![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja 10 :ysz: |
Cytat:
No chyba, ze jestes juzt taki malkontent :D Ja ma transfery po 50-60 kB/s ale od pol roku nie wylaczylem kompa i mam kredytow...... multum .........i sloty ...no i jest to transfer sumaryczny na kilku plikach. |
Cytat:
|
z chęcią go sobie obejrze... ale nie polecam takiej jazdy... owszem niech się wiara wyszaleje ale niech sobie jkiś tor wynajmą a nie wśród ruchu ulicznego...
|
Film wy***any nie chcialbym ich spotkac na drodze jak jade a tym bardziej jak przejada obok mnie !!
a emule mi sciga srednio 60-70 kb/s ale i tak wole bittorrenta!!! :) |
Film o tzw. Dawcach organow.
Dla mnie sa toludzie conajmniej chorzy, zeby zapierdzielac tyle po miescie, czy poza miastem gdzie drogi sa jakie sa, kazdy wie. Najgorzej ze czesto przez takie osoby nie gina tylko sprawcy, ale niczemu nie winni kierowcy. Film zasysam z czystej ciekawosci, zobacze na co mam uwazac na drodze. |
Słyszałem o tym. Tylko nigdzie go nie umiałem znaleźć. A teraz jestem w poczekalni :)
|
ale mam osiągi, przez jakieś półtorej godziny ściągnełem 12MB :'(
|
Ilość załączników: 4
heh, po 5h już go mam (transferek > 40kilo na mojej neo 768).
masakra. szokująca była dla mnie obojętność policji na tego typu zabawy :blee: kilka screenów: |
Sorry moze to glupie troche ale czy ktos kto ma juz film i mozliwosc postawienia eftepa moglby go postawic i udostepnic. Bo chcialbym zobaczyc ten filmik a nie mam jak. Z gory dziekuje.
|
Cytat:
|
aha, filmik ma uszkodzonych parę klatek- trzeba go przepuścić virtualdub'em i zapisać (ktoś dał ciała).
potem jest już ok. chętnie bym go wrzucił, ale mój upload to 20 kilo :blee: |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:15. |