi mieć go całego ?? |
Cytat:
|
Na linku Share-Reactora.Pl jest 151 pelnych zrodel w 10 sek!
Odpalilem to z VideoLana i szlo normalnie, na BestPlayerze sie wieszal. na BSplayerze idzie normalnie, troche sepi. Film o glupocie! Gdzie jest policja drogowa? Jakosc makabryczna. Zobaczcie: Getaway-Kawasaki Ninja :D 56mb tylko ale i jakosc i wyczyny .....:D |
JA ODPALILEM GO Z WERSJA DIVXOW K-Lite Codec Pack I SubEdit-Player!! I PIEKNIE CHODZI W FILMIE JEST TYLKO SKOPANY FRAGEMENT PO KONIEC FILMU JAKIES 2 MIN ! A TAK POZATYM TO GRA
|
Ma ktoś może cały ten film, tylko tą wersję nie z Share-Reactora??
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:40. |