![]() |
Hej chłopaki ja też ściagam tą wersje z Share Reactora. Mam dopiero 11% :( Siedze na Razorbacku z LowID. Mój nic epol. Może ktoś pomoże??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czero i MacGyver => Wy macie tą wersję której brakowało ostatnich 60 MB czy tą z Share-Reactora?
Ja mam tą bez 60 MB na końcu, nie wiem czy czekać jeszcze czy zaczać od nowa tym razem tą z Share-Reactora ? I jeszcze jedno. Jak dam podgląd to film się nawet odtwarza. Głos jest dobry ale obraz jest taki rozmazany, tak jakby się tekstury na siebie nakładały. To wina dlatego że jest nie ściągnięty do końca czy może film jest zrypany albo mam złe kodeki? |
thx czero :spoko: :piwo:
|
Nie ma sprawy ;).
Nie bylo mnie caly dzien (ale komp byl wlaczony), takze dopiero niedawno moglem ci dac slota. Wlasnie widze ze sciagasz ode mnie ;) :piwo:. |
czero, daj mi tam slota, bo jestem u Cie w kolejce ;p
..::Update::.. Sciągam ten film już chyba qtfa 4 raz (( aż coś się robi człowiekowi :ysz: Tym razem będę go miał całego ... tylko ciekawe kiedy - transfery jak narazie ładne :) |
No ja mam, ściągnieta z torrenta, ona również ma kilka minut uszkodzonych... :)
|
Ma ktoś może cały ten film, tylko tą wersję nie z Share-Reactora??
|
JA ODPALILEM GO Z WERSJA DIVXOW K-Lite Codec Pack I SubEdit-Player!! I PIEKNIE CHODZI W FILMIE JEST TYLKO SKOPANY FRAGEMENT PO KONIEC FILMU JAKIES 2 MIN ! A TAK POZATYM TO GRA
|
Na linku Share-Reactora.Pl jest 151 pelnych zrodel w 10 sek!
Odpalilem to z VideoLana i szlo normalnie, na BestPlayerze sie wieszal. na BSplayerze idzie normalnie, troche sepi. Film o glupocie! Gdzie jest policja drogowa? Jakosc makabryczna. Zobaczcie: Getaway-Kawasaki Ninja :D 56mb tylko ale i jakosc i wyczyny .....:D |
Cytat:
|
Mi też brakuje 65MB ;(;( Mam wewnętrzne IP no ale jakoś udaje mi się wejść na Razobacka2.
Ja MacGyvera mam na liście, no ale z tego co mówi czero no to mamy przyczynę. ja ściągam ten filmik który nie ma w nazwie Share-Reactor.Pl. . No ale skoro taki plik został kiedyś dodany no to chyba ktoś musi mieć go całego ?? |
Ja sciaglem film ale zacina mi sie on na 1:01 - czym go przegrysc??
|
Heh, łatwiej odnależć się na cdrinfo.pl niż na tym całym qrczę mułku. To znak, że ziemia matka jest już przeludniona ^_^
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:41. |