![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 | |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
T-Mobile i blokowanie połączeń od osób z ukrytą prezentacją numeru
Witam, kilka miesięcy temu jak tylko weszła ta usługa w Erze/T-Mobile aktywowałem ją przez konsultanta. Jak do tej pory wszystko ładnie filtrowała aż do dzisiaj...
Dzwoni telefon, pokazuje się numer nieznany. Odbieram a tu konsultant z mBanku proponuje mi usługę. Ładnie podziękowałem i się rozłączyliśmy. Zadzwoniłem w tej sprawie do iBOA T-Mobile. Niestety konsultant nie był mi wstanie odpowiedzieć na moje pytanie, zaproponował, że w moim imieniu wyśle emaila z takim zapytaniem. - zgodziłem się. Jako, że bardzo interesuje mnie odpowiedź to dodatkowo sam wyślę zapytanie w tej sprawie. Jak na razie to czuje się oszukany, jak sieć komórkowa może wpuszczać kogoś mimo, że deklaruje blokowanie wszystkich którzy mają wyłączoną prezentację pokazywania numeru? Czy ktoś z forumowiczów miał podobnie? Cytat:
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
Tagi |
mbank, połączenia, prezentacja numeru, tmobile |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Szukam Pracy | zick | Humor | 60 | 07.12.2024 16:57 |
Polskie Radio BIS upadło - Czyli cenzure w Polsce czas zacząć... | Qbi@k | Off topic | 73 | 03.10.2013 18:16 |
Przykład jak mozna zarobic na naiwnosci ludzi | Ice | Off topic | 7 | 03.10.2005 01:41 |
??? eMule ??? | siwy_mw | Off topic | 92 | 09.09.2004 21:38 |